ЗАПАД У СТРАХУ – ПУТИНОВ ЧОВЕК преузима „ВАГНЕР“

ZAPAD U STRAHU – PUTINOV ČOVEK preuzima „VAGNER“

25 avgusta 2023


Nakon neuspelog ruskog predsednika Vladimira Putina rekao je da bi na čelu Vagnera rado video 61-godišnjeg Andreja Troševa zvanog Sedi.

Tačno 18 meseci od početka ruske invazije na Ukrajinu i dan nakon navodne likvidacije vođe Vagnera Jevgenija Prigožina, koji je prema ruskim službama poginuo u pad aviona dok je putovao iz Moskve u Sankt-Peterburg, u Rusiji se navodno već uveliko spekulisalo o njegovom nasledniku.

Prema pojedinim izvorima to bi navodno mogao da bude Putinov miljenik i poslušnik, 61-godišnji Andrej Trošev zvan Sedi, javljaju brojni zapadni mediji.

Pod sankcijama Zapada

Naime, kako pišu mediji, pet dana nakon neuspele pobune Vagnerovaca pre dva meseca, Putin se sastao s Prigožinom i drugim starijim borcima Vagnera. Tada je Putin navodno predložio da im zapovednik bude Andrej Trošev umesto Jevgenije Prigožine.

Putin je tada Vagnerovim plaćenicima ponudio nekoliko opcija kako da nastavi svoj posao, uključujući mogućnost nastavljanja borbe pod Troševom.

Podsetimo, u sredini se u Tverskoj oblasti u Ruskoj Federaciji srušio avion sa 10 ljudi, a kako je saopštila ruska agencija za civilno vazduhoplovstvo Rozavijacija, među putnicima je bio i Prigožin.

Smrt vođe Vagnera još nije zvanično potvrđen, a spasioci su pronašli ostatke svih deset putnika i članova posade.

KOMENTARI3 komentara

  1. milorad5 says:

    hma kao što sam i napisao vagner će biti transformisan u elitnu pešadijsku formaciju...verovatno jačine korpusa sa elementima ruskih regularnih trupa bez vojnih oznaka i mnogo dobrog oružja ruskiom vazdušnom i kosmičkom podrškom i mogu bre da radde šta hoće gde hoće...pravni poredak u svetu više ne postoji i rusi samo rade ono što su amerikanci odavno uradili sa al kaidom ili ISIS troristima ili balistima i ustašama...jedina razlika što će umesto razularenih bandita i koljača koji su glumili pobunjenike rusi korisiti profesionalce koji ubijaju ko kombajn kukurz kad bere bez nepoitrbnih iživljavanja na civilima sa veoma potrebnim iživljavanjem na američkim ubicama i teroristima..."ISIS" i "al-kaida" kao i sve ostale američke terrorisitičke jedinice će biti istrebljene efikasno i brzo...eno u siriji nenma ih nigde bre....zavukli su se u planine i da nema američke i podrške i izraelske realne opasnosti na granici i tu bi ih povatali...za sad ih puštaju da smrdljaju po pećinama ali amerikancima je odzvonilo na b.istoku..bežaće koliko ih noge nose..što se jevreja tiče oni nema de da pobegnu i najeb.li su vrlo verovatno,propustili su priliku da nadju neki način trajnog mira sa arapima umesto toga su nasrnuli još više na palestince,liban i siriju(kako im ranije NI NA PAMET NIJE PADALO DA PROBAJU PEKO GOLANA DA LETE I BOMB.SIRIJU)i to će doći na naplatu,ko je pametan i može to da uradi pobeći će odatle na vreme....To vam je sve vagner a možda se pojavi još neki orkestar u operi ko zna...eto mi imamo trubače do koske iz dragačeva..kad oni grunu gaće padaju bre:)ne mora ni da pucamo:)

  2. Miroslav says:

    Zapad nije u nikakvom strahu jer Rusiji i Zapadu komanduje isti gazda.

  3. persida says:

    Ako im Troseva nature za vodju, on ce biti ubrzo ubijen. Pamtite sta sam rekla.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *