ЗАБРАЊЕНА ЕМИСИЈА ГОРАНА ШАРИЋА – ОТКРИО ЈЕ СВЕ ШТО РАДЕ АМЕРИКА И ЗАПАД (ВИДЕО)

ZABRANJENA EMISIJA GORANA ŠARIĆA – OTKRIO JE SVE ŠTO RADE AMERIKA I ZAPAD (VIDEO)

12 maja 2022

Hrvatski istoričar i teolog, Goran Šarić, u emisiji (koja je dva puta brisana sa Jutjuba), „DREVNI TRAGOVI“ na televiziji RAS, potpuno je ogolio Ameriku i Zapad. Njihove prljave metode, šta se krije iza korone, rata u Ukrajini i pritisaka na Rusiju. Šarić je u emisiji izneo izlaganje katoličkog nadbiskupa Vigana koje je šokiralo sve na Zapadu.

POGLEDAJTE KONTRAVERZNU EMISIJU GORANA ŠARIĆA:

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI8 komentara

 1. Ante i Meho Puvež says:

  "Hrvat" koji zna da je genetikom Srbin i da je hrvatstvo umetna, vatikanerska nacija prozelita iz svih okolnih naroda,Srba najviše, (oko 70%). Čovek ne želi biti politički hrvat tj.vatikanska orka-antisrbin, vatikanski zombi ko velika većina njih.

 2. Rista Bre says:

  Neću da gledam. Mrzi me. I malo je hladno. Odnosno, ne mogu ja da izdvojim ono kada neko u tim videima kaže nešto lepo ili pametno, jer ako je muško, ja gledam da li je našminkan i otrcan i ponekad zaustavim video da mu uvatim grimasu klovna ako mi uspe. Svaki treći četvrti put mi uspe da uhvatim klovnovsku grimasu otvaranja usta i treptaj napola, kada izgledaju ko vampiri. Eto tako ja propustim ono što pričaju i to mi je hobi. A kad govori žensko, onda je smejurija. Ponekad lepotica izgleda kao vampir kad zaustavim video a ako ima botoksane i naviksane usne kao moja simapatija Zorana(doduše, nemam pojma da li ona ima napumpane usne ali znam da ima večiti tetovirani karmin na usnama) onda se zabavljam do nemilosti. Sa onim prevelikim usnama je lepota zaustavljati video. Ponekad ispadne slika majmuna sa nakreveljenim usnama. Hobi brate mili i zato ne gledam video filmove u medijima nikad jer nikad ne slušam šta pričaju a pogotovo ako primetim da im se šminka sija na nosovima. Usput, sit sam lažnih holivud videa o pojavama u svetu i pomalo sam već alergičan a kad shvatim tek da hoće da mi pokažu kako Ukrajinci uništavaju 100 ruskih tenkova, pedeset aviona i tri oblakodera onda samo preskočim i odem da gledam one gladijatore u onim arenama u kockarnicama Zapada i Rusije. Idoli su mi bili Emilijenko, Tajson i Ja.

 3. Rista Bre says:

  Persida, ti si jednom dala neki tamo "klik" za video kako jedna dobra Ruskinja ima nešto protiv Putina i kako su Rusi nezadovoljni i okreću leđa Putinu zato što ne brani Ruse donbasa. I ja to gledo a usput si napomenula kako i mnoge popularne javne ličnosti takođe okreću leđa Putinu i traže smenu, pa se toj madami glupači priključio i Emilijenko, nažalost. Na žalost to bilo tačno tako u videu, ali sam se ja uzdržao da komentarišem na tu temu i da kažem nešto opravdavajuće za Putina, kao ono "nije vreme" i tako to. A pošto je to mene ipak pogodilo, zapamtio sam i već mesec dana imam nameru da te potsetim na taj video i koliko je to sve bilo nepromišljeno i pomalo neodgovorno, pa da te pitam sada - Da li se ta žemska izvinila Putinu? A mogla bi i mnogima od nas koji su naseli i gledali njen totalno promašen video. A mogao bih da budem brezobrazan i upitam koliko je Zapad platio da napravi jedan takav propagandni video i plasira ga u Rusiji a da usput ubaci i po kojeg popularnog diva u anti Putin pokret? Drugi put budi opreznija kada ti neko podmetne video. Ja jesam gledo taj video na tvoju preporuku ali sam bio vrlo nezadovoljan i nisam čak hteo ni da ga komentarišem tada. Ah da, Rista vrlo teško zaboravlja čak i pojedine reči a još manje tako velike podvale sa zapadno propagandnim videima iz Rusije. Na žalost, ta je dama zaista mislila da je u pravu a ustvari je bila glupo pogrešna i utrošila je ogromno vreme i trud u nešto što je bilo sve drugo samo ne pametan i otrežnjavajući potez.

 4. Duca says:

  Vigano je realno jedan vrlo korektan rimo katolik!

 5. Velika Metla, says:

  Zapad je pod direktnom kontrolom sotone. Tu nema mesta nikakvoj sumnji. Zapad je rak-rana čovečanstva. Izvor svega zla.

 6. Jedan tamo, ne znaš ga ti... says:

  Ovaj Rista i dalje baljezga i brabonja ovuda... Tebi stvarno treba zabraniti internet. Bre, čoveče, sve si smorio svojim stupidnim komentarima.

 7. Rista Bre says:

  Jedan bre. Ubaci to sve pod Kosovac i Gagi. Budi deo tima ispod "krovnog vođe". Bićeš uspešniji. Ovako samo sebi štetiš a i hronika ti se pogoršava razvojem ristitisa. U bre, al sam jak! Već tri žrtve moje zaraze. Aj dobro. Neću više ni tebi pogoršavati ionako beznadežno stanje. Miruj i tuguj svoje bolesti nasamo.

  • Gagi says:

   Bre Risto... Izuzetno smo dobro ovih zadnjih decenija osetili koliko demagogija moze unakaziti jedan stari istorijski narod. Te price i bajke o jednom multikulturnom svetu gde ce svi biti braca i rodjaci, ostavi predskolskoj deci. Srecom da se nisu svi izgubili u tom vasem ludilu, eto, ostade jos po neko sa saznanjem od koga je i sta je. Inace, taj Vas naum i agenda da zamenite Nemanjice i nasu istoriju sa Rotsildima i Sorosem - nece moci. Znam ja da je Vas materijalisticki zivot na prvom mestu i da bi za njega sluzili crnom djavolu, kao sto radite. Medjutim, postoji i nesto sto se zove duhovna dostojnost koja je ipak sacuvana u Srpskom narodu. Prosto je neverovatno da covek sa takvim intelektualnim potencijalom dozvoljava sebi luksuz i zamenjuje istoriju i duh jednog naroda sa pragmatizmom prolaznog zivota. Sve tvoje diskusije do sada nas neuverljivo upucuju u tom smeru, stalno nam sugerises neko novo i moderno svetsko bratstvo-jedinstvo i neke nove a stare podvale. Na tom Vasem vrlom zapadu, u svim vecim gradovima su stvorene odvojene cetvrti gde isti narodi zive posebno od drugih i imaju svoju duhovnu samostalnost. Necete vise moci i uspeti da od Srba da pravite poparu i muckalicu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *