ЗАШТО МЕДИЈИ нису извештавали о ОВОМ САСТАНКУ?

ЗАШТО МЕДИЈИ нису извештавали о ОВОМ САСТАНКУ?

19 јуна 2017

После Билдерберг састанка у Чентилију у Вирџинији, светска елита је вероватно дошла до закључка ове године о томе како да извуче више богатства од масе док одржава своју глобалну доминацију.

65. годишњи Билдерберг састанак, који је током година одржаван на локацијама широм света, почео је у четвртак у месту Чентили у Вирџинији, а завршио се у недељу. Упркос листи престижних гостију од око 130 учесника – који ће вероватно имати више глобалног утицаја него било који други изабрани званичник – овај састанак је побегао са радара мејнстрим медија широм света.

Разлог због ког глобална елита успева да одржи овај састанак у тајности без било каквог покривања мејнстрим медија није случајан. Ова група елитних моћника поседује медије, поседују политичаре и, веоватно, поседују свет.

У своја три минута у којима је највише рекао, Џорџ Карлин је изнео ово власништво и контролу сасвим јасно у свом скечу из 2005. године, под називом Живот је вредан губљења.

“Постоји разлог зашто образовање не ваља, и из тог истог разлога оно никада, никада неће бити поправљено. Никада неће бити бољи, не надајте се томе, будите срећни са оним што имате. Јер власници ове земље не желе то. Говорим о правим власницима. Правим власницима, богатим пословним интересима да контролишу ствари и доносе све важне одлуке – заборавите политичаре. Политичари су ту постављени да вам пруже лажну представу да имате слободу избора. Немате. Немате избора. Имате власнике. Они вас поседују. Они поседују све. Они поседују све важне земље, они поседују и контролишу корпорације; они су одавно купили и платили Сенат, Конгрес, Државне куће, Градске хале; они имају судије у својој шаци, и они поседују све велике медијске компаније, тако да они контролишу све вести и информације које ви чујете.“

“Они вас имају у шаци. Они троше милијарде долара сваке године на лобирање – лобирају да добију оно што желе. Па, знамо шта они желе – они желе више за себе, а мање за све остале. Али рећи ћу вам шта они не желе. Они не желе популацију грађана који су способни за критичко размишљање. Они не желе добро информисане, добро образоване људе који су способни да размишљају критички. Њих то не занима, то им не помаже. То је против њихових интереса. Тако је. Они не желе људи који су довољно паметни да седну за сто и схвате колико их систем уништава. Они не желе то.“

“Знате шта желе? Желе послушне раднике. Људе који су довољно паметни да управљају машинама и обављају папирологију, и довољно глупи да пасивно прихватају се ове послове са нижим платама, дужим радним временом, смањеним бенефицијама, и пензијама које нестају чим их подигнете. А сада долазе по ваш новац од социјалног осигурања. Они желе ваш новац за пензију. Желе га назад. Тако да га могу дати својим криминалним пријатељима у Волстриту. И знате шта? Добиће га. Узеће вам све пре или касније – јер они поседују ово место. То је велики клуб. А ви нисте у њему. Ви и ја нисмо у том великом клубу. Иначе, то је исти онај велики клуб који они користе да вас ударају по глави цео дан када вам говоре у шта да верујете. Цео дан, изнова вас туку њиховим медијима говорећи вам шта да верујете – шта да мислите – и шта да купите. Сто је накривљен, народе. Игра је намештена. И чини се да нико не примећује. Чини се да никога није брига.“

“Добри поштени вредни људи – беле крагне, плаве крагне – није битно коју боју мајице имају на себи. Добри поштени вредни људи настављају – то су људи са скромним средствима – настављају да бирају богате будале које није брига за њих. Није их брига за вас, није их брига за вас. Није их брига за вас уопште. Ни најмање. Знате? А чини се да нико не примећује, чини се да никога није брига… то је оно на шта власници рачунају, чињеница да ће народ вероватно својевољно остати у незнању. Јер власници ове и других држава знају истину – ви морате спавати да бисте веровали у то.“

Једно је сигурно, Џорж Карлин је имао врло јасну представу о томе како је систем подешен и коме је тачно намењен да служи.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI5 коментара

 1. Baraba says:

  Jel ima neki junak koji bi skembao familije Rockefeller I Rothschild I problem je resen

 2. Harry Neron says:

  Budalaštniji tekst da budalaštniji ne može biti. Njapravedniji sistem bi bio da se penzije kao socialni korektiv ukini i svako u svojim kasnim godinama živi od onoga novca kojeg je zaradio u svojoj aktivnoj dobi. Nijedan današnji penzioner u svojoj aktivnoj dobi ne zaradi i uplati za penziju za više od deset godina penzije a mnogi penzioneri šrežive u penziji mnogo više nego deset godina. To treba rešiti i sve če biti rešeno sa penzijama.

 3. RS says:

  Na planeti bi zavladalo blagostanje samo jednim potezom:ukidanjem kamata.

 4. RS says:

  Na planeti bi zavladalo blagostanje samo jednim potezom:ukidanjem kamata.

 5. goran says:

  Zasto Rusima smetaju sirijska deca, a ne smeta im Rotsild?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u