Zapanjujući video otkriva da je napad na Kule bliznakinje u Njujorku lažiran (VIDEO)

Zapanjujući video otkriva da je napad na Kule bliznakinje u Njujorku lažiran (VIDEO)

15 novembra 2014

hgfhngngf-426x600Dokazi pokazuju da je krstareći projektil koji dolazi iz pravca Južne kule morao da se sredi fotošopom, kako bi se prekrila slika „trupa aviona“ i kako bi se gledalac ubedio da je avion čudesno preživeo put kroz čeličnu strukturu, izašavši neoštećeno na drugom kraju.

Pojavio se skup snimaka sa više kamera koji pokazuje kako je trebalo da izgleda trup aviona koji je neoštećen dolazio iz pravca Južne kule.

Sve ovo deluje prilično ubeđujuće dok se ne suočimo sa činjenicom da je ovakav događaj nemoguć i da su mediji međusobno sarađivali kako bi pogrešno predstavili slike i priču, koristeći razne lažne svedoke i obradu slika kako bi prikrili pravu istinu laži o 11. septembr.

Negde na šestom minutu snimka možete uočiti kako različiti uglovi kamera otkrivaju „projektil“ koji dolazi iz pravca Južne kule.

Navodni putnički avion koji je pogodio Južnu kulu ponašao se više kao daljinski upravljan „projektil“ koji je obrađen fotošopom da bi izgledao kao komercijalni Boing 767. Greške pri obradi slike otkrivaju „pravi“ projektil u nekoliko kadrova.

„Ja sam bivši vazduhoplovni kapetan sa preko 9.000 sati letenja, kako na Boingu 747-400, tako i na Boingu 737-300. Nakon proučavanja snimaka sa Youtube-a, mogu bez oklevanja da kažem da je avion pod brojem B-767 radijskom kontrolom (bez pilota)usmeren ka zgradi Svetskog trgovinskog centra. „Čaura“ postavljena na dnu aviona, proizvedena je od strane korporacije „Martin Marietta“ u Los Anđelesu. Ovu čauru vazduhoplovstvo SAD koristi za opremanje aviona 22 godine unazad i jasno se može videti u amaterskim snimcima, trenutak pre sudara sa kulom“, ispričao je kapetan Tomas Deteridž, bivši pilot komercijalnih letova.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI2 komentara

  1. miki maus says:

    To znamo dobili su pare od osiguranja i napravili nove zgrade za te pare, grčka crkva u Njujorku kojoj su pre rušenja nudili ogromne pare , a ona ih odbijala srušena je na dan navodnog bombardovanje

  2. Mare says:

    Ukoliko Vlada stvarno ima veze sa ovim rusenjem, onda zaista, ali zaista ne znam sta da mislim o vodjama SAD. Ubiti toliko ljudi zarad novca, a posle toga nastaviti ubijanje pod izgovorom borbe protiv terorizma je zaista najveci zlocin ikada osmisljen. Nisam SAD obozavalac, ali nemogu da prihvatim da neko moze mirno da spava posle ovakve tragedije, ukoliko ima odgovornih naravno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *