ЗАПАД ПРЕКО СВОЈИХ ПУЛЕНА ЗАПРЕТИО РУСИЈИ! Путин добио узнемирујућу поруку а све због Србије!

ZAPAD PREKO SVOJIH PULENA ZAPRETIO RUSIJI! Putin dobio uznemirujuću poruku a sve zbog Srbije!

16 septembra 2019

Bedžet Pacoli, po Haradinajevom nalogu, zapretio ruskom ambasadoru u Beogradu Aleksandru Bocan-Harčenku i poručio da će Rusija i Putin morati da priznaju lažnu državu Kosovo.

Pacoli je to rekao reagujući na izjavu Harčenka da se Rusija ne zalaže za podelu Kosova, ali da ne razume zašto bi ta opcija bila tako veliki presedan i problem danas u Evropi.– Bivša Jugoslavija je raščlanjena na sve moguće načine. I posle svega, ispada da presedan nije bio ni komadanje SFRJ, ni SRJ, ni same Srbije, a da bi podela Kosova bila nekakav presedan?! Takve izjave zvuče vrlo čudno – rekao je Bocan-Harčenko.

Čuli poruku Moskve

Ova poruka ruskog ambasadora odmah je izazvala jako nervoznu reakciju Prištine.

‘Jedini presedan koji je ikada stvorila Rusija bila je agresija na područje bivšeg SSSR, gospodine Harčenko. Podela Kosova postoji samo u snovima Kremlja i Beograda. To se neće dogoditi nikada. Teritorijalni integritet Kosova je nedodirljiv. Priznaćete Kosovo pre ili kasnije“, napisao je u svađalačkom i pretećem tonu Pacoli na svom Tviter nalogu.

“Problem broj jedan za Zapadni Balkan nije islamski ekstremizam, nego albanska mafija. Imamo ‘mikrokolumbiju’ unutar Zapadnog Balkana i to je neprihvatljivo, jer ako bi te zemlje ušle u EU, to bi bio vulkan koji bi eruptirao” izjavio je Džon Nomikos.

Diplomatski izvori sa Kosova tvrde da ovakvu poruku Pacoli nije smislio sam, već je ona došla po diktatu zapadnih ambasada preko takozvanog kosovskog premijera Ramuša Haradinaja.

– Priština je po nalogu iz Vašingtona reagovala otvorenom pretnjom zvaničnom Kremlju. Da se mi ne lažemo, u ovako važnim trenucima u kojima se rešava pitanje Kosova sasvim je očigledno da su ovu poruku Pacoliju praktično izdiktirale zapadne diplomate – navodi izvor.

Reč o otvorenoj provokaciji

– Albanski političari sa KiM već godinama precenjuju svoju realnu snagu, najviše zbog lokalnog savezništva sa SAD, koje su glavni pokrovitelj kosovske nezavisnosti. Oni su i neka vrsta portparola Vašingtona, a posebno američke ‘duboke države’ na Balkanu… – kaže politikolog Jelena Vukoičić.Pokazivanje mišića

Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje ocenjuje da su u pitanju poruke odlazećeg političara koji pokušava da se dodvori Zapadu.

– Ovo deluje kao pokazivanje mišića pred izbore na Kosovu. Navikli smo da prete Srbima, ali ako pretiš jednoj Rusiji koja je član Saveta bezbednosti UN, time ulaziš u veliki problem. Pokazuju da nemaju neki cilj da dođu do kompromisnog rešenja. Na kraju, to i ne zavisi od njih, o tome će odlučivati velike sile Rusija i SAD, naravno uz saglasnost Srbije – kaže Deđanski.

Lažna država Kosovo odustaje od Interpola

Takozvani zamenik ministra spoljnih poslova u odlazećoj lažnoj vladi u Prištini Anton Beriša nagovestio je da Kosovo ove godine neće podneti zahtev za članstvo u Interpolu.

– Ne bi trebalo da žurimo u ovaj proces imajući u vidu neke okolnosti. Kosovo ne može postati član međunarodnih institucija bez pomoći međunarodnih institucija – izjavio je Beriša.

(INFORMER)

KOMENTARI4 komentara

 1. rajko says:

  brrrrr! Moskva se smrzla od ove pretnje. "Portparol vašingtona" bi mogao da odmah stavi kacigu na glavu onu kao što nosi zoka zvana zoro, jer ako ruski ambasador ovo pročita i odluči da reaguje, pa mu udari čvrgu, prevrnuće se portparol na mestu i više neće ustati. Zato ajde, ajde, pacovi, kacigu na glavu, ne joguni se!

 2. milorad2 says:

  mialim dase čovek načisto iseko od straha posle ovih pretnji i uvreda miša sa kosova, rusi imaju veoma veliko iskustvo u tamanjenju kavkaskih bandi i njihove instrukcije i pomoć našoj armiji će jadnicima sa kosova ozbiljno da poremete creva, mozak i ostale organe , ma neće znati gde je levo kad ih udarimo.Zadnja su vremena došla kad i vaške govore i još prete jer to je pacoli i njegov rod , vaške.

 3. Pravda says:

  Americke psine laju.

  • Velika Metla says:

   Pravda,psine????!!! Bogami časti ti njih nezasluženo! To su paščad koja kevću,po nalogu gazde. Daleko su oni od "psine". Daleko. Nedostižno daleko.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *