ЗАШТО СЕ БАЈДЕНУ ТОЛИКО ЖУРИ: Ево због чега!

ZAŠTO SE BAJDENU TOLIKO ŽURI: Evo zbog čega!

10 novembra 2020

Tim za proces prenosa vlasti kandidata demokrata na predsedničkim izborima u SAD Džoa Bajdena razmatra pokretanje sudskih procesa protiv Uprave za opšte poslove (GSA) koja je zadužena za proces predaje vlasti.

Prema navodima Rojtersa, zvaničnici Bajdenovog tima su to najavili jer Uprava odlaže priznavanje Bajdenove pobede na prošlonedeljnim izborima.Vladina agencija u Vašingtonu koja je zadužena za proces predaje vlasti – Uprava za opšte poslove bi trebalo da formalno prizna pobedu predsedničkog kandidata čim izborni rezultati jasno pokažu ko je osvojio više glasova i počne proces tranzicije koji obično traje do inauguracije novog predsednika 20. januara. Uobičajeno je da se sa tim procesom krene čim se proglasi pobednik.

Direktorka te agencije Emili Marfi, koju je 2017. postavio američki predsednik Donald Tramp, odbija da to učini, dok su pojedine televizije na osnovu izbornih projekcija još u subotu Bajdena proglasile pobednikom izbora.

Portparolka Uprave je rekla da neće početi proces tranzicije sve dok Bajdenova pobeda ne bude i pravno potvrđena, ali nije jasno kada bi to moglo da bude jer u nekim državama i dalje traje brojanje glasova.

Tramp odbija da prizna poraz na izborima, a njegov izborni štab je podnela tužbe protiv saveznih država i tvrdi da je glasanje i brojanje glasova bilo neregularno, iako, do sada, nisu izneli dokaze za to.

Uprava za opšte poslove, kada se proglasi pobednik na izborima, treba da obezbedi podršku tranzicionom timu novog predsednika – od kancelarija, računara, do plata i službenih imejl adresa.

Zvaničnici nove administracije treba i da predaju dokumente o svojim finansijama i popune formulare o sukobu interesa, pre nego što stupe na dužnost u bilo kojoj vladinoj agenciji.

KOMENTARI5 komentara

 1. Gagi says:

  To je TO. Lopovi su uvek u zurbi da materijalizuju ukradeno, tada se oslobadjaju "prljavog plena" i sa tim nemaju vise nikakve veze. Polako "majstori hipnoze", ovog puta to tako NECE moci. Ocigledno je da je Tramp postavljen na tu poziciju upravo iz razloga da kojekakvi svetski cirkuzanti vise ne drze svoje lopovske hipnoticke sesije. Ovaj period je takodje poraz "svetske centrale" koja je najzad shvatila da liberalni koncept nije drustveno primenljiv. Taj koncept je zasnovan na sili i otimacini, NE na sposobnim i pametnim (sto je bila prvobitna zamisao)koji ce da sacinjavaju drustvo i brinu o njemu. U ovom sledu dogadjaja, mi Srbi imamo velike sanse da prosperiramo. Osnova brzog uspeha nase drzave ce biti u tome, koliko je spremna i sposobna da se odrekne ovih starih okostalih i jalovih komunistickih revolucionara koji su nezamenljivi. Pojedinih grupacija i partija koje se jos uvek bave demagogijom i zive besplatno na racun cele zajednice. To je ta ista kompromitovana "elita" koje ima i u USA. Ocigledno je da postoji novi plan uredjenja svetske zajednice, ovo sto je bilo, nije se pokazalo kvalitetnom opcijom. Zasucimo Srbi rukave, proslo je vreme demagogije, nece vise biti komesara koji ce prvi zgrabiti polutku od otete svinje nekog domacina. Sve nam to signalizuraju ovi dogadjaji preko bare, OGROMNE promene su na vidiku. AKO se verifikuje da je Tramp pobednik na izborima, znajte da ce sve ovo sto sam napisao biti realna stvarnost.

  • Kosovac says:

   @Gagi, …..A šta ako se NE verifikuje da je Tramp pobednik na izborima? Tada „sve uzalu behu snovi moji“. ……………Jedinu korist iz ovih dešavanja, možeš da izvučeš saznanjem ko je od velikih čestitao Bajdenu pre vremena. Merkel, Makron, Boris Džonson. (Nešto mi se tu Boris Džonson ne uklapa – kao da je revidovao). Kanadski premijer Džastin Trudo, Grčki premijer Kirijos Micotakis, i ostala boranija Evropske Unije. To su partijski prijatelji, sorošoidi, svi članovi jedne Tajne Stranke. Gubitkom Trampa, vratiće se sve nazad za 4 godine, u 2016. a mi ćemo ponovo svećom da tražimo nekog čoveka na Zapadu koji će biti sposoban da sorošoidnoj aždaji stane nogom za vrat. Eventualno da se sorošoidi zeznu pa napadnu na Rusiju, onda ima šanse da ih Putin ispraši i eventualno ukine.

 2. milorad3 says:

  tačno tako kako ste napisali gagi, tačno tako.Ali ja ću se usput pozabaviti OSVETOM i KAZNOM za te pacove koji su tolio zla naneli svetu u celini glumeći neku "svetsku vladu" .NE POSTOJI svetska vlada ali će sad POSTOJATI upravo da bi se maroderima onemogućilo da opet pljačkaju i vuku celu planetu za nos.Tram je POBEDIO na izborima i on to ne kaže napamet, a ovi su pokušali po oprobanom receptu da POKRADU izbore PONOVO.Ali8 sad će biti PROVERAVANJE što se ŽNIKADA nije desilo do sada,a kradja je toliko bezobrazno i diletenatski uradjena da će ih uhvatiti SIGURNO , već sada ima indicija i DOKAZA za nepravilnosti i zato je sud i tužilaštvo REAGOVALO inače ne bi oni, da je to sve samo trampovo buncanje.

  • test01 says:

   ne bih ja bas toliko racunao na "proveravanje". Para vrti gde burgija nece - duboka drzava ime svoje ljude na kljucnim mestima, uvalili su svetu "koronu" i ko zna koje druge gadosti nas jos cekaju posle ovga. Pocinje sa nasilnim pelcovanjem u koje ce verovatno da gurnu nano-cestice...

 3. garo says:

  Služba državne sigurnosti i CIA-e pokrenula je svoju najveću izbornu operaciju prije šest sati. Preko 500 elitnih jedinica uselilo se u sva skladišta za brojanje glasačkih listića širom zemlje kako bi čuvali sve odštampane glasačke listiće. SVE su otisnute sa vodenim žigovima QFS-BLOCKCHAIN (neraskidivi kod). Do sada je 14 miliona glasačkih listića laserski skenirano u 5 različitih država, a 78% je propalo [NEMA vodenih žigova], a na 100% ovih propalih glasačkih listića nalazi se Biden. Zanimljivo narednih nekoliko dana pred nama. Ovo je sjaj Donalda Trumpa i njegovog tima. Na glasačke listiće stavili su "nevidljivi vodeni žig" i nikome nisu rekli. Nacionalna garda sada ulazi s "infracrvenom" opremom i lako može pročitati koji su glasački listići stvarni, a koji lažni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *