ЗАПАД У ЧУДУ, ШИПТАРИ СТРАХУЈУ после најновије Вучићеве изјаве о војсци! ДА ЛИ СЕ ТО СРБИЈА СПРЕМА ЗА НЕШТО?

ZAPAD U ČUDU, ŠIPTARI STRAHUJU posle najnovije Vučićeve izjave o vojsci! DA LI SE TO SRBIJA SPREMA ZA NEŠTO?

30 marta 2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da kao mala zemlja koja se ne nalazi u vojnim blokovima, a koja želi da sačuva svoju slobodu i suverenitet, da bi u tome uspeli moramo imamo snažnu i efikasnu armiju.

Vučić je posle prisustva vojnoj vežbi „Sadejstvo 2018″ na Intervidovskom poligonu Pasuljanske livade, najavio da očekuje dodatno poboljšanje životnog standarda pripadnika Vojske Srbije, i da će se posebno postarati za vojnike pod ugovorom i podofoicire.

Svi će imati značajna povećanja, a i nastavićemo da opremamo vojsku – kazao je on.

Vučić je rekao da je prisustvovao redovnoj vežbi Četvrte brigade kopnene vojske u veoma teškim meteorološkim uslovima, u kojoj je učestvovalo 900 vojnika, Četvrta brigada i mali deo pripadnika specijalne brigade, kao i deo našeg vazduhoplovstva.

– Mislim da su pokazali zavidnu disciplinu i dobru utreniranost. Radili su neke stvari koje druge vojske ne rade na svojim vežbama. Prikazali smo ceo proces gađanja – objasnio je vrhovni komandant VS.

On je kazao da su naši momci bili uspešni i odlično izvršili vežbu.

Rekao je da su danas mogla da se vide i oružja i oruđa koja su već bila na stokovima za uništenje, a koja su izvučena i obnovljena, i dobro rade.

S tim u vezi je pomenio da su mogli da se vide bombarderi Orlovi, koje smo do skoro imali samo jedan ili dva u resursima, a danas imamo 7, te očekujemo da ih imamo 12.

Kazao je da su nova vozila, borbena oklopna vozila i protivoklopno lansirrno oruđe, koje je, dodao je, bilo na uništavanju u Smederevskoj Palanci, jer je neko obećao da ćemo to da uništimo.

– Nismo to uništili i baš me briga šta su obećavali. Videli ste da to danas odlično radi. Nadam se, želim i verujem da ćemo moći da postižemo bolje rezultate u vežbama koje predstoje – rekao je Vučić.

KOMENTARI12 komentara

 1. goran says:

  Bla bla bla...

 2. Miraš says:

  Sve mu role lepo stoje. Sada je vrhovni komandante od Stradije. Samo to je važno da role lepo stoje, a suštinu Srbi ne gledaju. Molim aplauz za SNS i njihov klub obožavatelja.

 3. Hruscov says:

  Ima moj deda kuburu iz 1. svetskog rata...nije je unistio ali nece kubura da puca vise...tako i nasa vojska. Puca pa gde padne, samo davaj.

 4. Trifun says:

  Puna podrska Vucicu i Vladi Srbije! Pozivam srpski narod na Balkanu na jedinstvo. Nema nazad.

  • Velika Metla says:

   Trifun,"podrška Vučiću"......,auuuuuu......,nije tebi lako! Postoji li još koja stvar koju on može uraditi,a da nije uradio,na ponižavanju Srbije?

 5. goran says:

  Trifun je najgluplji citalac Intermagazina. Predlazem da mu se dodeli nagrada.

  • vindfaker says:

   radnicka klasa nema domovinu....

   • vindfaker says:

    pogotovo ovi gastarbajteri

 6. doktrina soka says:

  A za gorana medalja od sargarepe.

 7. Nićifor says:

  Kod Trifuna je priča uvek ista treba nam PVO i S-300. I naravno svaki komentar neizostavno završava sa dve famozne reči "Nema nazad". Verovatno i kad pobegne pod krevet od žene a ona ga pozove da izađe odgovara:"Nema nazad".

 8. Mali says:

  Trifun je iskristalizovao svoj stav i misljenje,nije na klackalici,i ok je / ne dirajte mi ga.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *