ЗАПАД ПРИМИО ЛОШЕ ВЕСТИ ИЗ РУСИЈЕ 17. и 18. ЈАНУАРА

ЗАПАД ПРИМИО ЛОШЕ ВЕСТИ ИЗ РУСИЈЕ 17. и 18. ЈАНУАРА

21 јануара 2023

Запад је два дана узастопно 17. и 18. јануара, добијао непријатне вести из Русије. Такве закључке изнели су стручњаци из Kине.

Руски војни ресор је 17. јануара говорио о предстојећим великим променама у руској војсци. Најављено је повећање броја људства, као и друге мере у циљу повећања ефективности трупа.Према кинеским аналитичарима, чим је Запад проценио прву вест, скоро одмах се појавила још једна.

Стручњаци су навели, да је 18. јануара Владимир Путин одржао састанак са ветеранима Великог отаџбинског рата. Руски председник је током догађаја скренуо пажњу на чињеницу, да је Руска Федерација учинила све што је било могуће, да се криза у Донбасу реши мирним путем.

Москва је дуго издржала, покушавајући да преговара са противницима који су обмањивали руску страну. Kао резултат тога, постало је јасно да проблем неће бити могуће решити мирним путем.

Истог дана, руски лидер је посетио фабрику Обухов у Санкт Петербургу, где је рекао да Русија тренутно производи онолико ракета ПВО колико све земље заједно. Такође је напоменуо, да ће се „војна специјална операција“ у Украјини неминовно завршити победом Руске Федерације.

„Тренутно се борба у Донбасу не води за Украјину, већ за будућност светског поретка“, наводе аналитичари.

Због намере западних земаља, да Kијеву пребаце савремене системе ПВО и тешку војну опрему, недавне вести из Руске Федерације тешко да су обрадовале САД и Европу, који су добили сигнал, да је Москва изузетно озбиљна у погледу успеха, и да не намерава да се повуче са својих позиција и циљева.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Gagi says:

    Nema tu vise vidara i lekara koji mogu da spasu i izlece Ukrajinu. Taj pacijent na kome su vrseni zapadni vivo eksperimenti je na samrti. Uvidjaju neki zapadni lideri da je slanje respiratora tom pacijentu suvisno jer preziveti nece. Jedini je problem taj, Americka "elita" koja je ulozila ogroman kapital u svoj projekat zvani Ukrajina, nece moci tako lako da se odrekne svog ogromnog materijalnog ucesca i angazmana. Videcemo dokle ce ici u tom naumu, pre sam pri misljenju da ce i dalje pokusavati na sve nacine da produbljuju krizu jer nece lako prihvatiti poraz. Onog momenta kada im bude ugrozena matica postojanja, tada ce najzad doci sebi i odreci ce se svog pljackaskog kolonizatorskog plena. TO znaci, Rusi moraju da krkaju iz sve snage, gde mogu i gde stignu. To je i nase naravoucenije, tako bi i mi trebalo da se ponasamo, naravno, mi cemo sa nasim "mudrim" probucenim komunistickim pregovaracima na kraju izgubiti celu Srbiju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u