ЗАПАД ОТВОРЕНО ПОРУЧИО И ПРИЗНАО СВЕ: „Желимо руске ресурсе, Русија мора да дели воду са свима“

ЗАПАД ОТВОРЕНО ПОРУЧИО И ПРИЗНАО СВЕ: „Желимо руске ресурсе, Русија мора да дели воду са свима“

5 маја 2023

Америка без имало устручавања говори да руске водне ресурсе треба да користе све државе на свету, изјавио је секретар Савета безбедности Русије Николај Патрушев за лист „Известија“.

„САД и њихови европски клијенти без имало устезања дозвољавају себи да са трибина међународних организација промовишу идеју да све државе на планети користе водне ресурсе Русије“, приметио је Патрушев.Како је додао, они „бестидно жонглирају“ подацима о томе да залихе слатке воде у Русији наводно не одговарају њеној економској активности и броју становника.

С тим у вези, Патрушев је констатовао да „пристрасни западни научници и политичари дају себи слободу да категорично изјављују да само земље колективног Запада имају право да располажу природним ресурсима који су доступни у свету, а да их је Русија наводно неправедно добила“.

„Таквим изјавама Запад практично признаје да не може без руских природних ресурса“, закључио је секретар Савета безбедности Русије.

(Медији)

KOMENTARI19 коментара

 1. Gagi says:

  To je odavno izjavila Medlin Olbrajt. Naravno, zapadni "lideri" su sve svoje resurse strpali u svoj novcanik pa su im sada potrebni tudji. "Svoj" narod su osakatili svojom alavoscu i bahatoscu, sada su u problemu a jedini izlaz je da se otme od drugoga koji je sve to sacuvao. U svojoj beskrupoloznosti nemaju granicu, nas takodje hoce da potruju i unakaze sa iskopavanjem i preradom Litijuma. Ignorise se pronalazak Kineza da se mogu praviti baterije koje funkcionisu pomocu soli. Alavi hoce da zarade pare, makar unakazili i pobili svo stanovnistvo koje zivi na tom podrucju.

 2. milorad5 says:

  oni već duže vreme okupljaju pljačkašku bandu oko sebe i to sasvim javno zagovaraju napad i pozivaju dobrovoljce....

 3. padre says:

  To korištenje bi verovarno izgledalo kao ovo sa žitom! Imaju pravo do njega sve zemlje, ali da ostane na zapadu!

 4. Velika Metla says:

  Ајдееееее..........???!!!!! А шта то запад дели са остатком света, сем пљачке, бомбардовања, окупације, обојене револуције...........?

 5. LEON RADIC ZENICA BiH says:

  ZA POCETAK NEKA PUSTE ASANZA I OMOGUCE POVRATAK SNOUDENA.

 6. Milutin says:

  Ima i Zapad vode ali za razliku od ove ruske, svoju su zagadili. I umesto da zahtevaju, moraće da nauče da mole. A kako su se odrekli Boga pa ne vredi ni da pokušaju da ga mole, moraće da mole Ruse.

 7. M says:

  Nek USA-Zapad dijeli s svima svoja naučena dostignuća i kapital! I vodu i rudne resurse iz USA,Canade i Australije nek također dijele s svima!

 8. M says:

  Nek USA-Zapad dijeli s svima svoja naučna dostignuća i kapital! I vodu i rudne resurse iz USA,Canade i Australije nek također dijele s svima!

 9. padre says:

  Logika jim je ubitačna, kao ono, što je moje, moje je, a tvojem ćemo još razgovarati!

 10. Miki says:

  Da sada Zapad nemože bez netaknute prirode. Svoju su kontaminirali i unižtili hemijom i nuklearnim otpadom pa bi na mufte dalje u krstaške pohode na istok. Malo morgen i da je Jeljcin da ,ali sada malo sutra.

 11. Duca says:

  Nema zapad premalo vode, nego previše stanovnika. Prema tome, neka se prilagode svom guberu. Isto važi i za proizvodne snage, smanjite ih gospodo pa će biti bolje.

 12. VRSK says:

  Pa naravno da može ali za litar vode neka plate 10$. Sva zarada da ode u razvoj i obnovu Afrike!

 13. Бели Орао says:

  Може амер само кад платите и то у злату јер доларом можете гузицу да бришете!

 14. Saturnalije says:

  Zapadni narodi skupa sa hrvatoidima mogu da dobiju samo ruski uranijum.

 15. Petrovgrad says:

  Zapadni pljačkaši bi da otmu prorodne resurse, da ih potom pakuju i prodaju Rusima. Tako nešto je prošlo u Srbiji sa našim izvorima. U Rusiji neće da može.

 16. da da says:

  Na kraju balade dobiće ruski tvrdi znaju oni šta.

 17. Artiljerac diplomirani says:

  Можда могу да добију мало воде , тек толико колико им треба да се крсте по ПРАВОСЛАВНИМ обичајима и приме православну веру.

 18. Cetnik says:

  Mogu da dobiju vodu od Rusa i jos da bude profiltrirana kroz bubrege.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u