ЗАКУКАЛИ У СЗО: Светски лоби против вакцине све јачи!

ZAKUKALI U SZO: Svetski lobi protiv vakcine sve jači!

29 maja 2020

Svetski lobi protivnika vakcine sve je veći, izjavila je predstavnica Svetske zdravstvene organizacije (SZO) u Moskvi Melita Vujnović, izveštava TAS S.

„Taj pokret raste. Danas je moderno biti disident, a lobi protivnika vakcine je sveprisutan i sve glasniji“, ukazala je Vujnovićeva tokom sednice posvećene kovidu 19 na Ruskoj akademiji nauka.Agencija navodi da se Melita Vujnović protivi komentarima na društvenim mrežama u kojima se tvrdi da su vakcine smrtonosne i štetne za ljude“

„To se radi upkos tome što svi znaju da su vakcine najvažnija mera u javnom zdravstvu koja je omogućila modernom čovečanstvu da sačuva živote dece, poveća ljudski životni vek i smanji broj osoba sa invaliditetom“, naglasila je Vujnović.

Ona je upozorila da ovakvi stavovi neće promeniti ponašanje ljudi samo prema vakcinaciji, već će naneti i dugoročnu štetu kompletnom zdravstvenom sistemu.

KOMENTARI8 komentara

 1. Kosovac says:

  Ova srpska snajka Melita kao da je pala s' Marsa. Nije joj jasno da čak ni primena sile nije naterala antivakcinski „lobi“ da odustane od raskrinkavanja milosrdnih ubica putem revolucionarne vakcine. A to što ona lobira za sorošoidnu SZO, nema veze, sve joj se čini da tako vrši humanu misiju oslobađanja čovečanstva od viškova koji opterećuju životni prostor.

 2. persida says:

  Opet Srpkinja ispade najgluplja, sramota. Samo se Vi Melita bockajte, a pocnite sa Vasom decom, pa nam javite kako ste prosli.

  • Kosovac says:

   @ persida, …..Ne brini, mnogi tako i rade, da bi svojim primerom pokazali da tako treba. Eno i Boris Tadić se sam špricao onomad, k'o veli, „Hajde korisni idioti, sledite moj primer“. Nije objavljeno koliko ga je za to Predrag Kon isplatio u ime Svetske Zdravstvene Organizacije.

 3. M says:

  Duboka država svijeta će za koju godinu poslati takvu zaraznu boleštinu da će se svi sami masovno cijepiti i bez prisile,da prežive bar još koji dan,makar i s čipkom itd.!

 4. M says:

  ...makar i s čipom!Ovaj debilni mobitel me sam prepravlja i piše mimo mene,što hoće!Se.em mu se na mozak!

  • Jedan tamo says:

   Možda je mobitel cijepljen a da ti to i ne znaš... Ja bih ga pocijepao na komade.

  • Kosovac says:

   @ M, …..Taj tvoj mobilni ima jednu debilnu funkciju koja se zove „autocomplete“. Dok započinješ pisanje neke reči, on ti predlaže kompletiranje te reči nekom rečju iz svog rečnika. Često to nije ta reč na koju si mislio, nego neka deseta, ali to kasno shvatiš, ona je već zauzela mesto u tekstu. U ovom slučaju, kada si počeo da pišeš reč „čip“, či…., on je to kompletirao u či-pkom. Ipak si dobro prošao zato što ti nije podmetnuo onu čuvenu reč pi-čkom. ……….Na kompjuteru se lako može naći opcija „autocomplete“ i da se raščekira u stilu „nemoj molim te da mi više pomažeš“, ali na mobilnom telefonu ne znam kako se može pronaći. Možda će neki kolega komentator znati da nas uputi i objasni putanju.

 5. Zoran says:

  Dajte neku Variolu Veru pa da prihvatimo vakcine, ovo je cisto zezanje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *