ЗАПАД БРУЈИ – СТРАХ У НАТО ПАКТУ: Слетела два велика руска авиона! ЕВО ШТА ОНИ ПРЕВОЗЕ

ZAPAD BRUJI – STRAH U NATO PAKTU: Sletela dva velika ruska aviona! EVO ŠTA ONI PREVOZE

1 juna 2019

Ruski transportni avioni su kasno sinoć dopremili nove zalike oružja i opreme u Siriju. Dva aviona Antonov 124 sletela su u bazu Hmejmim u sirijskoj provinciji Latakija.

Kako je reč o velikim avionima pretpostavlja se da su dostavili teško naoružanje, pišu sirijski mediji.

Nova isporuka dešava se nekoliko nedelja nakon ofanzive SAA na Idlib pa se veruje da Rusi dopunjavaju Damasku rezerve oružja i opreme. I u predhodnom periodu Rusi su povećavali broj transportnih letova pred i tokom ofanzivnih operacija SAA štzo može da ukazuje na nove velike akcije koje predstoje.

Upravo avionima an-124 Rusi su ranije dopremilali sisteme S-300 i S-400 u Siriju ali i borbene helikoptere.

(Pravda)

KOMENTARI10 komentara

 1. Zoran says:

  Koluiko vidim, Rusi nikad nece da zavrse taj rat u Siriji.

  • hrvacki svinjar-stvenik says:

   Pa odgovara im tinjajući sukob, jasno je. Time oni ostaju u Siriji trajno.

 2. Sančo Pansa says:

  Svaka čast Rusiji na svesrdnoj pomoći i sprečavanju katastrofe i nestanka Sirije!

 3. Kulak says:

  Sad je bitno hoće li židovski lobi iz Moskve dozvoliti Volodji Vladimiroviču Putinu da upotrebi to oružje? Nisam, iskreno da kažem,baš 100% siguran.

  • persida says:

   Budi siguran da nece.

 4. Budi Bog s nama says:

  Neverovatno koliko dugo ta islamska država opstaje u Siriji. Neka vrsta partizanskih i četničkih dejstva? U Vijetnamu je tako trajalo više od 10 godina protiv amerike, u Afganistanu još traje kako tvrde Rusi, i tako do poslednjeg i konačnog rata kada će pobeiti dolazak carstva Božijeg da bi svakome od nas dao po delima našim.

  • Mrmacola says:

   Sumnjam da je taj ISIL neki veći problem za vojsku Asada. Ovdje se radi o tome da Izrael napada Siriju...a ni S300 a ni S400 nemaju nikakvog dejstva. Ili niau dobri ili se ne koriste a jevreji rade sta hoće. Sve je to jedno veliko govno. Jedina slobodna država bez uticaja drugih i lobija je sj. Korea. Niti ih ko smije napasti...

  • Djoka says:

   Sto je to za cudjenje. Pa jevreji cionisti su izmislili sve teroristicke organizacije, zajednice, drzave sto postoje u svetu, a najgora je nato i cija ! A od teroristickih drzava izrael, sad i engleska !

  • Pravda says:

   Samo teski debil ili zluradi ustasa moze da uporedi cetnike I parizane sa ovim bradatim zlikovcima glavosjecama.

 5. petrovgrad says:

  Svaki islamski terorista koji poraste u bivšim repunblikama SSSR, ode u Siriju i tamo ga Rusi smlate. Dakle taktički potez, kako stasaju za borbu, preusmere ih u ISIL i onda pravac minsko polje ili raketica od čika Putina. Tako se kontroliše taj proces. Tako smo mi nekada usmeravali džeparoše u Italiju. Njih nismo mogli da preobrazimo, ali da preusmerimo jesmo. Tako to rade Rusi sa teroristima. Oko 50 hiljada su na Bliskom istoku. Manje je problematično kada Rusi rokaju Čečenske ili Azerbejdžanske i druge islamske tororiste van granica ZND. Ta akcija deluje opravdanije. Manje je slučajnih žrtava

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *