ЗАПАДНА ПРОПАГАНДА: Путин је богатији од Бил Гејтса

ЗАПАДНА ПРОПАГАНДА: Путин је богатији од Бил Гејтса

16 фебруара 2015

3376 PutinМенаџер за инвестиционе фондове, Билл Бровдер, некада највећи појединачни, страни инвеститор у Русији, дао је процену богатства руског председника.

Он је проценио да Владимир Путин има богатство од 200 милијарди долара, што га чини убедљиво најбогатијим човеком на свету.

Он је у интервјуу за Си-Ен-Ен, овим проценио да Путин има више него дупло новца од званично најбогатијег човека на свету, Била Гејтса, чије је богатство процењено на 79 милијарди.

Бизнис Инсајдер подсећа да је Путин постао премијер 1999. године, а 2000. дошао је на председничку позицију. Од 2001. до 2007. године руска привреда је расла 7 одсто на годишњем нивоу.

То је доба руског економског бума у 21. веку у ком се и Путиново благо увећало, преноси Бизнис Инсајдер.

(Srbijadanas.com)

KOMENTARI2 коментара

  1. Draga says:

    On je predsednik najbogatije zemlje sa prirodnim bogatstvima , pa zašto nebi bijo bogatiji od Gejca. I pored bogatstva bori se da vrati stari ugled Rusije , koja je ni kriva ni dužna , bačena pod noge belosvetskih moćnika . Hoće da ga satru baš zbog toga

  2. z-i says:

    A i ovi amerikanosi sve znaju kad gledaju nekog da satru ko nece da igra kako oni sviraju,Svud gde su ratovali njihovi predsednici su najgori diktatori jer ne igraju na njihovu svirku.Pa nisu oni a pogotovo PUTIN krvati ili sipci sas kosmet,Dupelisci .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u