ЗАХАРОВА РАЗОТKРИЛА ЗАПАД: „Две велесиле Европске Уније траже хитне састанке са нама, плаше се најцрњег сценарија“

ZAHAROVA RAZOTKRILA ZAPAD: „Dve velesile Evropske Unije traže hitne sastanke sa nama, plaše se najcrnjeg scenarija“

23 septembra 2022

Ministri spoljnih poslova Francuske, Nemačke i predstavnik jedne od nordijskih zemalja zatražili su sastanak sa šefom ruske diplomatije Sergejem Lavrovom u Njujorku, gde se održava 77. zasedanje Generalne skupštine UN

Ovo je izjavila portparolka Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova u emisiji Rusija 1.– Što se tiče toga da li ima zahteva zapadnjaka da komuniciraju sa ruskom delegacijom u sedištu UN… Ti isti zapadni giganti, uključujući i Evropsku uniju, počeli su da traže sastanak sa nama. Hoćeš imena? Imam ih: (Francuska ministarka spoljnih poslova Katarina) Kolona, (nemački ministar spoljnih poslova Analena) Berbok, još jedan predstavnik Severne Evrope, zatražio je sastanak sa Lavrovom, citira je TASS.

Ranije je postalo poznato da će Sergej Lavrov održati niz sastanaka na 77. zasedanju Generalne skupštine UN, uključujući sa svojim mađarskim kolegom Peterom Sijartom i generalnim sekretarom UN Antoniom Guterešom.

KOMENTARI3 komentara

  1. persida says:

    Nikakvi sastanci, samo rokaj i zvrni slavine.

  2. Strsljen 21 says:

    Te zapadne hijene samo ostro po brnjici. Idemo Slava bogu! Zivela Rusija... Sve je Rusija, samo je Kosovo SRBIJA. Nema predaje i nema nazad. Nazad je SRBIJA.

  3. 1389 says:

    Sa teroristima ne pregovarajte, samo udri bagru ...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *