ЗАПАДНИ МЕДИЈИ ОВО НЕ ПРЕНОСЕ: У Венецуели се дешава нешто о чему сви ћуте!

ZAPADNI MEDIJI OVO NE PRENOSE: U Venecueli se dešava nešto o čemu svi ćute!

24 januara 2019

Pro-vladini demonstranti izašli su na ulice Karakasa u znak podrške predsedniku Nikolasu Maduru nakon što je predsednik parlamenta Huan Guaido proglasio sebe za privremenog predsednika Venecuele.

Pristalice Madura marširale su ulicama sa venecuelanskim zastavama, dok su skandirali u slavu predsednika Madura i vikali: “Jenkiji, idite kući!” Maduro je osudio odluku SAD, Brazila, Kanade i drugih zemalja da priznaju Guaida za v.d. predsednika Venecuele i najavio da će Venecuela prekinuti sve diplomatske odnose sa Vašingtonom.

Govoreći iz predsedničke palate, Maduro je oštro kritikovao „međunarodne medije“, kako je rekao, da oni manipulišu ljudima u Venecueli. Pro i anti-vladini protesti izbili su u gradu nakon što je Guaido, koji je predsednik Narodne skupštine, proglasio Madurovu inauguraciju 10. januara nelegitimnom, i proglasio sebe za privremenog predsednika Venecuele.

Dugogodišnji saveznici sadašnje, revolucionarne vlade Venecuele, Rusija i Kina izrazili su podršku Maduru.

(Pravda)

KOMENTARI4 komentara

 1. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Zapadni mediji sudeluju u ratnim zločinama 4.Rajha zvanog SAD i EU, zapadni mediji su isto što i ministarstvo Jozefa Gebelsa.

 2. petrovgrad says:

  Maduro je naučio puno na primer Miloševića, Gadafija, Sadama i Asada. To je hrabar narod. Oružja imaju dovoljno, vojnika takođe a nemaju zimu. Ameri će proći kao u Vijetnamu.

 3. Budi Bog s nama says:

  Jenkiji će otići kući ali zajedno sa vašom naftom, tek vam nju uzmu do poslednje kapi mogu otići. Iz zemlje će vaditi vašu naftu a iz vaših vena će vam se napiti krvi dok im ne postanete beskorisni.

 4. Vrana says:

  Treba shvatiti da amerika nije svemoguća. Da oni sve to rade ali ako je zemlja na koju se namerače stabilna i ima barem neko ozbiljnije oružje popuštaju,dokaz je koreja a i iran nesmeju da čačkaju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *