Зашто Душан Машић своје морбидне идеје не спроводи у Јадовну или Братунцу?

Зашто Душан Машић своје морбидне идеје не спроводи у Јадовну или Братунцу?

8 јула 2015

dusan_masic 3445Пише: Ђоко Кесић

Ако политичка елита жели да мијења Србију, нису јој сметња само старлете и корупција. Ту је и ММФ, затим разне резолуције о Сребреници, као и бриселска косовска морања, па и извјесни Душан Машић, запосленик ББЦ-ја, који вјерује да као службеник Империје мора личним примјером да илуструје британску резолуцију о Сребреници.

Он за 11. јул организује акцију „Седам хиљада“, са намјером да испред Скупштине Србије у Београду у 11.07 часова легне 7.000 људи у знак сјећања на сребреничке жртве.

– Када би се поредала тијела страдалих једно до другог, од Скупштине Булеваром краља Александра стигли бисмо до Винче – каже Машић.

Прочитајте још:

ЕВО КО ЈЕ ДУШАН МАШИЋ И КО СТОЈИ ИЗ ЊЕГА – „новинар“ који организује акцију „7000“ поводом 20-годишњице Сребренице

Хоће ли Србија доживети највећи медијски пораз до сада?

Да ли за Душана Машића и његове истомишљенике има жртава међу Србима?

Човјек који бије туђу политичку битку само је извођач британских радова и гравер на туђим гробовима. У Сребреници је почињен тежак злочин, али нису страдали само муслимани. Догодио се злочин под покровитељством богова рата, учињен српском и муслиманском руком. Баш као у Хомеровој „Илијади“, гдје се Зевс и дружина играју са страдањима под Тројом, тако су и нови богови рата – САД, Британија и Француска – режирали многа, па и сребреничка страдања у грађанском рату у СФРЈ. Људи су гинули у договореном рату, размјењивале су се територије и злочини.

То потврђују и најновија открића о ратним играма САД, Британије и Француске око Сребренице, а о томе подробније говори поштен филм норвешког редитеља Ола Флума „Сребреница – издани град“, гдје о злочинима у Сребреници и околини говоре углавном муслимани из Сребренице. Они причају како је из Сребренице као заштићене и демилитаризоване зоне Насер Орић са својом ратном камарилом излазио и клао по околним српским селима. Послије су дошли Срби из тих села и, махом из освете, починили страшне злочине.

Богови рата данас се играју и са британском резолуцијом о Сребреници, чији је циљ да ревидира Дејтонски споразум и избрише Републику Српску. А Машић, уколико хоће да реда жртве Сребренице, могао би да им дода и оних 3.500 српских жртава из цијелог Подриња, па да тако стигне до Смедерева. Ако жели да разради ту морбидну идеју, нека иде у Јадовно. Тамо би од 40.000 усташких жртава могао да начини сплав преко Јадрана, до Мусолинијевог родног мјеста.

(ПрессРС)

KOMENTARI7 коментара

 1. miloš says:

  Ovom smradu treba j.... mamu za sva vremena !

 2. deda mraz says:

  Super ideja,samo treba valjke regulisati i ta govna pregaziti jer je to jedinstvena prilika da su svi na jednom mestu.

 3. Apis says:

  Zgrazavao sam se kad americki divljaci zvani ISIL kolju ljude. Ja ne mogu pomisliti da zakoljem zivotinju radi mesa. Dusana Masića mogao bih da koljem i da uzivam u njegovom skicanju. Ako vam neka stoka polijeze po cesti koljite ili bar gađajte kamenjem. JER KOLJU I ONI VAS!

 4. Marko says:

  dušan mašić (ne zaslužuje veliko slovo) je jedna ugojena svinja (neka mi sve svinje ovog svijeta oproste na poređenju) koja mora na neki način opravdati sredstva uložena u njega, da pokaže svojim gazdama da ulažu uzalud u njega.

 5. Pingback: Зашто Душан Машић своје морбидне идеје не спроводи у Јадовну или Братунцу? | Јадовно 1941.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u