ЗАПОСЛЕНИ У МЕКДОНАЛДСУ ОТКРИО: Ово је грозно, то никад не бих наручио у нашем ресторану!

ZAPOSLENI U MEKDONALDSU OTKRIO: Ovo je grozno, to nikad ne bih naručio u našem restoranu!

3 novembra 2016

556506_fast-food-632447-1280_f

Brza hrana nije na dobrom glasu kada je u pitanju zdravlje, ali ponekad baš ne možemo da joj odolimo. U takvim prilikama bilo bi dobro znati šta baš ne bi bilo preporučljivo naručiti. Kako bi pomogao armijama gladnih konzumenata, jedan poslovođa u Mekdonaldsu otkrio je na društvenoj mreži „Reddit“ šta on nikada ne bi naručio, a raspričao se i o nekim drugim tajnama.

Tako je otkrio da bi on na mestu kupca izbegavao piletinu s roštilja. „To je grozna smrznuta piletina koju mi odmrzavamo i parimo te je pomalo želatinozna“, napisao je on, a kasnije je objasnio i odakle piletina dolazi. Kako kaže, ona je kuvana i uvaljana u hleb pre nego što je u Mekdonalds dostavljena iz Tajlanda. Složićete se, teško da je sveža.

Ako ste pomislili da su pileći medaljoni bolje rešenje – niste u pravu. Nekoliko bivših zaposlenih opisalo ih je kao „ružičastu penu“ koja se pretvara u ono što sa užitkom jedemo. Osim toga, jela označena kao „zdrava alternativa“ gora su od običnih menija. Vegetarijanske pljeskavice pržene su u ulju, a dresing za salatu pun je koječega.

Iz ispovesti zaposlenih u Mekdonaldsu stiže i nekoliko utešnih vesti. Kako kažu, ostatak mesa je dobar i svež, jer je reč o govedini koja se uzgaja lokalno, te u njoj nema jaja i drugih namirnica koje ćete naći u drugim hamburgerima. Mleko je sa organskih farmi, tvrdi jedan od radnika čuvenog lanca. Osim toga, on je, poput nekoliko svojih bivših kolega, potvrdio postojanje tajnog menija, „McGangBang“-a.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Kosovac says:

    Ipak, velika tekovina ostala od Mekdonaldsa je da Srbi mogu postati kulturni dok trepneš. Naprimer, sada mogu da Hrvatu kažu „Jedi Mekdonalds“, a Hrvoje će da se čudi kako odjednom Srbi postadoše kulturni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *