Запад ударио на ПУТИНОВУ породицу!

Zapad udario na PUTINOVU porodicu!

12 novembra 2015

Putinfamily 45Moćni ruski bankar Andrej Akimov demantovao je da je otkrio identitet mlađe kćerke ruskog predsednika Vladimira Putina kao zvaničnice na državnom univerzitetu u Moskvi!

Andrej Akimov, zamenik direktora Gasprombanke, tvrdi da je lažan Rojtersov izveštaj od utorka u kojem je rekao da je Jekatarina Tihonova, zamenica prorektora na Moskovskom univerzitetu zapravo Putinova kći. Ipak, Rojters je identitet Tihonove potvrdio iz još dva izvora. Tihonova vodi projekt nazvan Inopraktika kojim se pomaže mladim naučnicima, a sponzoriše ga Gasprombanka. Rojters je u izveštaju naveo Akimovljeve reči: – Znam da je to Putinova ćerka. Ali, naravno, odlučili smo da podržimo projekte univerziteta u Moskvi bez obzira na porodične veze.

U saopštenju objavljenom u Moskvi, Gasprombanka ističe: „Akimov je bio iznenađen i zbunjen kada je pročitao izveštaj Rojtersa u kojem mu se pripisuje izjava da je šefica programa Inopraktika, gospođa Tihonova, navodno kći predsednika Ruske Federacije. To nije istina. Akimov to nije rekao“, stoji u saopštenju moćne banke.

Putinova ćerka navodno se bavi i akrobatskim rokenrolom. Uprkos svemu, redakcija Rojtersa stoji iza svoje vesti, a portparol te britanske novinske agencije kaže:

– Gospodin Akimov je govorio ‘on the record’ (za zapisnik, prim. aut.). Naša procena onoga što je rekao potpuno je tačna i Rojters stoji iza svoje priče – tvrdi redakcija.

Agencija Rojters se u svom izveštaju bavi ulogom Katerine Tihonove i usponom druge generacije ruske elite povezane s ruskim predsednikom. Agencija je objavila da je Tihonova za sebe rekla da je supruga Kirila Šamalova koji ima deonice u energetskoj kompaniji vredne oko dve milijarde dolara i sin je starog Putinovog prijatelja iz peterburških dana.

Dok je, na primer, porodica Baraka Obame možda i previše izložena javnosti, Putinov porodični život jedna je od najbolje čuvanih tajni u modernoj istoriji.

Dvadesetdevetogodišnja Marija, zvana Maša, i njena dve godine mlađa sestra Jekatarina, zvana Katja, nemaju profile ni na jednoj društvenoj mreži, a čak ni najveštiji paparaci i novinari američkih tabloida nisu mogli da saznaju mnogo toga o njima.

Većina Rusa kaže da ne zna ni kako one izgledaju, pa ni da na ulici prođu pored njih. Postoji tek nekoliko fotografija iz porodičnog albuma Putinovih, ali iz vremena kad su ćerke bile još bebe ili sasvim male devojčice.

Ljubav i milioneri

Mlađa ćerka Katja navodno živi sa Nikolajem Samalovom, dugogodišnjim prijateljem njenog oca. S druge strane, Maša je u vezi sa holandskim biznismenom Joritom Fasenom, koji radi u jednoj ruskoj gasnoj kompaniji i žive u Holandiji.

(Informer)

KOMENTARI3 komentara

  1. Vasilije50 says:

    Ama, mogu samo da sanjaju kako im je Putin dozvolio da ga povuku. A Vučićević i tako već povlači Vučića odavno. Srećan čovek.

  2. Apis says:

    Kakve veze ima gde su i sta rade Putinova deca? U svakom slucaju ne hvata ih policija zbog kriminala poput sina Margaret Tacer ili zbog pijanskog orgijanja kao Buseve itd. Zapadne hijene ocajnicki njuse gde i sa čim mogu da napakoste, ponize i udare čoveka gde najvise boli. Zalosno je sto i nasi ljigavci dodvoravajući se zapanim sotonama prepisuju te bolesne izmisljotine. Ako ste zeljni razvrata, pedofilije, incesta, skandala to prati bar polovicu zapadnih porodica od najnizeg do najviseg drustvenog sloja. Naravno da je sve to moguće iskopati i u bilo kojoj drzavi ali u daleko manjem procentu. Razlika je sto se istocni svet od toga brani i zgrazava a zapadni sve to podrzava. JA PUTINU I SVIM RUSIMA ZELIM STO VISE ZDRAVE DECE JER SAMO RUSIJA ZASLUZUJE DA VODI SVET.

  3. Nikola II says:

    Tako je @Apis ! Sta vise Gosp.Putin sve kad bi i imao jos desetero dece,govori da se radi o zdravom i sposobnom muskarcu.Za razliku od mnogih njegovih zapadnih "kolega",koji sex upraznjavaju sa domacim zivotinjama , decom ili osobama istog pola. Iako je Gosp.Putin javna licnost njegov intimni i porodicni zivot treba da bude zasticen i sklonjen daleko od znatizeljnih pogleda.Visoko cenim to sto kao svaki pravi muskarac stiti svoju porodicu.Ostalima ostaje samo da mu zavide. @Apis,pridruzujem se zeljama koje si iskazao u poslednjoj recenici. Pozdrav

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *