ЗАПАД ПРИМИО ЛОШЕ ВЕСТИ ИЗ РУСИЈЕ 17. и 18. ЈАНУАРА

ZAPAD PRIMIO LOŠE VESTI IZ RUSIJE 17. i 18. JANUARA

21 januara 2023

Zapad je dva dana uzastopno 17. i 18. januara, dobijao neprijatne vesti iz Rusije. Takve zaključke izneli su stručnjaci iz Kine.

Ruski vojni resor je 17. januara govorio o predstojećim velikim promenama u ruskoj vojsci. Najavljeno je povećanje broja ljudstva, kao i druge mere u cilju povećanja efektivnosti trupa.Prema kineskim analitičarima, čim je Zapad procenio prvu vest, skoro odmah se pojavila još jedna.

Stručnjaci su naveli, da je 18. januara Vladimir Putin održao sastanak sa veteranima Velikog otadžbinskog rata. Ruski predsednik je tokom događaja skrenuo pažnju na činjenicu, da je Ruska Federacija učinila sve što je bilo moguće, da se kriza u Donbasu reši mirnim putem.

Moskva je dugo izdržala, pokušavajući da pregovara sa protivnicima koji su obmanjivali rusku stranu. Kao rezultat toga, postalo je jasno da problem neće biti moguće rešiti mirnim putem.

Istog dana, ruski lider je posetio fabriku Obuhov u Sankt Peterburgu, gde je rekao da Rusija trenutno proizvodi onoliko raketa PVO koliko sve zemlje zajedno. Takođe je napomenuo, da će se „vojna specijalna operacija“ u Ukrajini neminovno završiti pobedom Ruske Federacije.

„Trenutno se borba u Donbasu ne vodi za Ukrajinu, već za budućnost svetskog poretka“, navode analitičari.

Zbog namere zapadnih zemalja, da Kijevu prebace savremene sisteme PVO i tešku vojnu opremu, nedavne vesti iz Ruske Federacije teško da su obradovale SAD i Evropu, koji su dobili signal, da je Moskva izuzetno ozbiljna u pogledu uspeha, i da ne namerava da se povuče sa svojih pozicija i ciljeva.

(Webtribune.rs)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Gagi says:

    Nema tu vise vidara i lekara koji mogu da spasu i izlece Ukrajinu. Taj pacijent na kome su vrseni zapadni vivo eksperimenti je na samrti. Uvidjaju neki zapadni lideri da je slanje respiratora tom pacijentu suvisno jer preziveti nece. Jedini je problem taj, Americka "elita" koja je ulozila ogroman kapital u svoj projekat zvani Ukrajina, nece moci tako lako da se odrekne svog ogromnog materijalnog ucesca i angazmana. Videcemo dokle ce ici u tom naumu, pre sam pri misljenju da ce i dalje pokusavati na sve nacine da produbljuju krizu jer nece lako prihvatiti poraz. Onog momenta kada im bude ugrozena matica postojanja, tada ce najzad doci sebi i odreci ce se svog pljackaskog kolonizatorskog plena. TO znaci, Rusi moraju da krkaju iz sve snage, gde mogu i gde stignu. To je i nase naravoucenije, tako bi i mi trebalo da se ponasamo, naravno, mi cemo sa nasim "mudrim" probucenim komunistickim pregovaracima na kraju izgubiti celu Srbiju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *