ЗАПАЊУЈУЋИ ОДГОВОР ИЗ ПРИШТИНЕ: “На Kосово сте дошли само због интереса САД”

ZAPANJUJUĆI ODGOVOR IZ PRIŠTINE: “Na Kosovo ste došli samo zbog interesa SAD”

10 septembra 2020

Škeljzen Gaši, nekadašnji savetnik Kurtija, poručio je američkom vojniku da je jedini razlog zbog kojeg su SAD intervenisale na Kosovu bio ostvarenje interesa.Čitav sukob na društvenoj mreži započeo je nakon što je Aljbin Kurti poručio da ako se vrati u kosovsku vladu neće sprovoditi ekonomski sporazum Srbija-Kosovo, koji je potpisan u petak u Beloj kući uz posredovanje SAD.

To je podstaklo specijalnog izaslanika Ričarda Grenela da mu odgovori, rekavši Kurtiju da je uvek bio protiv Amerike, što je izazvalo dalje komentare na društvenim mrežama.

Pripadnik američke vojske Aj Džej Tod je juče na Tviteru poručio Kurtiju da bude siguran da bez pomoći njegove države ne bi mogao da se održi mir na Kosovu.

Škeljzen Gaši je na tu konstataciju odgovorio da su SAD intervenisale na Kosovu jer im je to bilo u interesu.

“Aj Džej je rekao ‘samo obezbedite da više ne moram da dolazim da bih održavao mir na Kosovu’. Gospodine, došli ste na Kosovo jer je to bio interes vaše zemlje, a ponovo ćete doći ako je to u vašem interesu. Toliko“, napisao je Gaši.

(Kosovoonline)

KOMENTARI4 komentara

 1. padre says:

  Čudna mi čuda, Amerikanci rade samo za svoje interese!A vi se toliko trudite,pa ste čak osnovali "državu", da bi oni imali gde da postave Bondstil!

 2. Nikoletina says:

  Sad bi trebali da se naljute i odu...

 3. Jedan tamo says:

  Ja ne vidim da je Gaši išta pogrešno napisao.

 4. persida says:

  Jok, nego su na Kosovo dosli jer vole Siptare. Siptari su po ineligeniciji na nivou Srba, dno dna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *