ЗАШТО НАС ВЛАСТ ПЛАШИ ШИПТАРИМА: Из дана у дан их је све мање, ево колико заиста њих живи на Косову (ВИДЕО)

ZAŠTO NAS VLAST PLAŠI ŠIPTARIMA: Iz dana u dan ih je sve manje, evo koliko zaista njih živi na Kosovu (VIDEO)

19 februara 2019

Narodni poslanik Dveri, Srđan Nogo, kaže da bi svi na političkoj sceni trebali jasno da se izjasne šta misle o Kosovu i Metohiji. On je iskazao nezadovoljstvo što u „ugovoru sa narodom“ koji Savez za Srbiju potpisuje sa građanima nema ničega o Kosovu i Metohiji.Nogo je gostujući u emisiji “Srpska priča” ukazao da pojedine stranke plaše narod Kosovom iznoseći laži o snazi Albanaca kako bi oslabili volju građana Srbije za odbranom suvereniteta.

– Moramo da izađemo pred građane Srbije i da kažemo da je to naduvan problem. Albanaca na Kosovu nema ni 800 hiljada. Znači to nija ta cifra koja se nama govori. Socijalna struktura njihovog društva nije tako dobra. Ako mislite da je to 800 000 ljudi koji su voljni da ratuju sa nama to su gluposti. Oni su i ekonomski u goroj situaciji nego mi, mladi maštaju da pobegnu sa Kosova. Ne treba da se plašimo – kaže Nogo.

On objašnjava da je pravi broj Albanaca na Kosovu najbolje vidljiv po broju glasača ili po broju telefonskih pretplatnika. Nogo kaže da narodu treba da se kaže istina da bi Srbi lako mogli da oslobode KiM, a ne da se lažu kako će nas Albanci populaciono pobediti.

On u intervjuu govori o vešalima na protestima, borbi protiv sudskih izvršilaca, stanju u pravosuđu, korupciji u vlasti i drugim aktuelnim temama.

(Pravda)

KOMENTARI8 komentara

 1. Biogradlija says:

  Tačno.Lupetanja o 2 miliona šiptara na Kosovu i Metohiji su mit.Sela su tamo već godinama polupusta,sa uglavnom staračkim stanovništvom.Veći broj šiptara naselio se u gradove,uglavnom Prištinu,Uroševac i Đakovicu.Radno sposobno šiptarsko stanovništvo se iselilo u Zapadnu Evropu i SAD.

 2. Kulak says:

  Nema šiptara ni u Makedoniji ni približno toliko koliko se priča.Kolega na poslu je rodom iz Ohrida,često ide tamo.Kaže da su šiptarska sela u Zapadnoj Makedoniji pusta,sve se iselilo u Austriju i Nemačku.Taj navodno ogroman broj šiptara na Balkanu i priče da svaki od njih ima po 15 dece su najobičniji mit.

 3. opet ja says:

  Tako je. Vojska i policija da se pošalju tamo, rezolucija i svi sporazumi su prekršeni.

 4. Velika Metla says:

  Zato što imate za prCednika šiptara! Je li to teško shvatiti?

 5. milorad2 says:

  ima ih 450-600 hiljada realno na kosovu, kako kada ker svi koji su mogli da pobegnu od američke "demokratije" i "vladavine prava" koju sprovodi kosovka mafija su pobegli ODAVNO.Ovi kozari što im glume vojsku i neke specijalne jedinice, zajedno sa mobilinim terorističkim grupama su svi na platnom spisku američke armije i zato su još tu jer su se zajeb. i potpisali pristupnicu i znaju da ako odu pre isteka ugovora, njih čeka zatvor, bilo gde da odu u z.evropi ili u USA :)optužba nije važna robija im ne gine.

 6. marko says:

  mislim da ih ipak ima preko 1160 000. to 800 000 s pravom glasa na izborima ovo 400 000 godina do 18

  • Velika Metla says:

   marko,mnogo loše misliš! Počni samo od Prištine gde ih ima oko 300 hiljada sa sve dođošima u polsednjih 11 godina! Sledeći veći gradovi su Mitrovica,50 hiljada,Peć 20 hiljada,Prizren oko 30 hiljada (možda ni toliko),i u ostalim mestima još možda oko 200 hiljada ukupno sa sve selima! I gde nađe milion i 160 hiljada? Možda sa šlihtarima iz "makedonije" i milogore! Mada ni tada ih nema ni blizu miliona!

 7. Dražen Jovan Petrović says:

  Oko 800.000 šiptara? To je realan broj. Bajke o milionima šiptara u Srbiji su obična budalaština koju smišljaju propagandisti. NEĆE DUGO!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *