ЗАКУВАВА СЕ – ВЕЛИКИ РАТ СВЕ БЛИЖЕ: Израел спреман за војну акцију против Техерана, ово је однос снага (ВИДЕО)

ZAKUVAVA SE – VELIKI RAT SVE BLIŽE: Izrael spreman za vojnu akciju protiv Teherana, ovo je odnos snaga (VIDEO)

26 oktobra 2017

Izrael je spreman da preduzme vojnu akciju kako bi obezbedio da Iran nikada ne dobije nuklearno oružje, izjavio je izraelski ministar za obaveštajne poslove Izrael Kac.

On je tokom posete Tokiju rekao da, ukoliko međunarodni napori, koje predvodi predsednik SAD Donald Tramp, ne pomognu u sprečavanju Irana u dostizanju nuklearnih sposobnosti, Izrael će sam da se odluči na vojnu akciju.

Izrael je već ranije preduzimao jednostrane korake, bez saglasnosti svog glavnog saveznika SAD, uključujući vazdušne napade na nuklearni reaktor u Siriji 2007. godine i napade u Iraku.

Kac je dodao da je zamolio Vladu Japana da podrži Trampa u izmeni sporazuma sa Iranom i dodao da je pitanje samo da li će japanske kompanije početi da rade u Iranu ili za njih to ne predstavlja važno pitanje.

Ministar je pozvao i na sankcije, kako bi sprečili Iran da iskoristi Siriju kao vojnu bazu iz koje bi iranska vojska gađala Izrael, kao i na korake kojim bi se zaustavio razvoj balističkih projektila u Teheranu.

Ovo je odnos snaga Izraela i Irana:

(SRNA/Pravda)

KOMENTARI2 komentara

  1. Ima nade, vere i ljubavi says:

    Pa znate šta sve što se događalo do sada i jeste u pozadini inicirano od, zbog i radi Izraela. Amerika oduvek podržava i sama pravi planove sa Izraelom. Sirija je bila za sada vojni poligon, Asad je trebalo da ode, ali nije, ali nema ni veze, oni teraju i dalje svoje, po planovima u rezervi B, C i D i tako dalje. Izrael sve zemlje oko sebe gleda kao neprijatelje i oseća se zarobljenim u zemlji koju njima dade Bog. Ali zaista Bog im dade i mnogo više, poslanika Sina svog jedinorođenog da spasenje sveta počne od njih ali oni postaše zidari (masoni) koji odbaciše kamen od ugla (Hristos je kamen temeljac). Tako da će Izrael da izgubi svoje ratove jer ne prihvati milost Božiju. Sve i sve samo ako se taj Izrael ne pokaje i pomiri sa Bogom i ostalim svetom u Gospodu našem i Spasitelju Isusu Hristu.

  2. goran says:

    Ukoliko im Iran i ovoga puta ne uzvrati, onda nisu bolje ni zasluzili. Izrael je vise puta bombardovao postrojenja u Iranu, ali nikakvog odgovora nije bilo. Niti to ikome smeta, to je postao folklor svetske politike.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *