ЗАПАЊУЈУЋЕ – ОТКРИВЕН НАЈВЕЋИ ЛАНАЦ ПЕДОФИЛИЈЕ У АМЕРИЦИ: Злостављано скоро 100.000 деце (ВИДЕО)

ZAPANJUJUĆE – OTKRIVEN NAJVEĆI LANAC PEDOFILIJE U AMERICI: Zlostavljano skoro 100.000 dece (VIDEO)

17 novembra 2020

Gotovo 90.000 žrtava seksualnog zlostavljanja u američkoj organizaciji izviđača (Boy scouts of America) podnelo je zahtev za nadoknadu štete.

Advokat žrtava Majkl Fau rekao je da je stiglo 88.000 zahteva, a pošto je mogućnost podnošenja još otvorena, očekuje i svih 100.000, preneo je AFP.„Zapanjeni smo koliko ljudi je zlostavljano u izviđačima, ali i hrabrošću onih koji su spremni da istupe i govore o tome. Slomljena su nam srca jer ne možemo da poništimo njihov bol“, saopšteno je iz američke organizacije izviđača.

Kako su dodali, namerno su omogućili da proces podnošenja zahteva za odštetu bude lako dostupan, kako bi se pomoglo žrtvama da dobiju kompenzaciju.

„Odgovor žrtava koji je usledio bio je veoma uznemirujući. Duboko se izvinjavamo“, saopšteno je iz te organizacije.

Organizacija Boy scouts of America postoji već 110 godina i trenutno ima 2,2 miliona članova između 5 i 21 godine.

Ta organizacija je, posle brojnih optužbi za seksualno zlostavljanje, podnela zahtev za bankrotstvo kako bi izbegla direktnu naplatu štete i istovremeno omogućila njenu isplatu iz kompenzacionog fonda. Vrednost ove organizacije trenutno se procenjuje na milijardu dolara, ali nije poznato koliko su spremni da izdvoje u fond za naknadu štete.

O pedofiliji i seksualnom zlostavljanju u organizaciji izviđača govori se već godinama, a objavljeni su i brojni dokazi o takvim slučajevima u kojima su vođe izviđača optužene.

Većina incidenata nikada nije prijavljena vlastima, već su Boy scouts of America rešavali takve situacije interno, smenama i isključivanjem optuženih iz svojih redova.

Međutim, razmere seksualnog zlostavljanja, sudeći prema broju zahteva za nadoknadu štete su zapanjujuće. Poređenja radi, protiv Katoličke crkve u Americi, koja je jedna od najtuženijih kada je u pitanju pedofilija, do sada je podneto 11.000 zahteva za odštetu ili tužbi.

KOMENTARI4 komentara

 1. Gagi says:

  Toliko o ljudskoj toleranciji i verskim nacelima. Frapantna je cinjenica da u svetu vise nema institucije koja nije kompromitovana i ogrezla u kriminalu. Kada dodju ove hijene da nam trube o ljudskim pravima, ove njihove gadosti i cinjenice pod nos. Imaju oni u svojoj kuci da ciste toliko toga pre nego sto dodju kod nas da nas "civilizuju".

 2. Avangard-Kinžal says:

  Hahaha, pa ne mogu da verujem bre...🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 svim kaubojskim izviđačima čmarulje fi 110. ONLY IN AMERICA 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 3. Rista says:

  Nekoliko puta sam nabacivao da nam mnoge stvari iz Amerike CIJA programira i plasira. Razmislite malo. "Ludi Amerikanci" su sve i jedan naoružani do zuba i uskoro će povesti građanski rat, ama 100%. A na drugoj strani iskrslo da ni jedan ludo naoružani amerikanac od 100 hiljada očeva još uvek nije desetkovao skaut precedništvo zbog svog deteta? Kada je u pitanju dete, malo koji roditelj će se kontrolisati a dosta njih će preduzeti i brze akcije osvete. Mislite američki očevi nisu baš takvi? Pa jesu, ali još nigde niste čitali da je neki roditelj čije je dete došlo uplakano...i tako dalje. Ceo svet ima za uzor američke pedere a Srbi oma dobili i precednicu vlade sa pravom na rodnuravnopravnost, kao uzor i to je još pre zvaničnog proglašenja javno izneto narodu da je lezbejka i da je oženjena sa nekom tamo iste kategorije. I gde je to još urađeno na takav način??? Nije nigde a pogotovo ne u Americi, iako ima nekoliko sličnih slučajeva u svetu. Niko nije izašao da podrži peder bal, ali naša precednica vlade jeste. Pederi u Americi su marginalne pojave od kojih se svi sklanjaju osim medija. Tamo su carevi ali samo u samoizolovanim delovima ponekih gradova koje na prste možete nabrojati i to je vrlo retko osim za svetsku javnost. Ali ne šetaju goli gradovima amerike niti im je to preporučljivo. Opet patent CIJE i državnog pravca Amerike. Dobili smo dve podmetačine za koje se u Americi javno kaže da su jedna loša jedna dobra pojava(pa iako je to kontradiktorno jer vrlo često te dve pojave idu zajedno) ipak su svi progutali ili bar prihvatili kao normalno. Te dve stvari, pedofilija i pederstvo su izuzetno jaka osnova za napad na bilo koju državu. Zato su i plasirane tako osetljive stvari da bi se više uzdrmali i zbunili.

 4. Rista says:

  Ima takvih stvari od CIJA poslova nebrojeno, samo sam malo umoran. Drugi put. Jedino da podvučem, NE NASEDAJTE na svaku vest iz Amerike koja ocrnjuje Ameriku. To je najverovatnije CIJA podvala svetu i svet će uskoro sresti sankcije ako se tako nešto pojavi ili ne pojavi u nekoj državi. Znači, biće pritisak iz nekog razloga. Eto, pođite od toga da li je moguće da je neko silovao 100 hiljada američke dece pored 100 hiljada naoružanih očeva? Pa nije moguće. Dalje razmišljajte zašto vam se ova vest plasira iz Amerike i o čemu se radi. Vest kao vest jeste tačna, ali dešavanja NISU! Posmatrajte ovu vest više u sklopu onoga šta korona pandemija polako ograničava ljudima i odakle je sila koja to sprovodi u celom svetu. Između ostalog, polako im ukida pravo druženja i bilo kakvog drugog okupljanja. A najlakše je manipulisati decom. Ako je nečije srpsko dete danas u nekoj organizaciji, kako će na isprane mozgove većine Srba delovati ova vest? Pa sa - ukinite dečje institucije i organizacije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *