ЗАПАДНЕ ЗЕМЉЕ ИМАЈУ ЦИЉ: Сломити кичму српског народа

ZAPADNE ZEMLJE IMAJU CILJ: Slomiti kičmu srpskog naroda

8 marta 2018

Suštinski je potpuno nebitno kakav će biti konkretan rezultat napada na Republiku Srpsku. Mnogo je važnije na koji način će vlade zapadnih zemalja, a prije svega SAD, Britanije i Njemačke, takav događaj iskoristiti za primjenu određenih političkih mjera koje imaju samo jedan cilj: slamanje kičme srpskom narodu, naglasio je za „Vesti“ stručnjak iz oblasti bezbjednosti i borbe protiv terorizma, Dževad Galijašević.

„Po istoj matrici je ubijen Oliver Ivanović. Ivanović je ubijen sa ciljem da taj čin bude povod za raspravu o bezbjednosti na sjeveru Kosova, odnosno da se ovaj dio teritorije predstavi kao centar organizovanog kriminala i prostor terorističkog potencijala“, kazao je Galijašević.

Izetbegović će podržati svaku specijalnu operaciju protiv srpskog entiteta

Galijašević tvrdi da se zapadne službe bave razgradnjom vodeće muslimanske partije u BiH, SDA, slabeći liderstvo Bakira Izetbegovića i izazivajući fragmentaciju stranke.

„U toj funkciji su i borci Armije BiH koji su ponovo na ulicama i već na svim glavnim pravcima blokiranje magistralnih puteva kod Konjica, Doboja, Zenice, Sarajeva, Tuzle. Nemam nikakve dileme da će Izetbegović zbog toga podržati svaku specijalnu operaciju uperenu protiv srpskog entiteta, kako bi se ova kriza prelila na područje Srpske“, naglasio je on.

Galijašević kaže da strani mediji i tajne službe uspešno primenjuju taktiku „kupljene galame“ kojom se i dalje uspešno odvlači pažnja od jačanja radikalnog islamizma u BiH.

„Da bi se odvukla pažnja od sve više veterana Islamske države, a zatim i pripadnika vehabija i ‘askera’, diže se galama o navodnim paraobaveštajnim strukturama Republike Srpske. Zato zvanična Banjaluka mora misliti na sebe kao na najvažniju liniju odbrane srpskog nacionalnog identiteta i državotvornog prostora na kome žive Srbi. Krajnje je vrijeme da se konačno društveno revalorizuje sve ono, naučeno iz vlastite istorije borbe i stradanja“, naglašava je on.

Predsjednik RS meta sve učestalijih vehabijskih prijetnji

Činjenica je da je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik meta sve učestalijih vehabijskih prijetnji, a Izetbegović ne odustaje od retorike „ratom do suvereniteta BiH“.

„Kad se tome doda informacija da je oko 600 agenata raznih tajnih službi Velike Britanije već pridošlo na prostor Balkana i da su već operativno aktivni, jasno je da se priprema nešto krupno“, – zaključuje Dževad Galijašević.

KOMENTARI5 komentara

 1. Nebeska Srbija says:

  Ne moze tu nista da se uradi,zato sto mi zivimo u lutkarskoj predstavi!!Svi imaju jednog gazdu i svi rade u istom cilju samo imaju razlicite uloge,i onda se povlace konci gde i kad zatreba.Prosto.

 2. Mali Vuk says:

  Na vasu zalost Srbi su nesalomivi, Bog je sa nama!!!

 3. Velika Metla says:

  Zapad je ZLO! A srbskom narodu možete samo da ............,kleknete! Po "jogurt"!

