ЗАПАД БЕСАН – СПЕЦИЈАЛНА ОПЕРАЦИЈА ЗА НЕПОСЛУШНОГ ОРБАНА: Близак сарадник у центру геј скандала!

ZAPAD BESAN – SPECIJALNA OPERACIJA ZA NEPOSLUŠNOG ORBANA: Blizak saradnik u centru gej skandala!

5 decembra 2020

U petak se u Rimu pojavio mural koji kao “novu mađarsku gej ikonu” slavi mađarskog desničarskog političara i bivšeg evroparlamentarca Jožefa Zajera kojega je u Briselu policija zatekla u homoseksualnoj grupnoj zabavi.

Zajer je prošle nedelje dao ostavku na mesto poslanika u Evropskom parlamentu nakon što ga je belgijska policija privela zbog kršenja epidemiolških mera jer ga je zatekla na “seksualnoj zabavi” s 25 muškaraca, kako ju je u medijima opisao muškarac koji je bio ‘domaćin’ orgija.Zajer je priznao da je bio na privatnoj zabavi u Briselu, ali ni on ni policija nisu potvrdili karakter događaja. Policija je kod njega našla i droge zabranjene zakonom.

Taj 59-godišnji mađarski pravnik blizak je premijeru Viktoru Orbanu i imao je aktivnu ulogu u uključivanju tradicionalnih definicija porodice i pola u mađarski ustav.

Italijanski ulični umetnik pod pseudonimom Laika prikazao ga je golog utegnutog samo u kaiševe, s tetovažom mađarskog nacionalnog simbola u duginim bojama LGBT pokreta na levoj ruci.

Iza Zajera je na slici pet golih muškaraca, vidljivih od bokova na gore, i znak Orbanove stranke Fides.

LGBT aktivisti u Mađarskoj već dugo Fides optužuju za napade na njihova prava.

Mural se pojavio u blizini Koloseuma, na uglu ulice koju Rimljani nazivaju “gay street” jer se u njoj nalazi nekoliko gej barova.

“Sanjam svet gde će Zajer biti slobodan da živi svoju seksualnost kako želi, bez skrivanja od njegove sopstvene stranke”, poručio je Laika u izjavi.

“Hvala Jožefu što je zadao snažan udarac netoleranciji. Od danas si nova mađarska gej ikona. Ali sledeći put, molim te, poštuj anti-kovid propise!”, dodao je umetnik.

KOMENTARI4 komentara

 1. padre says:

  Jeli mu je neko od ovih spreman nuditi svoje usluge, umesto onih 25?Kakve veze imaju prava LGBT sa orgijama?

 2. petrovgrad says:

  Njima smeta što ih Orban izjurio iz Mađarske. Smeta im uređena država Mađarska. Pojedinac je nebitan, ma šta bio.

 3. Kosovac says:

  Visoki predstavnik Orbanove stranke i Mađarski poslanik u Evropskom Parlamentu, uhvaćen da delu da vodi neprirodni seks. Uhvatili su ga oni, sorošoidi, koji se utepaše dokazujući (čak i preko Svetske zdravstvene organizacija) da je pederski seks prirodan. ……………Moj prilog za raspravu o prepoznavanju jezuitskih metoda, sa kolegom komentatorom RASPUCHIN: Ovaj Jožef Zajer je naravno mogao da se uzdrži da ne ode na te orgije i da se ne kompromituje. Ni on, a ni stranka čiji je ugledni član. Ali je morao, dobio je nalog svog jezuitskog rukovodioca. ……………Interesantno, taj 59-godišnji mađarski pravnik blizak je premijeru Viktoru Orbanu i imao je aktivnu ulogu u uključivanju tradicionalnih definicija porodice i pola u mađarski ustav. Znači peder je dao ogroman doprinos stvaranju antipederskog Ustava Mađarske. Ako ništa drugo, bar zbog toga je morao da plati pederskom Briselu. I to na neki čudan način pederi osuđuju pedera zbog pederluka, kažu „Sramota, peder učestvovao u orgijama i obrukao Evropski Parlament“. A Evropski Parlament je komplet pederski, po Definiciji koja je odomaćena i rasprostranjena u Srpskom jeziku.

 4. Archelay says:

  Gay street sa nekoliko restorana"modernih muskaraca"postoje kao demokratsko pravo a Italija na sve to-cuti.Nije valjda pronasla tehnologiju za radzanje dece epruvetama?Boze,prosti im...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *