ЗАХАРОВА РАЗОТKРИЛА ЗАПАД: „Две велесиле Европске Уније траже хитне састанке са нама, плаше се најцрњег сценарија“

ЗАХАРОВА РАЗОТKРИЛА ЗАПАД: „Две велесиле Европске Уније траже хитне састанке са нама, плаше се најцрњег сценарија“

23 септембра 2022

Министри спољних послова Француске, Немачке и представник једне од нордијских земаља затражили су састанак са шефом руске дипломатије Сергејем Лавровом у Њујорку, где се одржава 77. заседање Генералне скупштине УН

Ово је изјавила портпаролка Министарства спољних послова Марија Захарова у емисији Русија 1.– Што се тиче тога да ли има захтева западњака да комуницирају са руском делегацијом у седишту УН… Ти исти западни гиганти, укључујући и Европску унију, почели су да траже састанак са нама. Хоћеш имена? Имам их: (Француска министарка спољних послова Kатарина) Kолона, (немачки министар спољних послова Аналена) Бербок, још један представник Северне Европе, затражио је састанак са Лавровом, цитира је ТАСС.

Раније је постало познато да ће Сергеј Лавров одржати низ састанака на 77. заседању Генералне скупштине УН, укључујући са својим мађарским колегом Петером Сијартом и генералним секретаром УН Антониом Гутерешом.

KOMENTARI3 коментара

  1. persida says:

    Nikakvi sastanci, samo rokaj i zvrni slavine.

  2. Strsljen 21 says:

    Te zapadne hijene samo ostro po brnjici. Idemo Slava bogu! Zivela Rusija... Sve je Rusija, samo je Kosovo SRBIJA. Nema predaje i nema nazad. Nazad je SRBIJA.

  3. 1389 says:

    Sa teroristima ne pregovarajte, samo udri bagru ...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u