ЗАПАДНИ МЕДИЈИ: На Балкану се пали буре барута! ЕВО ШТА СЕ ДЕШАВА

ZAPADNI MEDIJI: Na Balkanu se pali bure baruta! EVO ŠTA SE DEŠAVA

21 avgusta 2018

Albanija bi sa prozapadno orijentisanim premijerom Edijem Ramom mogla da zapali političko bure baruta, upozorava Rojters.

Na prvi pogled iznenađuje to što se 2018. godine, a dve decenije od okončanja rata na Balkanu u regionu ponovo govori o granicama, piše danas Rojters.

Povod za to je zabrinutost da bi Albanija sa prozapadno orijentisanim premijerom Edijem Ramom mogla da zapali političko bure baruta, upozorava Rojters.

KOMENTARI5 komentara

 1. Miraš says:

  Sve po agendi. Konačno rešenje za Kosovo očekuju najkasnije početkom 2019 godine. Zatim pristupni pregovori EU sa Makedonijom i Albanijom očekuju se u Junu 2019 godine. Bumo tek videli sa kolikom Albanijom će to pregovarati EU. Čak možda će im iz EU sami predložiti - zašto da vode pregovore sa dve albanske države, zar nije jednostavije da to sve bude jedna država.

  • Nebeska Srbija says:

   Samo sto od te jedne njihove drzave nece biti nista.

 2. Dane Radakovic says:

  U Hrvatskoj Bur NOSI SVE PRED SOBOM OLUJA SE SPREMA a u Srbiji kosava piri u PRISTINI Srbi nemaju ogrtaca da se pokriju i zastite od KOSAVE

 3. milorad says:

  hm prozapadni rama radi ono što zapad od njega traži, e sad zašto zapad traži ukidanje granica i rama podmeće albansko dupe u toj priči to će morati da reše u svojoj maloj glavici tači i haradinaj, ako im uopšte ostane glava za tu jednačinu.Najebali su šiptari KAO NIKO, ima zapadni prijatelji sad tako žestoko da im se najeb. majke kao nikome do sada.Em nisu uradili posao koji su trebali , em su mislili da su sve pae njihove em su glupi ko pandurski K i na zapadu NIKADA dosada u odredjenim vodećim krugovima nije postojao takav prezir i BES prema nekom plemenu kao prema šiptarima na kosovu ,oni su opasno najebali i ova priča sa granicama i još neki planovi koji su stavljeni u pokret su u funkciji uništavanja te mizerne poluljudske plemenske grupe, ono što na kosovu liči na gradjane UZOPŠTE NISU ŠIPTARI.pravi šiptari i jedini šiptari su pripadnici 15 nestak klanova koji tamo postoje ostalo je NIKO NI NE ZNA ŠTA, dosta njih su srbi poreklom ali klanovi nemaju taj problem oni znju uglavnom tačno ko je ko u familiji, a to su dosta brojne familije, e pa sad im je došao crni petak.

 4. triglav says:

  a ni reč o putinu na austrijskoj svadbi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *