ЗАШТО СРБИЈА И ДАЉЕ ЋУТИ над запањујућом реченицом Јеврејина Нетањахуа?

ЗАШТО СРБИЈА И ДАЉЕ ЋУТИ над запањујућом реченицом Јеврејина Нетањахуа?

11 августа 2017

Другог децембра 2014. године, на заједничкој конференцији за новинаре а поводом посете председника Владе Србије, Александра Вучића, Израелу, премијер Израела, Бењамин Нетањаху, изговорио је реченицу која и данас лебди у ваздуху и вапи за реакцијом. Пре свега у Србији. Шта је рекао Нетањаху?

– Господине Вучићу, пријатељство јеврејског и српског народа сеже хиљадама година уназад, још из доба римске републике.

Вучић је остао затечен, малтене шокиран. Откуд сада хиљаде година, шта овај прича, о чему се ради, да није провокација, понижење…све ово сигурни смо пролазило је брзином муње кроз главу српског премијера, навикнутог на опоре политичке оцене и ставове, необразованог када је ова врста историје у питању. Али, оставимо Вучића, њему су Јевреји важни само уочи избора, овде у Србији, кад ангажује маркетиншке агенције америчких Јевреја да му, за огромне паре, подижу рејтинг.

Прошле су скоро три године од шокантне изјаве Нетањахуа а нико се у Србији не бави овим што је казао први човек Израела. Због чега? Зашто ћуте историчари, академици? Кога се плаше? Није ли ово потврда става једног дела тзв алтернативних српских историчара, да је српска историја, посебно Средњег века и она пре тога, коју деценијама учимо у школама и на факултетима, обичан фалсификат, смишљен у Берлину и као један од ултиматума зарад одлука Берлинског конгреса, прихваћен и примењен у Србији. Све до данашњег дана?

На то годинама указује проф. др. Јован Деретић и пролази кроз шпалир топлог зеца, трпећи увреде српских историчара, од тога да је амбициозни аматер до тврдњи да се ради о ментално поремећеном човеку. А шта тврди Деретић?

Он се у највећој мери само позива на Милоша Милојевоића и Олгу Пјановић Луковић, српске научнике, историчаре (Олга је докторирала на Сорбони, говорила је девет језика, укључујући латински и старогрчки) чије је учење на основу материјалних доказа, из страних извора, говорило да официјелна српска историографија нема везе са истином, да је фалсификована, скривена, затамљена, забрањена. Као такви Милојевић и госпођа Пјанић, забрањени су у Србији. О њима се на образовним установама ове земље не говори. Нико не сме ни да их спомене, осим за спрдњу.

Откуд ћутање српских историчара поводом овога што је казао Нетањаху? Што и њему не поруче да је ментално поремећен, да не зна шта прича? Да ли је Александар Вучић, у међувремену изабран за председника Србије, свестан шта му је казао Нетањаху? Не само цитираном реченицом, већ свим оним што је изговорио на споменутој конференцији за новинаре. Посматрачи кажу да такве квалификације, оцене и посебно изливе поштовања на рачун једног народа, какве је Нетањаху изговорио на рачун Срба и Србије, у Израелу, са службеног места, до сада нису чули. Због чега се то игнорише у Београду? Шта је урађено да пружену руку прихватимо?

Вратимо се српским историчарима. Има ли неко од њих снаге да јавно повеже Јеротића и Нетањахуа – да каже како је премијер Израела обична будала, нема појма, да лупета- као што имају снаге да Јеротића проглашавају малоумним поремећеним старцем. Или боље да се запитамо, мисли ли неко у Србији да је Нетањаху оно казао случајно? Пало му на памет уочи конференције па да исту учини додатно интересантним? Не, ни случајно.

Израел је изузетно озбиљна држава (шта год ко о њој мислио), а њеном премијеру је сугерисано да о Србима каже оно што је казао. Ко је сугерисао? Рабини, израелски историчари, они којима је у интересу и истина и то да Срби добију другачије, боље, цењеније место у савременој међународној заједници од овог које сада имају. Да ли је могуће да то у Београду нико није схватио; ни Вучић ни угледни, друштвено добро позиционирани доктори, академици историјских наука? Куда води то њихово ћутање?

Ако одбацују Милојевића и Олгу Пјановић Луковић, нека се бар позабаве оним што је казао Нетањаху јер им је јасно, бар то им је јасно, да они који су Нетањахуу дали податак о Србима из времена Римске републике, знају много, знају истину и ништа не говоре случајно.

(Н. Тасић, ИНТЕРМАГАЗИН)

KOMENTARI43 коментара

 1. Miodrag says:

  E,pa to je dobro pitanje i za Akademiju nauka,čije ćutanje više govori od reči-nažalost!

  • Djordje petrovic says:

   To nije akademija nauka to je akademija izdajnika i lopova jer po tome u srbiji prednjace.Sacuvaj nas boze akademije nauka lopova i izdajnika.

  • ARTILJERAC says:

   То јесте питање за САНУ али је питање и за АВАВ само формулисано овако: Зашто си протерао из Србије Израелску новинарку када је поставила незгодна питања у вези београда на води???????????? Само да кажем информацију а то је да је та новинарка у блиским контактима са Израелским службама и свако њено питање је поткрепљено чињеницанма до којих су дошле службе безбедности. Израел није признао косово а он протерује њихову новинарку?????????? Мислите о овоме.

  • Beli Orao says:

   Са ту покварену и изопажччену ,лажну швабску историју уче наша дјеца !!!!на крају ће бити по овим идиотима да смо спали са Марса,што и јесмо поред овакве академије не науке!!!

 2. Way says:

  To se valjda naziva "gaf Nejtana". On dobar čovek, voleti srbe. Poznato je da i jevreji tvrde da je sve i svaki čovek nastao od njih, kao i neki naši srbi. Verovatno su i ostali narodi slični u tome. Međutim baš u Bibliji i piše šta se dešavalo u vreme rimske okupacije. Srbi su i tada bili samo pagani, nedodirljivi za ješe. Ubrzo smo primili upravo ono što su ješe odbacili - Hrista. Ništa od jevrejstva nismo primili ni obrezanje ni Mojsija ni slovca iz mojsijevog zakonika, ali smo prihvatili Hrista koji jeste ispunjenje zakona Božijeg. Dakle u stvari sve suprotno, ali g. Netanjahu nas poštuje jer smo u najgorim trenutcima pogroma bili zaštitnici jevrejskog naroda i ispaštali po logorima podjednako. To je sasvim uredu od njega što nas poštuje kao sebi ravnima. Bog ga blagoslovio. (u imenu Gospoda našeg i Spasitelja Isusa Hrista kojeg Jevreji odbaciše, a mi pagani prihvatismo da se u Njemu spasavamo.)

  • Way says:

   Da, jer Bog je pravedan prema svima i ne gleda ko je ko, već na onoga ko čini volju Njegovu. A to je milostivost i ljubav, što je karakteristika nas srba. Ovo pišem jer znam da nas ima takvih koji smo pravedni. Kada su rimljani pravili kartu osobina južnih slovena napisali su da smo dobar i gostoljubiv narod ali da smo veoma skloni primanju sitnih poklončića i za uzvrat rado davali i svu svoju dušu tuđinima. Tako i do danas, kao nekad u dafiment banci: "Prodaš kravu, dobiš pile." Ali dobiš.

   • Kosovac says:

    @ Way, …... Када су се Римљани враћали из својих пљачкашких похода, имали су обичај да пролазе кроз капије у Риму намењене показивању тријумфа. Народ је гледао, а они су показивали разна уметничка дела од злата које су они од тих „пагана“ и „заосталих“ добили на мач. Тај обичај се одржао, па су и Немци у II светском рату имали обичај да тако добијеним поклонима од заосталих народа пуне железничке вагоне и шаљу нон-стоп у своју цивилизовану земљу………. Иначе, Срби су склони да за ситне поклончиће продају своје блиске сународнике онолико колико су то и други народи, ни мање ни више. Међутим то Србима треба више зарачунати у грех зато што су Срби небески народ, тако да им је одговорност због тога и већа, и тај грех се на Србе сваљује са већом тежином.

  • Darko says:

   A šta si ti Way mislio reći da Srba prije Isusa Hrista nije ni bilo ? Da bili su pagani što je i istina sa svim svojim bogovima ali zato germani i skoro cijela evropa nisu bili ni pagani tj. nisu imali ni pismo a kamoli šta drugo...

  • Dusko Blagojev Zdrale says:

   Divno receno, hvala vam!

  • DAVID says:

   Da ste procitali BIBLIJU,PRVI i DRUGI ZAVET, nikada nebi lupili takvu glupost (Ništa od jevrejstva nismo primili ni obrezanje ni Mojsija ni slovca iz mojsijevog zakonika).Tacno je da se obrezivanje nije prihvatilo, ali Vase Neznanje je strasno. Prihvaceno je deset zapovesti kao osnova PRAVOSLAVLJA. Uzgred Isus (Jesua ben Josif - Hebrejsko ime)bio je Jevrejin, i rabin jer u to vreme samo su rabinim mogli tumaciti i propovjedati religiske zakone! PAMETNOM, DOVOLJNO ! SRBIN, MOJSIJEVE VJERE

   • Way says:

    Ah, zaboravih da ti kažem da deset zapovesti uopšte nisu nisu osnova PRAVOSLAVLJA, već adventista sedmog dana. Takođe Isusa jesu zvali "ravi" što znači učitelju ali nikako nije bio rabin. Rabini su bili specijalno školovani književnici farisejske struje. Vidi se da si mlad, drčan i veliki vernik koji ne razume veru Hristovu. Hristos nije propovedao religijske zakone već ispunjenje milostivosti Božije kroz žrtvu koju On lično prinosi na krstu. Dakle, evanđelje i carstvo Božije. Ali naućićeš se ti meni, neka tebe Bog blagoslovi po tom pitanju.

    • Kosovac says:

     @ Way, …... Не можеш да Десет Божијих заповести припишеш Адвентистима, зато што су Адвентисти релативно млада секта (од 1920. године), а Десет Божијих заповести постоје у Старом завету Светог писма. Наравно да су десет Божијих заповести водиља православља, наравно да се оне сваке године штампају и у православном календару. Да се Срби подсете.

     • Way says:

      Pa ono ne baš da se srbi podsete već da neznabošci razumeju šta je greh pred Bogom, a kada to shvate i Hrista prihvate ne treba da su pod zakonom koji ni jevreji nisu mogli da nose, jer se u Hristu sav zakon ispunjava, nisi pročitao ni elementarna evanđelja kada pitaju Hrista o zapovestima Božijim, ali valjda jednog dana hoćeš. Dakle osnova pravoslavlja i vodilja je upravo ovo što ti pričam. To je Hristos, evanđelja i ispunjenje sve pravednosti Božije u Hristu. Dakle deset Božijih zapovesti nisu osnov pravoslavlja, izvoli pitaj svog paroha ili kome već više veruješ.

    • ralence says:

     Зар десет Божијих Заповести нису десет Мојсијевих ( Божијих ) Заповести које је он донео са Синајске Горе да научи Јевреје како да живе и како да се понашају после изласка из Египта. Као Јеврејско тако и Хришћанско веровање засновано је на тим Божијим Заповестима и део је Светог Писма као целине Хришћанске религије.

     • ralence says:

      У античком Риму у доба Џулиус Цезара у Сенату било је неколико Сенатора по Латинском имену SERVIUS које значи СРБИН.

   • Momo says:

    E a ti lupi još veću glupost...PRVI I DRUGI ZAVET ....to ne postoji.nego postoji STARI ZAVET odnosno TORA...to je mojsijeva..I NOVI ZAVET za nas hrišćane..a zajedno čine BIBLIJU....MA NEMATE VI POJMA NIKO SAMO LUPATE

 3. kuka says:

  Vučić je obična neznalica, a i on kao i svi ostali ćutolozi su strani agenti. Neće nas valjda njihovo ćutanje sprečavati da istražujemo i učimo novu, pravu istoriju Srba? Oni šumom, a mi drumom!

 4. milovan says:

  Dr. Olga Lukovic Pjanovic je govorila, pet mrtvih jezika. Latinski i Starogrcki su npr. mrtvi jezici. Imao sam cast da je upoznam pred njen odlazak iz Pariza u Beograd, zajedno pok. Tomom Markovicem nekadasnjim svestenikom iz Dortmuda.

  • Aleksandar says:

   Da, Izrael je mocna zemlja koju cine mocni i visoko obrazovani pojedinci....I umesto da se neko iz Beograda ogradi od nepocinstava koji je sprovodio titov rezim u danima stvaranja te mocne drzave taj isti Beograd nije u stanju ni da se zahvali Velikom Netenjahu za reci koje nam je uputio....

  • Kosovac says:

   @ milovan, ….. Права је ствар познавати велике људе, али још већа су твоји коментари које заиста треба читати, независно од тога.

 5. Boris says:

  Šta se išćuđavamo? Pa sa beogradskog univerziteta je izbačen stručan, cenjen i od studenata vrlo voljen profesor istorije Đorđe Janković zbog stručnog rada koji je vrlo profesionalno i argumentovano opovrgavao "berlinsku istinu" o Srbima. Njegov rad se dosta osvrnuo i na hrvatski falisifikat istorije i navodno njihove kraljeve koji su skoro svi od reda bili Srbi pravoslavci. Srbija je potpuno pokorena, fizički i duhovno.

 6. kuka says:

  Pravu istoriju Srba uče sve svetske diplomate u okviru priprema za službu u Srbiji. Lično sam se uverio da strane diplomate odlično znaju našu pravu istoriju, ali nisu ludi da nas uče ili ispravljaju naše zablude. Samo naši "istoričari", "učeni ljudi" i "akademici" buncaju o našem doseljavanju u 7. veku i druge budalaštine. --------------------------------- Ovde je izostavljeno časno ime arheologa prof. Djordja Jankovića koji je čitavo novo učenje "zacementirao" arheološkim nalazima.

 7. DRAGANešković says:

  Svako ko svojim poreklom i krvlju nije Jevrejin, tada svaki Jevrejin ga zove "GOJA". Ta reč "GOJA" kada se prevede na Srpski jezik ima jasno značenje, a to značenje je "STOKA". Obavezno pod moranjem svako od nas u Srbiji na internetu ima i mora da skine knjigu koju mora bar jedamput godišnje da se pročita. Naslov knjige je "SRPSKI NAROD U KANĐAMA JEVREJA". Dovoljno je ukucati na GOOGL-u naslov ove knjige i dobićete je u celosti, ima 18 strana. Ono što je jako poučno je to kada je štampana i gde je štampana ovaj biser od knjige i kako je reagovala Jevrejska zajednica u Beogradu i kako je prošla u Sudskom sporu sa piscem ove knjige. Srbijo probudi se i okreni se unutar same sebe prema sebi, sve drugo i svi drugi van same sebe Srbijo su beznačajni i na dalekoj distanci jer njihov bilo kakav i najmanji "interes" proizvodi laž i podkradanja svega onog što Srbin poseduje ili svega onog što Srpski narod poseduje. pozz i dobro došli ka onoj karici zajedništa, sloge i zajedništva. pozz. DRAGAN

  • Darko says:

   Ne kaki. Jevreji su nam braća po krvi koju prolili zajedno sa nama na Ceru, Kolubari, Kajmakčalanu, Jasenovcu, Aušvicu i ko zna još gde.

 8. triglav says:

  vučić je odmah trebao pitati netanjahua šta time misli. ali i sada nije prekasno, da se to pitanje postavi i da netanjahu odgovori.

  • Kosovac says:

   @ triglav, ….. Вучић није уопште глуп, нема потребе да поставља питања. Са тобом је други случај, па ћу ти ја ето одговорити: Натанијаху је мислио оно што је рекао.

  • RS says:

   Kod crpske "elite" se od 1945.-1985. ispoljila sva malogradjanstina socijalizma,a sada se ispoljava sva malogradjanstina liberalizma...

 9. vanja says:

  Toliko je duboko to prijateljstvo da je Jevrejska presa u austro-ugarskoj imperiji pozivala da se eliminisu sa Balkana "divlji Srbi", da su Jevreji u Hrvatskoj osnovali Cistu stranku prava koju su hrvatski pravasi nazivali "koser stranku prava", da su u 90-im godinama sve najvece jevrejske organizacije i jevreske licnosti (uz nekoliko casnih izuzetaka)izgovarali najuvredljivije reci o Srbima i Srbiji konkurisuci u tome sa ustasama i pozivali da se bombarduje i slomi "velika Srbija". Srspki narode, postani zreo vec jednom! prestani na nasedas na sve sentimentalne podvale! Izucavaj karakter i istoriju naroda koji ti se predstavljaju kao prijatelji. Jevreji nikoga na svetu ne vole osim sebe. Njihova "prijateljstva" su egoisticka. U osamdesetim godinama su poceli da grade osovinu sa Vatikanom (koji je priznao Izrael 1993) i sa Turskom, pa je sva njihova svetska politika bila uslovljena tim strateskim saveznistvima. Srbi su bili figura za zrtvovanje u tim jevreskim racunicama.

  • RASPUCHIN says:

   Све је тачно што сте навели само што бих ја безобразно и јавно искористио ту изјаву и затражио материјалне доказе за његову тврдњу. Једноставно би их довео до тога да нам или дају доказе или их , у случају да одбију , јавно понизио и показао у правом свјетлу. На жалост , наше власти с обе стране Дрине нису способне да ураде тако нешто па их (односно нас) и Израел користи као монету за поткусуривање.

  • kuka says:

   Kad se bolje upozna naša prava istorija, postaje sve jasno. Srbi nikad nisu imali prijatelje medju drugim, nesrpskim narodima. S obzirom na razliku u veličini, da su Srbi naseljavali čitavu Evropu, a Jevreji, stari Grci koji su se tad zvali drugačije, pa čak i moćni Persijanci zauzimali tek jedan delić delića kontinenta, razumljivo je neprijateljstvo prema Srbima. U medjuvremenu su se snage drastično promenile, mi smo od velikog i moćnog postali mali, siromašan i slab narod, a ostali narodi su ojačali, ali mržnja je ostala ista, srazmerna nekadašnjem odnosu snaga, a nesrazmerna današnjem. Zato prijateljstvo treba tražiti samo medju srodnim narodima, a na ostale ne trošiti ni vreme ni energiju.

 10. Milan f says:

  Sve su to lazi. Jevrejski narod, pogotovo cionisti nepostuju nikoga osim jevreje jer se smatraju superiorni od ostalih nacija kojih smatraju po njihovom Talmudu "neljudi". Jevrejska elita i lobisti nisu glupi , a za vreme raspada Jugoslavije , iako su srbi doziveli istu sudbinu jevreja u drugom svetskom ratu, oni su najvise radili protiv nas. Jake jevrejske politicke i medijske licnosti su sirili masivno antisrpsku propagandu i podrzavali neonacisticku Tudjmanovu Hrvatsku i Izetbegovicevu Bosnu. Kod njih nije problem podrzavati na subtilan nacin i drustva i drzave koje ih mrze ako na kraju im jz u korist. Danas se zna da i Izrael podrzava Isis radi razbijanje Iraka i Sirije. Znaci, nije cudno da jevreji Allbright, Kouchnet, bernard henry levy, glucksman, ginkelkraut, marek halter,....su nas optuzivali cak da smo nacisti a centar Simon Wisenthal je na sve cutao , takodje i Jerusalim a satro smo prijatelji. Bibi je rakao Vucicu da smi prijatelji i odmah posle njegovog odlaska , Srbija je prihvatila odgovornost za stradanje srpskih jevreja i placa godisnje 900 000 evra jevrejskoj medjunarodnoj zajednici narednih 20 godina u znaky odstete dok milion stradalih srba i njihovi potomci nisu dobili ni dinar ! Ne postoji jevrejsko srpsko prijateljstvo ! Ko podrzava moje neprijatelje on je moj neprijatelj !

 11. Pero Joksimovic says:

  Нису српски историчари слепи јер не виде, већ су слепци, јер не желе да виде. Другим речима, веома су кооперативни својим западним господарима.

 12. padre says:

  Pa, čutanje znači slaganje!Ako se nečemu ne protiviš, znači, da se slažeš!Uostalom, Vučić gleda u budućnost, doći če i tih hiljadu godina, kad tad, samo malo smeta ono rimsko carstvo!

 13. Milan Relax says:

  Izraelsko-srbsko prijateljstvo je lažno. Jevrejska svetska elita zna dobro šta se dešavalo za vreme drugog svetskog rata, i dobro su znali ko su Tuđman i Izetbegović i da su obnovili ustaštvo i islamizam u bivšoj Jugoslaviji od koji je najviše srbski narod stradao. I pored toga, oni su jako podržavali Hrvatsku, Bosnu i Albance na Kosovu, i radili ka razbijanju srbske drćave i srbskog naroda. Jevreji Madeleine Allbright, Bernard Kouchner, Bernard Henry Levy, Pacal Bruckner, André Glucksman, Marek Alter itd su pokrenuli tešku propagandnu mašineriju protiv srba u zapadnim medijama, optužujući nas za naciste, za rasiste, za koljače, da smo genocidni, direktno pomogli slanjem oružja muslimanima iz Bosne (Bernard Henry Levy preko svoj prijatelj koji švercuje oružje Lagardere) , ...Znate i vi uloge Alllbrijtove i Kušnera na Kosovu. A jevrejski centar Simon Wisenthal je sve vreme ćutao dok su nas klali i optuživali za zločine koje nismo učinili kao Markale, Račak , Srebrenica itd....Na kraju , posle susreta Vučića i Netanjaua, naša vlada priznaje krivicu srbske države za stradanje jevrejske manjine u drugom svetskom ratu u Srbi i prihvata da plaća odštetu od 900 000 evra godišnje Jevrejskom međunarodnom centru u narednih 20 godina ! Prvo nije Srbija kriva za to stradanje, a za stradanje 1 milion srba nikakva ošteta , ni dinar, ni priznanje genocida u NDH !!! Cionisti su spremni da podržavaju i svoje neprijatelje u raznim situacijama ako im je u korist. Takođe se zna danas da je Izrael sa Katarom i Saudijskom Arabijom (pod američjkog pokroviteljstva) finasijer ISI-a protiv Irak i Sirije , jer Izrael želi njihovo uništavanje. Jer u Tori (stari zavet) piše da Izrael mora de se proširi čak do reke Eufrat u Iraku !

  • DRAGA says:

   ИМА ДОСТА ИСТИНЕ У ТОМЕ. НАРОЧИТО ЗНАМ ЈЕР САМ ЖИВЕЛА У СИРИЈИ И ЗНАМ КОЛИКО СИРИЦИ И ОКОЛНЕ ДРЖАВЕ ПРЕЗИРУ ИЗРАЕЛ. МЕЂУТИМ МИ НЕМАМО РАЗЛОГА ДА МРЗИМО ЈЕВРЕЈЕ. ИНТЕРЕСАНТНО ЈЕ ДА СРБИЈА НЕМА КВАЛИТЕТНИЈЕ ИСТОРИЧАРЕ СЕМ ПРЕДРАГА МАРКОВИЋА И АНТИЋА ПО МОМ МИШЉЕЊУ ОНО ШТО САМ ПОВРЕМЕНО МОГЛА ДА ИХ ЧУЈЕМ, ТО СУ СТРАНАЧКИ ИСТОРИЧАРИ ЖУТОКЉУНЦИ. МИСЛИМ ДА ЈЕ У САНУ И ГОСПОДИН КРЕСТИЋ КОЈИ ВИШЕ ЗНА ОД ПРЕДХОДНЕ ДВОЈИЦЕ БАР ДУПЛО ВИШЕ АЛИ НЕ ЗНАМ ДА ЈЕ ИСТОРИЧАР. МАЛО ЈЕ СРБИМА ПОЗНАТО ДА ЋЕ НАС ИЗРАЕЛ СПАСИТИ ОД ПРИЗНАЊА КОСОВА. БИЛО КО ДА СЕ УСУДИ ДА ПОТПИШЕ ТО ЋЕ БИТИ ПОНИШТЕНО ЈЕР АКО СЕ ПРИЗНА КОСОВО ОНДА ЋЕ АУТОМАТСКИ И ПАЛЕСТИНЦИ ДОБИТИ ДРЖАВУ А ЗАТИМ И ПРАВО ДА СЕ ОБЕЗБЕДЕ САВРЕМЕНИМ ОРУЖЈЕМ И РАТ СА ИЗРАЕЛОМ. ЗБОГ ТОГА ПАТРИЈАРХ ЈЕРУСАЛИМСКИ И РИМСКИ ПАПА НЕЋЕ ДОЗВОЛИТИ СТВАРАЊЕ КОСОВА. САМО СТРПЉЕЊА И СВЕ ЋЕ ТЕ ВИДЕТИ.

 14. Gojko says:

  Čast izuzecima ali SANU je postao kao penzionerski šah klub.Gde vam je moral i patriotizam da budete stozer srpskog napretka.nula.Ceo vam život prodje na guzove na benificijama sram da vas bude od tih sedih glava.

  • ralence says:

   Ту седе бивши Титови послушници и бескичмењаци разни Костићи и Ристићи и други плаћеници антисрби.

  • Way says:

   Ne vredi prijatelju, nikakav sanu, kanu ili bilo šta drugo ne može da se izjasni povodom ove tvrdnje Benjamina. Jednostavno jevreji, izraelci i judejci nisu ni znali da postoje nekakvi srbi u vreme rimske imperije, pa kako su onda oni mogli biti prijatelji. Radi se kažem vam o "gafu" jer g. NejtanJahu želi da produbi naše prijateljstvo u neku dublju istoriju, jer je naklonjen prijateljstvu sa Srbijom. To je sve samo lep gest za zajedničku budućnost. On zna da ono što je čoveku nemoguće, Bogu jeste moguće. Pa valjda i mi srbi imamo razum Gospodnji, jel da? Onda je to pre rimske imperije, počinje od Adama i Eve.

   • Zoran Popovic says:

    Gospodo, nisam istoricar niti stranacki opredeljeni gradjanin, her nemam stranacko ili kolektivno misljenje, vec samo sopstveno I podlazno promeni u Meri u kojoj saznam ili utvrdim neki novu cinjenicu, zbog koje Sam spreman da korogujem svoje dotadasnje misljenje. Dakle, postoje materijalni dokazi da Srbi kao narod postoje vise of 7.000 godina ( vidite obelisk u mestu Serbu, danasnja Turska), na kojem se starim Srpskim pismom nalazi uklesan Zakon Srba. Nadalje, oko izjave gospodina Natenijahua, nemojte zaboraviti da su oni dobro obavesteni, her sem njih, postoje Jo's samo nekoliko tako starih Baroda, odrzanih do Dana's. Kada Je NASA Pravoslavna VERA u pitanju, nemojmo zaboraviti da se on a ustvari zove Judeohriscanska, kao mi cinjrnicu da Je Isus Hristos rodjendan of roditelja Jevreja, da Je kao takav I obrezan, a da Je I Krsten od strange Svetog Jovana Krstitelja,( cija Je ruka koja Je krstila Isusa, kao poklon stradalog ruskog cara Romanova, Danas u Srpskom manastiru na Cetinju. Nadalje, dezurni mrzitelji bi mogli malo da se uzdrze, jer Srbi imaju dovoljno neprijatelja, pa kada van neko ko Je u svetu vazan I bitan, pruza ruku, ako me zelite da Je prihvatite na isti prijateljski nacin, bar me smetajte onima koji su izabrani da BA's Sve predstavljaju, jer koliko god mislite da Sve najbolje znate I razumete, shvatite da nemate informacije koje onI imaju, kako narod kaze, ko Je na brdu, dalje vidi no onaj pod brdom ! Me morate voleti predstavnika drzave Srbije kao licnost, Ali morate postovati Funkciju predstavnika Srba, to Je elementarno za interest Srba I Srbije !!!

 15. Onamo namo says:

  Srbija ima SANU, jednu socijalnu ustanovu za "čuvanje ofocijelne istine", kojom krade prošlost i budućnost Srba.Internet je ofirao svetsku zaveru o krivotvorenoj istoriji, dokazi su izašli na videlo, ali veće staraca i dalje metaniše naučenu pesmicu od "važeće istorije".Igraju se nauke dok brod tone. SANU je samo simptom bolesnog organizma koji se predao bolesti.

 16. Vlajko says:

  Sta je tu zapanjujuce i sporno. Posle rusenja herusalima 70 g.n.e. jedan deo jevreja se odselio prema kavkazu i ukraini i tamo stvorili hazarsko carstvo ciji su sclavini i vazali pored drugih bili i sorbi. Covek mislio, eto doslo vreme da srbi budu opet ono sto su pre dva mileniuma bili, hazatski vazali.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u