ЗАШТО ЈЕ ЗЕЛЕНСKИ БИО У ВАРШАВИ?! Изјава пољског генерала ОДЈЕKНУЛА Западом, лидер Украјине СВЕСТАН шта му се СПРЕМА?!

ZAŠTO JE ZELENSKI BIO U VARŠAVI?! Izjava poljskog generala ODJEKNULA Zapadom, lider Ukrajine SVESTAN šta mu se SPREMA?!

6 aprila 2023

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski putuje u Varšavu kako bi se pripremio za pregovore sa Rusijom jer je ukrajinska kriza zapala u „strateški ćorsokak“, izjavio je bivši komandant poljskih kopnenih snaga, general Valdemar Skšipčak.

Po njegovom mišljenju, sve ukazuje na to da se približava trenutak kada će sukob u Ukrajini morati da se završi „političkim putem“, te da je putovanje Zelenskog u Varšavu prva faza pripreme za buduće mirovne pregovore.– Važno je to što, sa stanovišta Zelenskog, to nije tajna poseta vozom Varšavi noću, nego zvanična poseta predsednika Ukrajine predsedniku Poljske. Mislim da je ovo prvo u nizu putovanja Zelenskog koji će graditi koaliciju za podršku u slučaju bilo kakvih pregovora sa njegovim učešćem o budućnosti Ukrajine. Zelenski treba da počne da stvara atmosferu političke podrške oko sebe. Pruža mu se vojna pomoć, ali mislim da mu je potrebna upravo politička podrška – rekao je poljski general za list „Žečpospolita“.

Kako je dodao, činjenica da Zapad postaje sve umorniji od sukoba u Ukrajini takođe će doprineti rešavanju situacije.

General je pozvao da se formira „koalicija, fond podrške Ukrajini kako bi Kijev imao snažan glas u predstojećim pregovorima“.

(Sputnjik)

KOMENTARI3 komentara

  1. persida says:

    Cion Lenski seta okolo, glumi politicara, a serka ko kokoska na dnu dvorista.

  2. Milutin says:

    Eto kako jedan Kinžal, "plasiran" na pravu dubinu, među NATO generale i sitnije oficire, pokreće događaje.

  3. Gagi says:

    Puno je naroda na kugli zemaljskoj, priroda nije vise u stanju da se izbori sa tolikim zivotima i njihovim otpatcima. Zbog toga se, verovatno po necijem projektu stanovnistvo na kugli smanjuje. Malo tamo a onda malo ovamo. Ako to nije tako, sta znaci ova uzdrzanost od upotrebe razornog oruzja protiv "neprijatelja" koji evidentno pravi zlo. Za to isto vreme, mladost svakodnevno gine, svesno se unistava genetski potencijal buducih generacija. Jedino rata nece biti u Americi, za Evropu nisam siguran jer su dovukli neke druge narode koji su bioloski "cistiji" od postojeceg, da izvrse kvalitetnu robovsku zamenu jer su se stari robovi olenjili i omatorili. Sve je smisljeni projekat, od Ebole i Covida pa do svih drugih pomocnih sredstava da jedino pretekne lopovska istorijska oligarhija na ovoj "nasoj" planeti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *