ЗАХАРОВА БРУТАЛНО БОЛТОНУ: Ако је ко по свету крао то сте ви радили, осим тога – ВРАТИТЕ СВЕ ШТО СТЕ УKРАЛИ РУСИЈИ…

ZAHAROVA BRUTALNO BOLTONU: Ako je ko po svetu krao to ste vi radili, osim toga – VRATITE SVE ŠTO STE UKRALI RUSIJI…

16 avgusta 2019

Portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je da će biti interesantno da se izračuna koliko su puta Sjedinjene Američke Države ukrale tehnologiju od raznih zemalja sveta.

Komentarišući izjavu savetnika američkog predsednika Džona Boltona da je Rusija u razvijanju hipersoničnih raketa koristila tehnologije koje je ukrala od SAD, Zaharova je na Fejsbuku napisala da će se pozabaviti temom američke krađe tehnologije.„Kad je već Džon Bolton podsetio na lopovluk, onda ja podsećam da je Vašington ukrao zdanja i rezidencije Generalnog konzulata Rusije u San Francisku, Trgovinskog predstavništva Rusije u Vašingtonu, rezidencije generalnog konzula Rusije u Sijetlu, kao i dva ruska diplomatska objekta u Merilendu i Njujorku. Međutim, mnogo je važnije to što je oteo veliki broj građana Rusije u drugim zemljama. Ili to nije bilo otimanje, gospodine Bolton? Onda ih vratite“, napisala je Zaharova.

Bolton je u intervjuu za „Glas Amerike“, govoreći o nedavnoj eksploziji na ruskom vojnom poligonu nedaleko od Severodvinska, izjavio da Rusija krade tehnologiju od SAD.

U nesreći koja se dogodila tokom ispitivanja raketnog postrojenja na tečni pogon poginulo je petoro ljudi.

KOMENTARI7 komentara

 1. Velika Metla says:

  Eeeeee,da su samo krali,nego su ubijali milione da bi zaradili milione.

 2. Miroslav says:

  I šta je tu surovo. Žena rekla samo istinu.

 3. milorad2 says:

  čista istinam najveći pljačkaši i lopine su upravo u USA,kradu tehnologije već godinama, a optužuju druge.

 4. Istina says:

  Da su samo krali pa hajde nisu jedini, nego su i ubijali, ponižavali, maltretirali - sramota nevidjena - objasnili su jim zadnji indijanski poglavari, prije nego što su jih ubili, šta će se desiti sa Amerikom pa su jih zbog straha ubili - ali zbog straha od istine...

 5. teoretičar says:

  Svaka tuča započinje svađom. Ako neko ne pobegne, zna se...

 6. persida says:

  Napred Zahi, bolje govoris od Putina koji je korumpiran i retko kad sta kaze sto je istina.

  • Velika Metla says:

   persida,nijedan predsednik koji drži do sebe neće se spustiti na nivo jednog savetnika,premijera,bilo koga ko nije u rangu s predsednikom! Sve ono što ne čuješ od Putina čućeš od njegovog portparola! Persido,red MORA postojati i mora se poštovati,jer nered nikada ne može pobediti red,niti laž istinu! Večita je borba između dobra i zla,sve dok Ovaj odozgo ne kaže "mogli ste kako hoćete,ali nećete dokle hoćete"! Ljudski rod je imao vremena da se uozbilji,a kraj toga vremena se vidi svuda okolo nas! Ko želi da vidi,naravno! Ko ne želi uzaludu nam je pokušavati otvarati mu oči!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *