ЗАХАРОВА: НАТО спрема катастрофу Европи

ZAHAROVA: NATO sprema katastrofu Evropi

9 septembra 2021

MOGUĆI plan NATO-a da razmesti avganistanske izbeglice u zemlje Centralne Azije može postati katastrofa za evropske zemlje, napisala je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova na svom kanalu Telegram.

Ona je iznela svoj komentar na izveštaje da su evropske zemlje nudile novac i resurse Tadžikistanu, Turkmenistanu i Uzbekistanu ako pristanu da prime avganistanske izbeglice, preneo je TASS.

– I ovo je pravi katastrofalan plan ako NATO saveznici proguraju nasilno otvaranje avganistanskih granica sa susednim zemljama. Udariće Evropu kao tona cigli. Iako izgleda da to još ne razumeju – primetila je ona.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Gagi says:

    Bravo Zaharova, sve znate. Znate li da su Srbi, (vasa duhovna braca) strasno masakrirani da bi odrzali granicu nase zajednicke duhovnosti. Nesto niste prisutni ovih dana dok se taj masakr odvija, orgijaju katolici na sve moguce zivotne nacine i muce nas svakakvim mukama. Nije Vam poznato da su Srbi raspeti na zivotnom krstu kao Isus, sa jedne strane u stopala eksere zabijaju katolici a sa druge strane Vi, nasa "braca". Mucite nas i jedni i drugi, najveca muka mi je sto nas mucite Vi, nebrojene zrtve su Srbi dali da bi dokazali svoju veru i nase Slovensko zajednistvo u Hristu. Vi ste samo povukli vodu i nas narod ostavili svetskim sakupljacima sekundarnih sirovina. Vi Rusi, nasa "braca" ste srusili nasu Pravoslavnu granicu preko koje nesmetano ulaze svakakvi olosi i trgovci ljudskim dusama. Neka Vam je na cast starija braco Rusi, posebno tebi sestro Zaharova.Kako bi mi bilo drago da ovaj komentar procita neki Ruski kulturni atase, sa druge strane, svestan sam da od toga nema vajde i da je Ruska (nasa) duhovnost suplja kao sito. Preovladao je materijalizam a to ne bi moglo da je DUH ostao dostojan. Makijaveli danas vlada svetom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *