ЗАГРЕБАЧКИ АНАЛИТИЧАР ПУХОВСКИ: Хрватска малтретира Србију

ZAGREBAČKI ANALITIČAR PUHOVSKI: Hrvatska maltretira Srbiju

24 septembra 2015

puhovskiPolitički analitičar iz Zagreba Žarko Puhovski ocenio je da Hrvatska kao članica EU maltretira Srbiju, iako je obećala da to neće činiti.

“Hrvatska se našla u toliko dominantnoj poziciji prema Srbiji, u kakvoj nikada nije bila. Bitno je da je Hrvatska u EU, a Srbija nije i to je jedino bitno, sve ostali su detalji”, rekao je Puhovski za regionalnu televiziju N1.

Šta god Srbija poduzimala, smatra Puhovski, “to je drugorazredni vapaj i žalosno je da se to tako koristi, ali to je bilo pitanje samo trenutka”.

“Hrvatska, iako je obećala da to neće činiti, danas maltretira Srbiju. Ti ljudi sada sede tamo danima u kamionima, a svaki treći-četvrti kamion je hrvatski”, rekao je Puhovski, ističući da javnost zna premalo o ovom sukobu.

“Hrvatski građani sada ne mogu normalno putovati niti u Sloveniju, niti u Mađarsku niti u Srbiju. Vlada čini ono o čemu se HDZ usudio samo fantazirati”, rekao je Puhovski.

(webtribune.rs)

KOMENTARI6 komentara

 1. Aleks says:

  Ja više neču kupit ništa šta je hrvatsko ni one j...ne majoneze...trebo bi mi samo spisak njihovih proizvoda u sloveniji da se slučajno ne zaj...

 2. Mile says:

  Sto ne navedete sta je sve rekao Puhovski na racun Srba.Onda bi smo imali pravu sliku,a ovaj deo je izvucen iz konteksta komentara koji je jutros dao za TV N1.

 3. GOJKO says:

  Čudilobi me da je dao ovako jednostran komentar. On to, jednostavno, nesmije.

 4. ljubisav says:

  Suvisno je vise uopste komentarisati Hrvate.Problem je u nama samima,a dokle ? To ni sam Bog ne zna!

 5. zlatiborski ovan says:

  Politički analitičar iz Zagreba Žarko Puhovski ocenio je da Hrvatska kao članica EU maltretira Srbiju, iako je obećala da to neće činiti. ************ sta ima da maltretira neka kifla ili banana od tatarske drzave (takvih vestackih tvorevina nema ni u Africu), a jos je pritom clan satanisticke EU ??! a posle kaze kako je svaki trci kamion hrvatski. predizborna kampanija Milaceka itd.

 6. Kulak says:

  Dok svi drugi brinu samo za svoje nacionalne interese,a Srbi zbog bolesti zvane JUGOSLOVENSTVO brinu za interese onih koji su ih klali i bacali u jame,Srbi će odnositi gaće na štapu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *