Забрањени сутрашњи скупови испред Народне скупштине!

Zabranjeni sutrašnji skupovi ispred Narodne skupštine!

10 jula 2015

skupstina-srbije-zgrada_620x0Svi skupovi koji su za sutra zakazani ispred Skupštine Srbije su zabranjeni, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Stefanović je na konferenciji za novinare rekao da je MUP nakon bezbednosnih i operativnih provera odlučio da zabrani sve skupove zakazane za sutra ispred parlamenta.

„Upozovravam sve koji razmišljaju da ipak dođu da policija neće dozvoliti ni tolerisati bilo kakvo okupljanje ispred Skupštine Srbije niti održavanje skupova koji su zabranjeni“, naglasio je Stefanović.
Okupljanje za taj dan je najavila grupa NVO, ali i Dveri i desničarska organizacija „Zavetnici“. Više nevladinih organizacija, među kojima su „Inicijativa mladih za ljudska prava“, „Fond za humanitarno pravo“ i „Žene u crnom“, nameravali su da organizuju „Akciju 7.000“. Plan je bio da 7.000 ljudi legne ispred republičkog parlamenta, što bi trebalo da simbolizuje srebreničke žrtve.

I organizacija „Zavetnici“ najavila je okupljanje za taj dan.

Najava za kontraskup stigla je i od Dveri. Lider ove stranke Boško Obradović pozvao je „3.267 Srba da u subotu uspravno stoji ispred Skuštine Srbije“.

KOMENTARI3 komentara

  1. Apis says:

    Treba pustiti zene da legnu oko skupstine. Pod uslovom da skinu gaće. To će biti dobar performans. KURVE U SKUPSTINI, KURVE OKO SKUPSTINE.

  2. Ranko-Banja Luka says:

    Ako ipak legnu, treba postupiti kao Armija NR Kine, lagano tenkovima po tom smeću..

  3. Lady Gaga......odrasla sam ovce čuvajući, i čobanske pesme pevajući............ says:

    Da vam ja sad kažem nešto: ZABOLE NAS SRBE DUPE ZA SREBRENICU. Dakle, svi koji su tamo potamanjeni i trebali su da budu ucmekani, jer su klali srpske žene i srpsku decu. Srebrenica je bila pravda za poklanu srpsku nejač. A vi Srbi, i ja sa vama, motke u ruke, pa da rasteramo ta lezbejska i pedofilska govna koja sebe zovu Ženturačama u crnjaku, dabogda im se desilo da ih crnja trti do od sexa sm@rti. Znači, nataknem sve žrtve Srebrenice na velikosrpsku kobaju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *