ЗАПРАШИВАЊЕ ТЕРОРИСТА: Овако руски хеликоптери „туку“ џихадисте (ВИДЕО)

ZAPRAŠIVANJE TERORISTA: Ovako ruski helikopteri „tuku“ džihadiste (VIDEO)

11 oktobra 2015

rusija-helikopter-rakete-pucanje-sirija-borba-600x399Jedan od snimaka dejstva helikoptera u Siriji u borbi protiv Islamske države. Na snimku se vidi kako helikopteri dejstvuju po visoravni na kojoj su se sakrili džihadisti.

I pored upozorenja megafonom, saboraca sa susednog brda, džihadisi su pretrpeli značajne materijalne gubitke i gubitke u ljudstvu.

Pogledajte video sa lica mesta:

(Vestinet.rs)

KOMENTARI6 komentara

 1. Voda sa Marsa says:

  bolji snimak: https://www.youtube.com/watch?v=BsydbKLNtX0&ab_channel=GEUNTETHANASU

 2. miroslav says:

  To su vazdusni napadi bez sadejstva tenkova,artireljije,pesadije.Ukratko 0.

 3. miroslav says:

  Bilo kako bilo taj isil je jos malo pa zauzeo ceo Alep.Nema struje ameri izborbardovali trafoe.Izgleda da Asadova vojska saradjuje sa isilom.Bice da je tako inace ubiti Iranskog generala bar tamo?Sumnjivo!.

 4. darko says:

  Miroslave ne padaj na lazi nato zlocinaca ocito jos nisu shvatio igru isila u siriji uopste nema koliko oni lazu a pogotovo nema uopste podrsku stanovnistva manjeg dela sunita zar ne vidis na snimcima kad zele regrutirati sunite kad udu u neki m anji grad ili selo vecina decaka ili bezi ili ih uhvate pa ubiju jer nece u rat .Sto je problem bio njih 16 000 je rasporedeno u manjim grupama ili brigadama od 700 ljudi 20 i vise kolacija po zemlji velicine francuske rusi su to meseceima obavestajnim podacima prikupljali i sad ravnaju. Amerikanci su onemoguceni slabo pratis stvari i sami su priznali da mogu tzv opporbu citaj teroriste pod drugim imenom opskrblivati vecinom municijom iz zraka paketima hrane vode municije satelitskih telefona kamuflaznih odela jer im rusi nece dozvoliti transportnim avionima prelet ometat ce ih elektronskim sistemima krasuha 4 kod leta.Igra jos malo je zavrsena NATO ZELI OVIM NAPADOM U TRUSKOJ KOJI JE ON IZAZVAO OBAVESTAJNE SLUZBE CIA I MI 6 NATERATI DA TURSI KOPNENO KRENU U MANJI DEO U SIRIJI PROBOJ MEDUTIM TO NIJE MOGUCE JER SIRIJSKA VOJSKA JE VELIKA TU TU IRANSKI SPECIJALCI HEZBOLAH I GRANICA JE NEPOBEDIV ZID KOJI NE MOZE S PRECI PRICE O UBISTVU IRANSKOG PZAI GENERAL SU LAZI KAO I PAD RUSKIH KRSTARECIH RAKETA NA IRAN OVI ZLOCINCI NATO GUBE RAT I OSTALO IM JE SAMO LAZ KAO UVEK STO LAZU.kakvi transformatori pogodeni zar ne vidis da ih rusi isteruju iz prosotra kad lete AMERIKANCE I JEVREJE I TURKE kad lete.Ja licno mislim da je ovde odkb savez pobedio nato u dominaciji nad zemljom sirijom i u iraku ce

 5. Svetislav says:

  miroslav je kurvat, pa navija za isis.

 6. Robert Wronsky says:

  Gdje je sada onaj vaš Lazanski, pa teroristi nisu komarci ili gubari da ih se u šumama zaprašuje helikopterima. U ovome nisam laik i ovo mogu nazvati jedinim pravim imenom, to su bojni otrovi! Svim konvencijama su zabranjeni, pa i protiv terorista!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *