ЗАПАЊУЈУЋЕ – ОТКРИВЕН НАЈВЕЋИ ЛАНАЦ ПЕДОФИЛИЈЕ У АМЕРИЦИ: Злостављано скоро 100.000 деце (ВИДЕО)

ЗАПАЊУЈУЋЕ – ОТКРИВЕН НАЈВЕЋИ ЛАНАЦ ПЕДОФИЛИЈЕ У АМЕРИЦИ: Злостављано скоро 100.000 деце (ВИДЕО)

17 новембра 2020

Готово 90.000 жртава сексуалног злостављања у америчкој организацији извиђача (Boy scouts of America) поднело је захтев за надокнаду штете.

Адвокат жртава Мајкл Фау рекао је да је стигло 88.000 захтева, а пошто је могућност подношења још отворена, очекује и свих 100.000, пренео је АФП.„Запањени смо колико људи је злостављано у извиђачима, али и храброшћу оних који су спремни да иступе и говоре о томе. Сломљена су нам срца јер не можемо да поништимо њихов бол“, саопштено је из америчке организације извиђача.

Како су додали, намерно су омогућили да процес подношења захтева за одштету буде лако доступан, како би се помогло жртвама да добију компензацију.

„Одговор жртава који је уследио био је веома узнемирујући. Дубоко се извињавамо“, саопштено је из те организације.

Организација Boy scouts of America постоји већ 110 година и тренутно има 2,2 милиона чланова између 5 и 21 године.

Та организација је, после бројних оптужби за сексуално злостављање, поднела захтев за банкротство како би избегла директну наплату штете и истовремено омогућила њену исплату из компензационог фонда. Вредност ове организације тренутно се процењује на милијарду долара, али није познато колико су спремни да издвоје у фонд за накнаду штете.

О педофилији и сексуалном злостављању у организацији извиђача говори се већ годинама, а објављени су и бројни докази о таквим случајевима у којима су вође извиђача оптужене.

Већина инцидената никада није пријављена властима, већ су Boy scouts of America решавали такве ситуације интерно, сменама и искључивањем оптужених из својих редова.

Међутим, размере сексуалног злостављања, судећи према броју захтева за надокнаду штете су запањујуће. Поређења ради, против Католичке цркве у Америци, која је једна од најтуженијих када је у питању педофилија, до сада је поднето 11.000 захтева за одштету или тужби.

KOMENTARI4 коментара

 1. Gagi says:

  Toliko o ljudskoj toleranciji i verskim nacelima. Frapantna je cinjenica da u svetu vise nema institucije koja nije kompromitovana i ogrezla u kriminalu. Kada dodju ove hijene da nam trube o ljudskim pravima, ove njihove gadosti i cinjenice pod nos. Imaju oni u svojoj kuci da ciste toliko toga pre nego sto dodju kod nas da nas "civilizuju".

 2. Avangard-Kinžal says:

  Hahaha, pa ne mogu da verujem bre...🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 svim kaubojskim izviđačima čmarulje fi 110. ONLY IN AMERICA 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 3. Риста says:

  Неколико пута сам набацивао да нам многе ствари из Америке ЦИЈА програмира и пласира. Размислите мало. "Луди Американци" су све и један наоружани до зуба и ускоро ће повести грађански рат, ама 100%. А на другој страни искрсло да ни један лудо наоружани американац од 100 хиљада очева још увек није десетковао скаут прецедништво због свог детета? Када је у питању дете, мало који родитељ ће се контролисати а доста њих ће предузети и брзе акције освете. Мислите амерички очеви нису баш такви? Па јесу, али још нигде нисте читали да је неки родитељ чије је дете дошло уплакано...и тако даље. Цео свет има за узор америчке педере а Срби ома добили и прецедницу владе са правом на роднуравноправност, као узор и то је још пре званичног проглашења јавно изнето народу да је лезбејка и да је ожењена са неком тамо исте категорије. И где је то још урађено на такав начин??? Није нигде а поготово не у Америци, иако има неколико сличних случајева у свету. Нико није изашао да подржи педер бал, али наша прецедница владе јесте. Педери у Америци су маргиналне појаве од којих се сви склањају осим медија. Тамо су цареви али само у самоизолованим деловима понеких градова које на прсте можете набројати и то је врло ретко осим за светску јавност. Али не шетају голи градовима америке нити им је то препоручљиво. Опет патент ЦИЈЕ и државног правца Америке. Добили смо две подметачине за које се у Америци јавно каже да су једна лоша једна добра појава(па иако је то контрадикторно јер врло често те две појаве иду заједно) ипак су сви прогутали или бар прихватили као нормално. Те две ствари, педофилија и педерство су изузетно јака основа за напад на било коју државу. Зато су и пласиране тако осетљиве ствари да би се више уздрмали и збунили.

 4. Риста says:

  Има таквих ствари од ЦИЈА послова небројено, само сам мало уморан. Други пут. Једино да подвучем, НЕ НАСЕДАЈТЕ на сваку вест из Америке која оцрњује Америку. То је највероватније ЦИЈА подвала свету и свет ће ускоро срести санкције ако се тако нешто појави или не појави у некој држави. Значи, биће притисак из неког разлога. Ето, пођите од тога да ли је могуће да је неко силовао 100 хиљада америчке деце поред 100 хиљада наоружаних очева? Па није могуће. Даље размишљајте зашто вам се ова вест пласира из Америке и о чему се ради. Вест као вест јесте тачна, али дешавања НИСУ! Посматрајте ову вест више у склопу онога шта корона пандемија полако ограничава људима и одакле је сила која то спроводи у целом свету. Између осталог, полако им укида право дружења и било каквог другог окупљања. А најлакше је манипулисати децом. Ако је нечије српско дете данас у некој организацији, како ће на испране мозгове већине Срба деловати ова вест? Па са - укините дечје институције и организације.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u