ЗАШТО ПУТИН ОДЛАЖЕ НАЈВАЖНИЈУ ОДЛУКУ?

ЗАШТО ПУТИН ОДЛАЖЕ НАЈВАЖНИЈУ ОДЛУКУ?

9 јула 2023

Владимир Путин не спроводи пуну чистку руске елите с разлогом. Ово је изјавио руски економиста, Михаил Хазин.

Експерт је у емисији радија „Москва говори“ објаснио, да би се одлучио на такав корак, председник земље мора да има „клупу“ од довољно великог броја разумних и способних функционера. За сада шеф државе нема такву резерву.Она тек треба да буде припремљена, приметио је стручњак. Управо у ту сврху, Путин је прошле године организовао Kоординациони штаб на челу са премијером Михаилом Мишустином, и наредио отварање његових филијала у свим регионима Русије.

Претпоставља се, да ће људи који су прошли кроз рад у тако ванредним условима, касније моћи да замене садашњи либерални тим. Смена владајуће елите је најважнија одлука која се очекује од Путина, рекао је Хазин.

„Председник је свестан да ће то морати да уради, али сада је читаво питање ризика како не испровоцирати Запад да уведе нове санкције“, објаснио је експерт.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI6 коментара

 1. Miroslav says:

  Путко одлаже сваку одлуку која би као прво спасила како Русе тако и Украјинце а дрго да би сукоб што дуже трајао који не личи на сукоб армија већ као обрачун нарко мафија.

  • Osa says:

   Puno pričaš bez veze Svi sve znadete.Terajte se u pm.

 2. M says:

  Svaka normalna država-sistem bi trebalo imati pozitivnu selekciju,pa bi uvijek imala i adekvatne zamjene!A Rusi ih tek sada pripremaju!No,bolje i to nego da ta smjena bude loša ili još lošija od sadašnjeg stanja!Za Rusiju je krucijalno da naročito u ovim slijedećim prelomnim godinama-desetljećima,ta smjena, selekcija bude pozitivna!Ako i Putin i sistem to shvaća i radi na tome, dobro!Ali ako ne,loše!

 3. persida says:

  Misustin je takodje Jevrejin. Sasvim nebitno, zar ne?

 4. da da says:

  Ako gledamo prvu liniju u Donbasu,ruska armija može neke tačke rešiti u par dana,a ona tačno 500 dana ne može zauzeti Avdejevku(6 x 3.5km,površine) iz koje se granatira Donjeck već devet godina??? čisto da napomenem,da je udaljena vazdušne linije od Donjecka samo 7,7 km.da su aktivirali dve brigade pešadije,dva puka solcenpeka,desetak haubica i par bombardera,Avdejevka bi bila zauzeta za sedam dana maksimalno.Sramota je šta radi rusko zapovedništvo.

  • persida says:

   Mislis jevrejsko zapovednistvo. Nema tu sramote, oni znaju sta rade. Jevreji se nicega ne stide, tako ih uci Talmud. Rusima ce trebati sledecih sto godina da ukapiraju sta se sada desava. Dobar i kreativan, i veoma duhovan narod, ali glup za prakticne stvari. Ima na stotine takvih naroda koji su u istoriji nestali jer su imali slicne osobine. Nista novo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u