ЗАПАД БЕСАН – СПЕЦИЈАЛНА ОПЕРАЦИЈА ЗА НЕПОСЛУШНОГ ОРБАНА: Близак сарадник у центру геј скандала!

ЗАПАД БЕСАН – СПЕЦИЈАЛНА ОПЕРАЦИЈА ЗА НЕПОСЛУШНОГ ОРБАНА: Близак сарадник у центру геј скандала!

5 децембра 2020

У петак се у Риму појавио мурал који као “нову мађарску геј икону” слави мађарског десничарског политичара и бившег европарламентарца Јожефа Зајера којега је у Бриселу полиција затекла у хомосексуалној групној забави.

Зајер је прошле недеље дао оставку на место посланика у Европском парламенту након што га је белгијска полиција привела због кршења епидемиолшких мера јер га је затекла на “сексуалној забави” с 25 мушкараца, како ју је у медијима описао мушкарац који је био ‘домаћин’ оргија.Зајер је признао да је био на приватној забави у Бриселу, али ни он ни полиција нису потврдили карактер догађаја. Полиција је код њега нашла и дроге забрањене законом.

Тај 59-годишњи мађарски правник близак је премијеру Виктору Орбану и имао је активну улогу у укључивању традиционалних дефиниција породице и пола у мађарски устав.

Италијански улични уметник под псеудонимом Лаика приказао га је голог утегнутог само у каишеве, с тетоважом мађарског националног симбола у дугиним бојама ЛГБТ покрета на левој руци.

Иза Зајера је на слици пет голих мушкараца, видљивих од бокова на горе, и знак Орбанове странке Фидес.

ЛГБТ активисти у Мађарској већ дуго Фидес оптужују за нападе на њихова права.

Мурал се појавио у близини Kолосеума, на углу улице коју Римљани називају “гаy стреет” јер се у њој налази неколико геј барова.

“Сањам свет где ће Зајер бити слободан да живи своју сексуалност како жели, без скривања од његове сопствене странке”, поручио је Лаика у изјави.

“Хвала Јожефу што је задао снажан ударац нетолеранцији. Од данас си нова мађарска геј икона. Али следећи пут, молим те, поштуј анти-ковид прописе!”, додао је уметник.

KOMENTARI4 коментара

 1. padre says:

  Jeli mu je neko od ovih spreman nuditi svoje usluge, umesto onih 25?Kakve veze imaju prava LGBT sa orgijama?

 2. petrovgrad says:

  Нјима смета што их Орбан изјурио из Мађарске. Смета им уређена држава Мађарска. Појединац је небитан, ма шта био.

 3. Косовац says:

  Високи представник Орбанове странке и Мађарски посланик у Европском Парламенту, ухваћен да делу да води неприродни секс. Ухватили су га они, сорошоиди, који се утепаше доказујући (чак и преко Светске здравствене организација) да је педерски секс природан. ……………Мој прилог за расправу о препознавању језуитских метода, са колегом коментатором RASPUCHIN: Овај Јожеф Зајер је наравно могао да се уздржи да не оде на те оргије и да се не компромитује. Ни он, а ни странка чији је угледни члан. Али је морао, добио је налог свог језуитског руководиоца. ……………Интересантно, тај 59-годишњи мађарски правник близак је премијеру Виктору Орбану и имао је активну улогу у укључивању традиционалних дефиниција породице и пола у мађарски устав. Значи педер је дао огроман допринос стварању антипедерског Устава Мађарске. Ако ништа друго, бар због тога је морао да плати педерском Бриселу. И то на неки чудан начин педери осуђују педера због педерлука, кажу „Срамота, педер учествовао у оргијама и обрукао Европски Парламент“. А Европски Парламент је комплет педерски, по Дефиницији која је одомаћена и распрострањена у Српском језику.

 4. Archelay says:

  Gay street sa nekoliko restorana"modernih muskaraca"postoje kao demokratsko pravo a Italija na sve to-cuti.Nije valjda pronasla tehnologiju za radzanje dece epruvetama?Boze,prosti im...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u