 4. Miraš says:

  Naslov podseća na SPORAZUM komunista i ustaša potpisan u Kaznenom zavodu Sremska Mitrovica 1935. godine, a koji je u ime komunista potpisao Moša Pijade, dok je garant saradnje ustaša bio Mile Budak! " Član 2- Vođstvo jugoslovenske komunističke stranke svijesne svoje uloge, priznaje da DO KOMUNIZIRANJA Balkanskog poluostrva NE MOŽE DOĆI DOK SE NE SLOMI KIČMA SRPSTVU I PRAVOSLAVLJU, jer je poznato da su to dva faktora koja su omela prodiranju Osmanlija na Zapad i komunizma i Austrije na Istok. Sporazumni su da uništavanjem svega što je srpsko i pravoslavno utire se teren za komuniziranje Jugoslavije i Balkanskog poluostrava. Član 3 - ...Vođstvo i jedne i druge strane obavezuje se da će izbegavati, sve svađe i zadevice između jednih i drugih; u napisima, ličnom razgovoru i itd…, a u slučajevima demonstracija, revolucija i ratova, jedne druge bez prigovora pomagati, naročito UNIŠTAVANJEM SVEGA ŠTO JE SRPSKO I PRAVOSLAVNO, kao što je istaknuto u tačci dva ovog sporazuma....." Ko sada učestvuje u sličnom mračnom sporazumu ili u njegovom produžetku/nastavku? Novo "Komuniziranje" predstavlja se domaćoj neokolonijalnoj publici kao "živeti kao sav normalan svet(zapadni demoNkratski svet) i rasprodati za tepsiju ribe najvrednije fabrike i druga blaga strancima. Ali istina je i ovo da naša radnička klasa od 1946 do 1990 godine nije radila samo za radničke plate nego nešto su još vredno stvorili za 4,5 decenije što se vodilo kao društvena i državna svojina. Sada je i taj kolač dat na novo "komuniziranje" tj. na pljačkanje Zapadu. V.B. zbog bregzita sada nastupa nezavisno i utrkuje se sa EU ko će više poraziti srpski narod i što više biti gospodar ovde, ko će više opljačkati Srbiju, a tu su i ostali belosvetski krupni takmičari. Ne čudi da i V.B. kao nekadašnja svetska sila opet se takmiči u rastu njene snage i moći (čitaj propagandno i bukvalno siledžijstvo, nasilje i pljačkanje) pa udri i navali od Balkana do Avganistana.

 5. Miraš says:

  Jasno je da je i ranije bilo "komuniziranja", tj zavadi, podeli pa vladaj i pljačkaj. Katolicka enciklopedija pisana 1907. godine o rezultatima popisa iz 1895. godine u Bosni i Hercegovini kao delu Austrijskog carstva kaže: "... Ako izuzmemo nekih 30.000 Albanaca koji žive na jugo‐istoku, Jevreje koji su se skoro doselili iz Španije, malo Turaka Osmanlija, trgovaca, službenika i austrijskih vojnika, OSTATAK POPULACIJE (OKO 98%) PRIPADA NARODU južnih Slovena, SRBIMA. IAKO PRIPADAJU JEDNOJ RASI, NAROD ČINE PREMA RELIGIJSKOM VEROVANJU TRI JASNO ODVOJENE GRUPE: Muhamedanci – oko 550.000 osoba (35%), grčki šizmatici – oko 674.000 osoba (43%) i katolici – oko 334.000 (21,3%)..."... Pogledajmo kakvo je današnje stanje u BIH. Bez obzira što je ranije postojalo i dosta mešovitih brakova i prijateljstva po drugim osnovama zbog rata i posledica rata podeljenost je možda danas najveća. Rat i bezumlje je zato i uvedeno i značajno podsticano spolja da bi stanovništvo bilo što više podeljeno i spremnije da primi stranu upravu, a i pljačku. Sada se uglavnom bave "veoma važnom" nacionalnom problematikom, a u isto vreme egzistencijalni tepih je izvučen ispod nogu velikoj većini. Inače projekat baš nacionalnih država predvidjen je planovima nove svetske vlade u senci. Veliki svetski "modisti i krojači" prepravljaju i preuredjuju ceo svet i biće samo nacionalne države sa "odabranim" poglavicama koji će prvenstveno odgovarati novoj svetskoj vladi. Kad se sa tog aspekta pogleda današanja celovita BIH tu kao da "veliki svetski krojači" predvidjaju izuzetak od svojih pravila sa ciljem da entitet Srpska bude što manje značajna ili da nestane. Dok u pogledu Srbije ne odstupaju od tih pravila te se očekuje da Srbija prizna tkzv. Kosovo. Geopolitički značaj prostora Srbije u odnosu na BIH je daleko veći, a zbog kontrole celokupne Evrope. Tu kontrolu nameravaju da skroz oduzmu Srbima i predaju je Albancima najverovatnije u velikoj Albaniji. Najverovatnije NWO tj. svetska vlada u senci neće uspeti, ali treba to dočekati i šta će nas sve još do tada snaći i potresti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *