ЗАПАД ЉУТ: Србија у сукобу са ЕУ!

ЗАПАД ЉУТ: Србија у сукобу са ЕУ!

2 јула 2016

srbija-43636Ивица Дачић, шеф дипломатије Србије, оптужио је Европску Унију да зауставља европски пут његове земље, пише амерички Блумберг.

Дачић је одлуку ЕУ о поглављима назвао „срамном, понижавајућом и неразумљивом“, пише амерички портал.

Блумберг наводи да је поред Дачића, и министар рада Александар Вулин, позвао премијера Србије, Александра Вучића, да „размотри политику европских интеграција“.

Блумберг оцењује да у Влади Србије долази до промене расположења у односу на ЕУ и истиче да је „Вучићева странка потписала споразум са Путином који се тиче сарадње на пољу међународних односа“.

(Правда)

KOMENTARI4 коментара

 1. Vujadin says:

  Srbija nema problema sa Evropskom Unijom, zahlađenje između srbske i evropske "gej-elite" se reflektuje na politički teren, sukob je izmišljen.

  • kosovac says:

   Тако је Vujadin-е, сукоб је измишљен, зато што су Ивица Дачић, Александар Вучић, такође и Александар Вулин, чланови Тајне странке. Ако нама то личи на сукоб, Тајна странка има своја мерила која не морају да се подударају са нашим мерилима. Например, Дачић је везан за поводац, па се поводац затеже или попушта. Александар Вучић је везан заклетвом о иницијацији. Александар Вулин је везан комунистичком лажом и паралажом. То их доводи у ситуацију да се јављају притиском на дугме.

 2. srbija says:

  dacic ivica govori dva jezika jedan je lazni a drugi od straha srbijom jos ne vlada srbin nego strani placanici i izdajnici

 3. Бели Орао says:

  Све игратија у"театру власти", гледаоци су глупе народне масе, испада као нешто раде или још боље мјењају политику! Вук длаку мјења али ћуд никада,били комуњаре, прешли у радикале-социјалисте, па у напредњаке а сад глуме патриоте! Говна у политичкој клоаки увијек су на површини !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u