ЗАПАДНА ПРОПАГАНДА: Путин је богатији од Бил Гејтса

ZAPADNA PROPAGANDA: Putin je bogatiji od Bil Gejtsa

16 februara 2015

3376 PutinMenadžer za investicione fondove, Bill Brovder, nekada najveći pojedinačni, strani investitor u Rusiji, dao je procenu bogatstva ruskog predsednika.

On je procenio da Vladimir Putin ima bogatstvo od 200 milijardi dolara, što ga čini ubedljivo najbogatijim čovekom na svetu.

On je u intervjuu za Si-En-En, ovim procenio da Putin ima više nego duplo novca od zvanično najbogatijeg čoveka na svetu, Bila Gejtsa, čije je bogatstvo procenjeno na 79 milijardi.

Biznis Insajder podseća da je Putin postao premijer 1999. godine, a 2000. došao je na predsedničku poziciju. Od 2001. do 2007. godine ruska privreda je rasla 7 odsto na godišnjem nivou.

To je doba ruskog ekonomskog buma u 21. veku u kom se i Putinovo blago uvećalo, prenosi Biznis Insajder.

(Srbijadanas.com)

KOMENTARI2 komentara

  1. Draga says:

    On je predsednik najbogatije zemlje sa prirodnim bogatstvima , pa zašto nebi bijo bogatiji od Gejca. I pored bogatstva bori se da vrati stari ugled Rusije , koja je ni kriva ni dužna , bačena pod noge belosvetskih moćnika . Hoće da ga satru baš zbog toga

  2. z-i says:

    A i ovi amerikanosi sve znaju kad gledaju nekog da satru ko nece da igra kako oni sviraju,Svud gde su ratovali njihovi predsednici su najgori diktatori jer ne igraju na njihovu svirku.Pa nisu oni a pogotovo PUTIN krvati ili sipci sas kosmet,Dupelisci .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *