ЗАПАД ХОЋЕ ДА ПОРОБИ СРБИЈУ! „Циљ је да Србија постане део ЕУ и прикључи се западној заједници!“

ZAPAD HOĆE DA POROBI SRBIJU! „Cilj je da Srbija postane deo EU i priključi se zapadnoj zajednici!“

7 marta 2020

Američki ambasador u Srbiji Entoni Godfri ocenio je posetu predsednika Aleksandra Vučića Vašingotnu kao veoma važnu zahvaljujući mu se na liderstvu, odnosno onome što radi na procesu stabilizacije i prosperiteta u regionu.

– Poseta predsednika Vučića Stejt departmentu i Pentagonu vrlo je značajna. Prvi put se srpska zastava vijorila u tim institucijama nakon dužeg vremena – kazao je Godfri na konferenciji Savezništvo SAD sa Jugoslavijom – Srbijom: Hladni rat, pozitivni aspekti američko-srpske saradnje kroz istoriju koja se odrzava danas u organizaciji Atlantskog saveta Srbije.Godfri se takođe zahvalio ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću zbog njegovog doprinosa, zajedno sa predsednikom, u integraciji Srbije u EU i zapadne zajednice.

– Cilj nam je da Srbija postane članica EU i da se priključi zapadnoj zajednici – naglasio je Godfri.

Takođe, naglasio je da je cilj američke ambasade, kao i američke administracije da dođe do normalizacije odnosa između Beograda i Prištine, te da se postigne stabilizacija i prosperitet regiona.

Američki ambasador je naglasio da je partnerstvo i prijateljstvo Srbije duže od jednog veka i tim povodom kao jedan od važnih i pozitivnih primera savezništva dve zemlje podsetio je na misiju Halijard tokom Drugog svetskog rata kada su srpske porodice spasile veliki broj američkih pilota.

(Tanjug)

KOMENTARI8 komentara

 1. Perat says:

  Neka, neka, samo nek probaju. Probala i rimska imperija da nas uzme pod svoje, pa se raspade. Probase i seldjuci, pa propade turska imperija, probase i austrougari, pa se raspadose, probao i hica sa nama, pa propade, tako i ova cionisticka eu, ako budu i nas hteli da porobe, propasce kao i prethodni ! Bog silu ne voli ! ! !

  • Miki says:

   Nije podsetio na bombardovanje ?!

 2. test01 says:

  Cilj im je da odvoje Srpski KiM a onda Juznu Srbiju, neitralisu Republiku Srpsku i tako redom. Jednom recju da uniste Srbe i pravoslavlje na Balkanu.

 3. petrovgrad says:

  Ako jedan Kurti lupa šamare Americi, onda mi je jasno kolika je to sila. Amerika je jaka samo u Holivudu. Dozvolila je da je Šiptari prkose i odbijaju njene zahteve.

 4. triglav says:

  kasno marko na kosovo stiže

 5. Njegoš says:

  Pa neka nam vrate svetu zemlju a mi će mo da se priključimo Natu i EU i izda će mo bratsku Rusiju.Jel pošteno?

 6. ivan says:

  kakva glupost pa mi smo porobljeni prvog decembra 1918 tada izgubismo državu kraljevinu srbiju zahvaljujući zlotvoru pašiću i karađorđević aleksandru

  • Kosovac says:

   @ ivan, …..U pravu si potpuno, ali bih ja dodao da su Pašić i Aleksandar bili samo operativci – pomagači u izvršenju tog masonskog zločina prema Srbiji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *