ЗАПАД И УКРАЈИНЦИ ТВРДЕ: Ово је руски генерал који руководи Новорусијом!

ZAPAD I UKRAJINCI TVRDE: Ovo je ruski general koji rukovodi Novorusijom!

10 avgusta 2015

Aleksandar-Lentsov-650x454Ukrajinska hunta ne odustaje od teze da je Ruska Federacija diretno uključena u rat iako za godinu ipo dana sukoba nisu dostavili ni jedan materijalni dokaz za takve optužbe.

Prema najnovijim tvrdnjama Ukrajinaca, koji dobijaju podatke od Amerikanaca, za glavnokomandujućeg snaga Novorusije postavljen je zamenik komandanta ruskih kopnenih snaga, general-pukovnik Aleksandar Lentsov.

Ovu optužbu, u izjavi za ukrajinsku Pravdu, izneo je portparol generalštaba Ukrajine Vladislav Seleznev.

– Lentsov je smenjen sa pozicije u Ukrajinsko-ruskom Zajedničkom centra za kontrolu i saradnju, zaduženom za primenu prekida vatre na istoku Ukrajine. On se sada nalazi kao „turista“ na teritoriji koju kontrolišu pobunjenici gde kordinira njihove akcije – tvrdi Seleznev.

Seleznev je rekao da se general Lentsov nalazi u Donjecku ali da odlazi i u druge delove DNR-a.

– To su pouzdane informacije do kojih su došli naši obaveštajci – rekao je Seleznev.

Seleznev insinuira da je Lentsov, zahvaljujući svom učešću u radu Ukrajinsko-ruskog Zajedničkog centra za kontrolu i saradnju, dobro upoznat sa rasporedom ukrajinskih snaga i da je zbog toga upućen u Donjeck.

(Pravda)

KOMENTARI3 komentara

  1. mija says:

    Pa možda je PENZIONISANI general, a pošto su taj patent su uveli ukrajinski verni prijatelji i saveznici Ameri, tu je sve je OK.

  2. Boki says:

    I sve da je tako : Svaki general je onoliko dobar koliko je dobra vojska kojom komanduje.

  3. Milenko says:

    Generalcina,svaka njemu cast.Ako je penzionisan onda je civil,kao i branioci DNR.Pitam se kakva je to druga pozorisna strana kad im civili lome kicmu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *