ЗАХАРОВА ЈАВНО ПОСТАВИЛА ПИТАЊЕ: Има ли нормалних у Белој кући

ZAHAROVA JAVNO POSTAVILA PITANJE: Ima li normalnih u Beloj kući

3 oktobra 2023

PORTPAROLKA Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova prokomentarisala je na svom Telegram kanalu izjavu sekretara za štampu Bele kuće Karin Žan Pjer o ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.

„Ako Putin misli da može da izdrži duže od nas, vara se“, rekao je Žan-Pjer.Pozvala je ruskog lidera da ne očekuje da će „presedeti“ na funkciji sve lidere kolektivnog Zapada, koji se ujedinio da podrži Ukrajinu.

Na ovo joj je Zaharova otpisala:

„Mogu samo da zamislim kako je Bašar Asad prasnuo u smeh dok je čitao njene redove. Pitam se da li ima još uračunljivih u Beloj kući?“

KOMENTARI3 komentara

  1. Ficko says:

    Naravno da nema zato će da puknu da im zvoni u narednom celom veku.

  2. Protokoli hrvackih ludaka says:

    Čim se oni bave to je neverovatno, a sve radnje čak i u najbogatijim američkim gradovima i to u centrima tih gradova zatvoreno u 90% slučajeva, sve im otišlo u bankrot, ali ovi debili iz bele kuće bi da ratuju s Rusijom. Oni misle da ljudi ne gledaju videa iz njihove zemlje "blagostanja" ??? Pa takve bede nema nigde u Rusiji, samonek mi neko od prozapadnjaka pokaže satorska naselja u Rusiji i masovno zatvaranje radnji po centrima ruskih najjačih gradova.

  3. milorad5 says:

    stvarno se postavlja pitanje psihičkog zdravlja i sposobnosti dobrog dela američke birokratije i visokih politički tela...da ne pominjemo potpuno i očigledno ISKRIVLJENU PERCEPCIJU SVETA onih koji NISU LUDI ali su odrasli u "postindustrijskom društvu" koje odlikuje totalna dekadencija i moralno rasulo kao što je USA npr...oni uopšte ne vide neke stvari više i tumače ostale na sasvim izvrnut način ...samo to je DOVOLjNO da se prekinu odnosi sa njima...dolazi do potpunog kidanja civilizacijskog shvatanja njhovog i našeg vidjenja sveta...to jednostavno NISU ISTE PRIČE:)...mislim da će im to i doći glave...niko ne želi da saradjue sa MANIJACIMA...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *