ЗАХАРОВА О ЕВРОВИЗИЈИ 2024: Надмашили сваку оргију, сахрана Западне Европе на делу

ZAHAROVA O EVROVIZIJI 2024: Nadmašili svaku orgiju, sahrana Zapadne Evrope na delu

12 maja 2024

Evrovizija 2024. nadmašila je svaki sabat ili ritualno svetogrđe, ocenila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, komentarišući ovogodišnje takmičenje, čije je finale održano u subotu, 11. maja, u Švedskoj.

„Evrovizija 2024. je nadmašila svaku orgiju, veštičji sabat ili ritualno svetogrđe. Sahrana Zapadne Evrope se odvija kao i obično. Bez iznenađenja“, napisala je Zaharova na Telegram kanalu.Osim toga, Zaharova je postavila video nastupa učesnika Evrovizije iz različitih zemalja u Malmeu, a među njima su bili predstavnici Irske, San Marina, Ukrajine, Holandije, Velike Britanije, Slovenije, Španije i Švajcarske.

Nastupe na sceni prikazanu u videu prati muzika Igora Korneljuka koja se čula na Sataninom balu u seriji „Majstor i Margarita“.

Rusija poslednjih godina nije učestvovala na takmičenju.

Evropska radiodifuzna unija (EBU) je 25. februara 2022. saopštila da zbog situacije u Ukrajini Ruska Federacija neće učestvovati na Evroviziji.

Sutradan su Sveruska državna televizijska i radiodifuzna kompanija, Prvi kanal i radio kuća „Ostankino“ objavili da se povlače iz EBU.

Pobednik Evrovizije 2024. je predstavnik Švajcarske, pevač Nemo Metler, poznat pod pseudonimom Nemo, sa pesmom „The Code“. Prema ukupnim rezultatima glasanja publike i žirija, Švajcarska je dobila 591 poen.

KOMENTARI4 komentara

  1. Petrovgrad says:

    Biće dobro ponovo i u EU, kada satanaističke vrednosti zamene tradicionalne vrednosti islama. Do toga će doći za dve-tri decenije, tada muslimani činiti sastav stanovništva iznad 50%, a to vreme dolazi.

  2. Gagi says:

    U dugom periodu i decenijama je zapad ulagao ogromna sredstva u razvoj umetnosti i kulture. Sada vidimo da je to bila maska i dimna zavesa da bi na taj nacin sakrili svoju pravu sustinu. Ta sustina je danas transparentna i kristalno vidljiva bukvalno svima. Nedavno sam komentarisao, da bi Slovenima jedini spas bio, da se napravi strogo kontrolisana taraba izmedju tog stanistickog ljudozderskog zapada i naseg naroda. Kakva crna tolerancija i dogovori sa njima, zar nije poznato da su neprekidno u istoriji vrsili najmorbidnija zlodela nad nasim narodom. Svi oni koji nas "dobronamerno" upucuju u krilo tim ljudozderima i njihovoj satanistickoj "kulturi", najveci su dusmani ovog naroda. Tolerancija prema nekome i oprost gresnih dela moze da se pihvati ako se to desilo slucajno, vecito oprastati onima koji te svesno i sa smisljenom namerom unistavaju i kolju je svojevrstan duhovni mazohizam. KO smo to mi, da sa svesnom namerom aboliramo dzelate Bozjih stvorenja, da li se tim nasim postupkom blagonaklono svrstavamo i pridruzujemo tim satanistickim delima i na neki nacin postajemo saucesnici. NAROCITO je neoprostivo, kada sami sebe unistavamo zbog nekih "visih" politickih i materijalnih ciljeva.

  3. milorad5 says:

    nije to satanizam delako su oni od toga previše su bedni čak i za to...pa sam diablo bi ove prve spržio koliko su jadni:)..da sam džavo ovo bi me uvredilo i smatrao bih da se sprdaju samnom:)...dno dna,neukusa,kiča i praznih glava ali punih guza..ko se sa G.na brkovima budi tom glava nemože da bude uredu sigurno...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *