Zašto se smrtonosna ebola nezadrživo širi i šta stoji iza toga?

Zašto se smrtonosna ebola nezadrživo širi i šta stoji iza toga?

19 oktobra 2014

Ebola 363Čini se da proteklih nedelja virus ebole postaje sve popularniji bez posebnog razloga.

Ovaj virus navodno potiče iz dubina Afrike, ali je poznato da su Rusija i Amerika radile u prošlosti na militarizovanju ovog virusa kao biološkog oružja.

Postoji li šansa da je Amerika razvila ebolu kao sofistcirani oblik ucene ne bi li primorala vladu SAD da pošalje svoju vojsku u još jedan masovni rat na Blsikom istoku?

I da li će bolest koju izaziva ovaj virus biti još jedna operacija lažne uzbune s namerom da se razboli većina svetske populacije?

Ono što je poznato je da su razni protokoli za izolovanje država sa inficiranima prekršeni, time što nisu zatvorene granice i što su otvoreni putevi ka svim državama.

Svetski govornici tvrde da bi zatvaranje granica samo uzrokovalo da se virus više raširi, što je sasvim suprotno od onoga što znamo o smrtonosnim virusima.

Ako bilo koja nacija želi da pošalje pomoć ugroženima, to može da se uradi uz praćenje oštrih i korisnih protokola.

Priče da je medicinska sestra u Teksasu navodno prekršila protokol pomažući Tomasu Eriku Dankanu (koji je umro) i da je tako uspela da se zarazi ebolom je potpuno netačna. Pravilan protokol nikada nije ni ustanovljen, a ona je pratila naređenja koja su joj data.

To znači da je virus virulentniji nego što se misli, da može da se prenosi kroz vazduh, da primenjeni protokoli nisu efektivni i da su oštriji protokoli potrebni, ili je sestra namerno zaražena u svrhu skrivenog čina biološke ucene.
Ali koga misle da ucenjuju i zašto? Moguće je da će se vakcina protiv ebole uskoro pojaviti i da će je mnogi odbiti, dok se ona „prikriveno seje“ po svetu. Tada će za epidemiju biti okrivljeni oni koji se nisu vakcinisali i najverovatnije će biti ubijeni ili smešteni u karantine, gde će im nasilno biti ubrizgane vakcine

Poznato je da već kruže negativna mišljenja o vakcinama i mnoga od tih razmišljanja su potpisana od čuvenih medicinara i istraživača koji ih objavljuju u poštovanim novinama.

Postoje mnogi razlozi da se ne veruje vakcinama. Mnogi od njih su i naučno dokazani.

Vakcine imaju mnogo neželjenih efekata, neke su opasne ili smrtonosne, a neke mogu da izazovu probleme koji traju ceo život.

Sećate li se vakcine protiv svinjskog gripa, vakcine protiv epidemije koja nikada nije ni postojala? Na stotine ljudi je dobilo Gijen-Bareov sindrom i njihovi životi su bespotrebno uništeni jer nije bilo svinjskog gripa. Jako je sumnjivo kada se neka vakcinacija poput te toliko jako forsira od strane vlasti.

Potpuno je besmsleno davati vakcine deci mlađoj od 6 godina. Mnoge od njih još uvek sadrže timerizol, oblik etilovane žive – najopasniju neurotoksičnu supstancu poznatu čoveku koja značajno smanjuje IQ kod dece, kao što to čini izlaganje olovu.

Rastući broj stručnjaka veruje da je ova upotreba žive, kao i fluorida, svesna odluka za zaglupljivanje populacije, čineći je manje odlučnom za pobune. Neki tvrde da se živa koristila u nacističkim logorima i ruskim gulazima kako bi se smanjili pokušaji bekstva.

Da li je moguće da su ove vakcine u stvari deo ogromnog plana za „smanjivanje ekstremizma“? Da kažemo parcijalne lobotomije ili uništavanja duše?

Istina o vakcinama se nalazi tamo negde i naći će je svi oni koji žele da je iskopaju.

(Webtribune.rs)

KOMENTARIJedan komentar

  1. LADY GAGA / pod Javorom ovce pasu,čini mi se moje da su.........ebola,ebola,e pa šta je,akoj ebola nije sns...... says:

    DA SE EBOLA NEZAUSTAVLJIVO ŠIRI,DO SADA BI U ZAPADNOJ AFRICI OD 400 MILiONA STANOVNIKA BILO ZARAŽENO 5 MILIONA, A UMRLO BI 3.000.000. Ovako,zaraženo je osam hiljada,umrlo 4 hljade,u toku 4 meseca,koliko umre u jednom danu u najvećem gradu Nigerije,Lagosu,svaki dan od koječega. I sad,u čemu je vic?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *