ЗАХАРОВА ЗАПРЕТИЛА: Одговор Русије биће жесток!

ZAHAROVA ZAPRETILA: Odgovor Rusije biće žestok!

22 avgusta 2021

Američke provokacije vezane za događaje vezane oko blogera Alekseja Navaljnog dokazuju da Vašington nije voljan da se suoči sa realnošću, a odgovor na američke sankcije Rusiji će biti žestok i odgovarajući, izjavila je danas portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.„Još jednom, u toku je provokacija koju su smestile zapadne obaveštajne službe o navodnom trovanju Navaljnog. U toku su i pretnje kompanijama koje rade na Severnom toku 2“, rekla je Zaharova.

Prema njenim rečima, sve to izgleda „patetično i osuđeno je na propast, pa se time demonstrira nesposobnost Vašingtona da napusti aroganciju, nepristojnost i nevoljnost da se prihvati realnost, znajući unapred da nema nikakve svrhe od pritiska na Rusiju.

„Naš odgovor, kao i uvek, biće snažan i odgovarajući“, dodala je.

SAD su se pridružile sankcijama koje je Velika Britanija u petak uvela protiv sedam oficira ruske Federalne službe bezbednosti (FSB), za koje se veruje da su bili umešani u incident sa blogerom Aleksejem Navaljnim, saopštilo je danas britansko ministarstvo spoljnih poslova u ažuriranoj listi sankcija.

U zajedničkom saopštenju koje je objavio Stejt department se navodi da su uvedene sankcije Alekseju Sedovu, Kirilu Vasiljevu, Stanislavu Makšakovu, Vladimiru Bogdanovu, Alekseju Aleksandrovu, Ivanu Spiridonovu i Vladimiru Panjajevu.

To znači da su im bankovni računi zamrznuti i da im je zabranjen ulazak u Britaniju.

KOMENTARI6 komentara

 1. Rista says:

  "To znači da su im bankovni računi zamrznuti i da im je zabranjen ulazak u Britaniju." Jel to madame Zaharova ljuta zbog ruskih para ili zbog otkrivanja ruskih lopurdi? Koja mizerija i beda od ljudi. Staljine, vrati se makar na godin dana inače će Rusiju rastrgati lopovluk i korupcija. Saće Putin da zamrzne račune nemačkih direktora ruskih naftnih kompanija u Rusiji. Zato Merkelova i bila tamo da ih moli da izostave nemačke direktore. Ispitivanja Glupa...ma vid kako sam pogrešio - kaže sa Galupa, kažu da u Rusiji ima 5 miliona službenika, funkcionera i ostalih visokih ljudi a u britaniji račune ima 5 miliona i 100 hiljada visokih funkcionera. Manje jedan. Ko pogodi ko je taj jedan? Nije Medvedev. Ja jako volem Zaharovu. A volem je i zato što je rekla na onu temu stari Amerikanci i žene srednjih godina koje ih optužuju za pedofilstvo, silovanje i drpanje pre 50 godina, a Zaharova kaže Tako i treba. Neka im sude. I mene je jedan funkcioner drpo još dok nisam bila poznata i morala sam da ćutim! Tako sam postala poznata!(aj dobro. Ovu zadnju rečenicu nije rekla. To ja dodo da bude jači utisak)Inače, oporavila se kad je postala slavna, fala Bogu i ja je jako volem. Gledao sam je kako pleše uz Kaljinku. Sviđa mi se. Feme Fatale.

  • Cp6a says:

   Opet ti hrvatčići aplaudiraju. Bravo majstore, ne mož' to svako! E neka si održao lekciju Putinu.

 2. Čist je ko Suza says:

  Odgovor će biti "snažan i odgovarajući" ali za takav jedan odgovor treba da se dobro najedu pasulja, da li će morati da ga uvezu iz Srbije iz Leskovac? Da, to bi bilo prigodno ako žele da oduvaju Nevaljaljnog.

 3. E.Lirsch says:

  Kremaljske narikace i lajavi krelci. No kako. Kalimero...Nepravda pa to ti je

  • Doktor says:

   A ti si pavijan, I jos se Drzis jednom rukom za granu drveta,...

   • E.Lirsch says:

    Tebi su obe ruke u dupetu pa kad ih izvadis pocinjes da lizes. Za drugo i nisi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *