За само 30 година Немачка ће постати исламска држава! (ВИДЕО)

Za samo 30 godina Nemačka će postati islamska država! (VIDEO)

10 septembra 2015

Los+Angeles+Area+Muslims+Mark+Beginning+Eid+iM8o53OMlmolIslamska vera se neverovatnom brzinom širi Evropom. Statistika jasno pokazuje kako se broj Muhamedovih sledbenika povećavao širom Evrope od 1970. godine.

Da bi se shvatilo o kakvom se trendu radi, dovoljno je samo obratiti pažnju na nekoliko primera.

Stanovništvo Makedonije će do 2020. godine biti dominantno muslimanske veroispovesti. Ovo je zaključak bivšeg premijera ove zemlje, Ljupča Georgijevskog.

Drugim rečima, Makedonija će postati treća islamska zemlja na evropskom kontinentu, odmah posle Albanije i Bosne i Hercegovine.

Zabrinutost bivšeg premijera Makedonije je opravdana. Svaki treći stanovnik ove zemlje je musliman. Tokom poslednjih 50 godina broj pripadnika muslimanske veroispovesti se drastično povećao. Porast muslimanskih vernika je porastao za 200%.

Osim toga, Bivša Jugoslovenska Republika Makedonija, sa albanskom enklavom na severu, postala je centar delovanje separatista. Njihov cilj je stvaranje „Velike Albanije“, zemlje koja će objediniti Albaniju, Kosovo i teritorije susednih zemalja.

U Francuskoj je porast broja muslimana bio još izraženiji. Njihov broj u Francuskoj je od 1970-ih do danas porastao za 770%. Danas u ovoj zemlji ima oko 5.000.000 muslimana.

Do ovakve situacije je došlo zbog velikog broja migranata iz bivših francuskih kolonija. Ovo sada stvara probleme u francuskom društvu jer muslimani izražavaju svoju šokiranost post-modernističkom atmosferom razvrata i popustljivosti.

Sukob ideologija vodi nasilju, a primer toga je napad na list „Šerli Ebdo“ u januaru ove godine.

Isti problem postoji i u Velikoj Britaniji. Broj muslimana u ovoj zemlji se od 1970. godine do danas povećao za 1200% i oni sada čine zajednicu koja broji oko 3.000.000 muslimana. Ovaj broj neprekidno raste zbog migranata iz Pakistana i Bangladeša koji pristižu, ali i zbog toga što Britanci sve više prelaze u islam.

Prema statistici, u Nemačkoj na svaka dva sata jedna osoba pređe u islam. Sa ovakvim trendom, Nemačka će do 2050. godine postati islamska država.
Od 1970. godine, broj muslimana u Nemačkoj je porastao za 450%, odnosno, u Nemačkoj danas ima više od 4.000.000 muslimana.

Jasno je da je islamizacija Evrope postojeći problem, a ne budući, potencijalni rizik. Domicilno stanovništvo evropskih zemalja je sve više zabrinuto za svoj kulturni i istorijski identitet, koji je skoro potpuno uništen zahvaljujući liberalnom globalizmu.

(Webtribune.rs)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *