ЗАХАРОВА УПОЗОРАВА: Америка има опасне планове за Србију!

ZAHAROVA UPOZORAVA: Amerika ima opasne planove za Srbiju!

9 jula 2016

1034509921 zakharova 34Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, juče je sa Krima upozorila na opasne planove SAD i EU u Srbiji, ali i u Crnoj Gori i Republici Srpskoj.

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, upozorila je juče da zapadne službe bezbednosti drsko i planski guraju Srbiju u „obojenu revoluciju“, to jest u nove krvave sukobe i revoluciju!

Zaharova je ovo prijateljsko upozorenje srpskim vlastima simbolično uputila sa Krima, ruskog poluostrva u Crnom moru koje je 2014. oslobođeno od ukrajinskih neonacističkih okupatora. Portparolka ruskog šefa diplomatije je u svojoj izjavi naglasila da više nema nikakve sumnje da Zapad finansira skupove pod simbolom „žute patke“.

„Obratili smo naročitu pažnju na tekstove u srpskim medijima o učešću američkih diplomata na mitinzima u Beogradu. Direktni organizatori tih antivladinih akcija jesu nevladine organizacije koje se finansiraju iz inostranstva. Očigledno je drsko mešanje u unutrašnje stvari država postalo rutinsko ponašanje na Balkanu… „ – istakla je Zaharova.

„Mišljenje većine građana se uporno ignoriše. Koriste se dobro uigrane šeme agresivnog mešanja u politiku suverenih država, koje se plaćaju spolja. Na primer, ulazak Crne Gore u NATO teče uveliko, ali za mišljenje Crnogoraca niko ne pita iako oni insistiraju na referendumu. Istovremeno, priprema se teren i provokacija za još jednu obojenu revoluciju, ovog puta u Makedoniji… Praksa neskrivenog i dubokog mešanja na Balkanu se ukorenila!“ – podvukla je Zaharova.

Nešto ranije je upozoravao i Sergej Železnjak

Sergej Železnjak, jedan od najbližih Putinovih saradnika, nedavno je istakao da je „u Srbiji, državama bivše Jugoslavije i Ukrajini dobro poznato ko i kako inicira proteste i do kakve tragedije ti protesti dovode“. Železnjak je posebno podvukao:

„Savršeno je jasno da protesti u Beogradu pod simbolom žute patkice, u kojima su kao „posmatrači“ učestvovali predstavnici Stejt departmenta, kao i protesti u Banjaluci i Makedoniji, imaju nedvosmislene karakteristike operacije destabilizacije Balkana koju sprovode zapadne sile!“.

Izvor: Princip.me

KOMENTARI7 komentara

 1. milena nikšić says:

  Pa ja i neznam kada nam je Amerika bila prijatelj , kao i Englezi. mi na Zapadu prijatelja nemamo, jer da su nam pijatelji oni bi ekonomski sa nama saradjivali, a ne oružjem, ako želiš sa njima u koaliciju, znaj da moraš dati vojsku, koja će za njihove đavoljske prohteve ginuti tudji mladići, a od njih samo crnci, svih onih koji želi da se otarasi, to su psihički bolesnici sa kojima samo Vučić i mafijoza može da saradjuje, a ima vremena i za gorko kajanje, sromah Vučko još nije dovoljno sazreo, i iako nekada i sazri mozak će mu onako mali se osušiti, jer dugo je čekao na razvoj,Ovaj narod je srećan što ima Putina koji ne šiša Vučka već dobro radi za srpski narod.Usrao nam se Dramoser <3

 2. Sančo Pansa says:

  Slažem se sa Vama, i dodo bih: da je priča o ulasku CG u NATO samo farsa i način da se uznemire dusi i podgriju nemiri u narodu jer ih vlast tjera u zagrljaj sa dželatima. Tu će profirati Sandžaklije, i naravno Šiptari koji pretenduju da preave Veliku Albaniju na našim teritorijama. Tada će predstavnici vlasti reći kakvom novinaru sa londonskog aerodroma: eto mi smo željeli da vas uvedemo u NATO i tako obezbijedimo Mir, a vi nijeste željeli, već hoćete Rat, eto vam ga... to će im biti opravdanje za Zlo koje spremaju zajedno sa mentorima finansijskim moćnicima koji sjede na Vrhu svijeta i komanduju SAD i VB! To je tajna Zapadnjačkog ratnog programa u CG koji sponzoriše Vatikan za pokatoličenu Albaniju za koju su već u zadnjih stotinu godina odvojili na desetine milijardi dolara koje ubiraju Anglo-saksonci, a nemiri će se odmah preseliti na Srbiju,dok će Ietbegović i njegovi dežurni "spavači" nasrnuti na RS. Makedonija je već poklopljena i prigrijana dovoljno, samo da se baci šibica!

 3. Miki 2 says:

  Nije mi jasno upozorava nas na mogućnost obojene revolucije u Srbiji, i vrlo je verovatno da će SAD pokušati prevrat. Kako je moguće da Jedinstvena Rusija pre samo nekoliko dana podpisala dokument o saradnji sa Dverima i DSS i bili su njihovi gosti u Moskvi. Oni su jedan od stožera žute patke, pa mi nije jasno za koga u stvari oni navijaju. Pomažu revolucionare i upozoravaju nas na revoluciju.

  • jugosloven says:

   dss ne vodi srbiju u nato pakt i uniju nego dacic i vucic miki citaj srbski ko je sef srbiji znase polizi baji j..a miki

   • Miki 2 says:

    DSS vodi budala koja ide kod američkog ambasadora na pušenje. Nemate vi nikakvu politiku, to je besmislica, vi ste pušači, nekad engleski anekad američki.

 4. Lajla says:

  ove ZUTE treba motkom tuci,kad vec oe pdolare neka i krvavo zarade,tuci bandu koja sije softi prolevanje krvi.

 5. doka says:

  Ukucaću-napisati svaki sledeći svoj komentar na ćiriličnom pismu''azbuka''! Ukoliko Vaša redakcija,rektor,kolektor..., prevede na latinično pismo ne objavljujte tekst. Naznačite nepoželjno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *