ЗАПАД САЗНАО ИСТИНУ! Украјина има нарастајуће губитке као Хитлер током последњих 9 месеци рата

ЗАПАД САЗНАО ИСТИНУ! Украјина има нарастајуће губитке као Хитлер током последњих 9 месеци рата

17 априла 2024

УКРАЈИНСКА армија сваким даном губи све више војника, што указује да ће се сукоб у Украјини ускоро окончати – оценио је пуковник Даглас Мекгрегор.

Бивши саветник шефа Пентагона додатно је појаснио:„Они сада сваког дана губе више војника него било када у прошлости. Не треба се чудити што се распадају. Они се урушавају и падају све ниже. Ово подсећа на губитке Немачке током последњих девет месеци Другог светског рата. Тада су Хитлерови губици били много већи него у целом претходном периоду“.

Мекгрегор додатно наглашава:

„То се редовно дешава на крају сукоба. Ево и сада у Украјини. Њене Оружане снаге већ су изгубиле више од 500 хиљада људи, а тај број наставља да расте“.

KOMENTARI4 коментара

 1. milorad5 says:

  pola vojnih gubitaka u toku rata je 3 rajh.imao od početka 1944 do kraja rata polovinom 1945...za tih godinu i kusur oni su imali preko 3 miliona mrtvih VOJNIH gubitalka i to 90% su pobili vojnici c.armije...s obzirom da se nemačke žrtve rata procenjuju na 8 miliona od toga 6,5 miliona vojno spsobnih muškaraca su direktni vojni gubitci ostalo su civili znači POLA vermahta je izginulo do kraja 1944 za čitavih PET god.rata a druga polovina za samo godinu i 5 meseci...to će tačno sad da se desi ukrima,jer mafijaški režim sada zatrpava front MESOM da bi dobio na VREMENU isto kao što je i hitler radio...ja sam već pisao o tome i izgleda da je ta faza ovog rata NASTUPILA...ne bih se iznenadio gubitcima od 3000 dnevno jer vermaht je u zadnji mesecima rata imao i po 5000 mrtvih dnevno,doduše nisu svi izginuli u borbama sa c.armijom ali danas je vatrena moć VIŠESTRUKO VEĆA NEGO ONDA..ako se ovo nastavi ukri će ovog leta imati od 2500-5000 mrtvih DNEVNO i to vrlo verovatno...nailazi humanitarna katastrofa u ukrajini,ovo već sad nije rat nego kasapnica u koju guraju ukrjainske gradjane i zabole ih, jer ukrajinu vode nemci,englezi,amerikanci,jevreji francuzi,poljaci i ko zna ko JOŠ,samo rusa nema tamo na vrhu...

 2. biblijsko - mesijanski fanatički manijak says:

  Vrlo jednostavno - nacisti i fašisti uvek izgube rat, uskoro kreće i denacifikacija balkana posle Ukrajinaca i poništavanje kaubojskih državica nastalih '90-ih. Zna se čiji je Balkan, čija je Dalmacija, Istra, Slavonija, CG, Makedonija, Bosna.

  • biblijsko - mesijanski fanatički manijak says:

   a i dobar deo albanije

 3. Xavier Mass trubaduro says:

  I šta, sad će da regrutuju sve od 25 dok im i to ne potamani ovaj mali narkomanski šugavi ješovan ? A ameri će ih dobro naoružati, i to vilama made in USA.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u