ЗАПАД ЉУТ: Србија у сукобу са ЕУ!

ZAPAD LJUT: Srbija u sukobu sa EU!

2 jula 2016

srbija-43636Ivica Dačić, šef diplomatije Srbije, optužio je Evropsku Uniju da zaustavlja evropski put njegove zemlje, piše američki Blumberg.

Dačić je odluku EU o poglavljima nazvao „sramnom, ponižavajućom i nerazumljivom“, piše američki portal.

Blumberg navodi da je pored Dačića, i ministar rada Aleksandar Vulin, pozvao premijera Srbije, Aleksandra Vučića, da „razmotri politiku evropskih integracija“.

Blumberg ocenjuje da u Vladi Srbije dolazi do promene raspoloženja u odnosu na EU i ističe da je „Vučićeva stranka potpisala sporazum sa Putinom koji se tiče saradnje na polju međunarodnih odnosa“.

(Pravda)

KOMENTARI4 komentara

 1. Vujadin says:

  Srbija nema problema sa Evropskom Unijom, zahlađenje između srbske i evropske "gej-elite" se reflektuje na politički teren, sukob je izmišljen.

  • kosovac says:

   Tako je Vujadin-e, sukob je izmišljen, zato što su Ivica Dačić, Aleksandar Vučić, takođe i Aleksandar Vulin, članovi Tajne stranke. Ako nama to liči na sukob, Tajna stranka ima svoja merila koja ne moraju da se podudaraju sa našim merilima. Naprimer, Dačić je vezan za povodac, pa se povodac zateže ili popušta. Aleksandar Vučić je vezan zakletvom o inicijaciji. Aleksandar Vulin je vezan komunističkom lažom i paralažom. To ih dovodi u situaciju da se javljaju pritiskom na dugme.

 2. srbija says:

  dacic ivica govori dva jezika jedan je lazni a drugi od straha srbijom jos ne vlada srbin nego strani placanici i izdajnici

 3. Beli Orao says:

  Sve igratija u"teatru vlasti", gledaoci su glupe narodne mase, ispada kao nešto rade ili još bolje mjenjaju politiku! Vuk dlaku mjenja ali ćud nikada,bili komunjare, prešli u radikale-socijaliste, pa u naprednjake a sad glume patriote! Govna u političkoj kloaki uvijek su na površini !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *