ЗА НОВУ ГОДИНУ АЛБАНЦИ СПРЕМАЈУ ПАКЛЕНИ ПЛАН: Велика Албанија све ближе

ZA NOVU GODINU ALBANCI SPREMAJU PAKLENI PLAN: Velika Albanija sve bliže

20 septembra 2018

Premijer lažne države Kosovo, Ramuš Haradinaj najavio je da od Nove godine više neće biti fizičkih prepreka na granici tzv. Kosova i Albanije, piše prištinski Zeri.

Ovaj medij navodi da je ta nada Haradinaja zasnovana na razgovorima i planovima sa premijerom Albanije, Edijem Ramom.Zeri podseća da je Haradinaj u jednom intervjuu ranije rekao da je, kada je putovao za Tiranu, pola sata čekao da uđe u Albaniju i pola sata da uđe na tzv. Kosovo.

Na konstataciju novinara da „u svim ostalim zemljama EU nema granica, te da su granice ostale samo ruševine prošlosti“ i pitanje šta će Priština uraditi da ih ukloni, Haradinaj je rekao da je sa premijerom ramom i ostalim kolegama razgovarao o tome da se negde na prelasku iz jedne godine u drugu, ta granica otvori.

Na insistiranje novinara da kaže da li će to biti u novogodišnjoj noći, Haradinaj je rekao da se nada.

– Nadam se da hoćemo. Konačno. Biće kamera. Biće praćenja, ali neće biti fizičke prepreke, neće biti fizičkog prisustva kontrole – rekao je Haradina, preneo je portal Zeri.

KOMENTARI9 komentara

 1. padre says:

  Znači, Albanija ostaje bez velikog dela svoje granice?Baš će se usrečiti!Ima da radi šverc punom parom, zaparavo ga neće biti, jer švercuje se preko granice!

 2. arso says:

  Kako je krenulo opet cemo ziveti zajedno,stim sto ce .Srbija postati pokrajina u Velikoj Albaniji.Malo za promenu da oni izdrzavaju Srbiju.Sve je prilagodjeno,i novi zakoni oko donacije organa. Sada ce Albanci legalno da rade po zakonima prilagodjenim EU.

 3. rajko says:

  Hehe. Ramuš i Rama(š) se dogovorili i sad više nema prepreka. Kad bi to tako išlo, svet bi izgledao sasvim drugačije, odnosno izgledao bi svakog dana drugačije. Ramuše, brate po vučiću, idi umij se malo. I pazi da ti ne ostane belog na nosu.

 4. Milan says:

  Znači da će se još šiptara useliti u srpska imanja.

 5. Hruscov says:

  Ko su oni da odlucuju, pa oni nemaju mozak.

 6. Milan says:

  Ovo postaje histerično smešno. Pogledajte mapu. Četiri budalaste države (3 pretežno slovenske, odnosno 4 pretežno pravoslavne države) nemaju dovoljno pameti naspram jedne manje i malo drugačije. Albanija tj. Velika Albanija, a naspram nje mala i što manja Srbija, što manja tj. malecka Makedonija, što manja tj. malecka Crna Gora i što manja Grčka.

  • Deda Micko says:

   To ti govori ko su pravoslavci, lokalni lopovi koji ništa ne vide dalje od svog nosa.

 7. Milan says:

  Ovo postaje histerično smešno. Pogledajte mapu. Četiri budalaste države (3 pretežno slovenske, odnosno 4 pretežno pravoslavne države) nemaju dovoljno pameti naspram jedne manje i malo drugačije. Albanija tj. Velika Albanija, a naspram nje mala i što manja Srbija, što manja tj. malecka Makedonija, što manja tj. malecka Crna Gora i što manja Grčka.

 8. Milan says:

  Aktuelna priča V. Britanije o Velikoj Albaniji i Velikoj Srbiji je krajnje podmukla jer unosi nemir u još veći region zadirući i u celovitost dejtonske BIH sastavljene od dva poznata nam entiteta. Ovo ni slučajno nije smešno jer sećamo se koliko je bio težak rat u BIH. Da Srbija bude luda da da KIM i indirektno prizna nezavisno Kosovo i još da se opet rasplamsa požar u BIH. Nama nikako ne odgovara novi ratni požar u BIH, a Srpska već i ovako postoji i značajnim delom svoje granice oslanja se na Srbiju. Da Srbija bude dobro lupnuta u zdravu pamet i da trajno da KIM strategijski veoma značajan deo svoje teritorije KIM. Još da bude ludje da se krajnje glupo lažemo i mažemo da nismo time napravili sebi štetu nego smo kao ipak dobili jer već 22 godine unazad tj. od 1995 godine postoji entitet Srpska pa eto dobićemo nju, ali po koju cenu??? Po cenu novih sukoba u BIH? To nam ne odgovora i ne treba jer realno gledajući ma koliko da su Bošnjaci za naš ukus zaneseni, mnogi od tih Bošnjaka po svom poreklu su naša krv. Sa njima komuniciramo još uvek na istom jeziku pa makar ga oni zvali bošnjački. Bilo bi mudrije da Srbija dostojanstveno istrajava na pitanju KIM, a NE da je podlo upliću na teritorijama zapadno od nje u novi požar. Podlost je u tome da bude mir Albancima, a požar da se uvali Bošnjacima. Bošnjaci su slovenski narod muslimanske veroispovesti. Što se nas tiče celokupnom prostoru BIH prvenstveno želeti mir. Za još 15-20 godina mi ne znamo o čemu će razmišljati Bošnjaci, ali oni će u velikoj većini ostati uvek tu u našem susedstvu. Bošnjaci, ma koliko da je novije ime naroda, jednako su starosedeoci kao i mi, dok poznato nam je da Arbanasi (ili bar jedno albansko pleme pošti ih je bilo više) stigli su 1043 godine sa Sicilije u pratnji vizantijskog namesnika pobunjenika Djordja Manijaka. Albanci su na prostor KIM došli puno kasnije. Turski popis iz 1445 godine svedoći da bilo je samo 46 novouseljenih albanskih kuća, a srpskih kuća bilo je 12.844 i da sve ostalo ne navodim. ... Zapisi Vikiliksa govore da i Hilari Klinton imala je veoma sličan plan da Srbija prizna tkzv. Kosovo, a da zauzvrat dobije Srpsku jer priznaje da dejtonska BIH ne funkcioniše. Aha, a po čemu ona misli i zna da će BIH biti bolja ako se rasturi? Baš je briga ako će BIH biti još gora, a važno je da ona legalizuje sve što želi na otetom KIM. Danas stvarno nije normalno igrati po njenim planovima, pogotovu što je izgubila na američkim izborima i nema više šanse da tamo osvoji vlast. Soroš je takodje jednom nogom u grobu, a i mnogi drugi putuju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *