„ЗАШТО СУ МНОГИ ПУТИНОВИ ПРОТИВНИЦИ УПУЦАНИ ИЛИ ОТРОВАНИ?“

„ZAŠTO SU MNOGI PUTINOVI PROTIVNICI UPUCANI ILI OTROVANI?“

31 oktobra 2020

Vasilij Nebenzja, stalni predstavnik Rusije pri UN, nazvao je uvredom čak i nagoveštaj da bi predsednik Vladimir Putin mogao stajati iza ubistava.

Na taj način, Nebenzja je na konferenciji za novinare odgovorio na pitanje novinara Si-En-Ena o tome zašto je pucano ili otrovano toliko protivnika predsednika Putina.„Mnogo se stvari događa u svetu. Ubijaju se ljudi, uključujući i političare. Na ovaj ili onaj način, niko neselektivno ne optužuje lidera zemlje u kojoj se ubija političar za činjenicu da je lider naredio da se izvrši ovo ili ono ubistvo“, kazao je Nebenzja.

Stalni predstavnik je naglasio da je za njega uvreda čak i nagoveštaj da Putin stoji iza naredbe ili uputstva da se bilo koja osoba ubije.

„Jednostavno je nemoguće zamisliti tako nešto, nezamislivo, ali čujemo puno takvih stvari. Šira javnost je nažalost zaražena ovim virusom i lako može poverovati, čitajući Njujork Tajms iz dana u dan, da predsednik Putin održava zatvorene sastanke četvrtkom da bi izabrao nekoga za svoju metu“, dodao je on.

Prema rečima Nebenzije, ovo je „takva glupost da je ne vredi ni komentarisati“.

„Ali, nažalost, pojavljuje se u ozbiljnim medijima, posebno u Sjedinjenim Državama. Živimo u svetu koji se može okarakterisati krilaticom: „Mir nakon istine“, zaključio je ruski diplomata.

Kako je Obozrevatelj napisao, Vladimir Putin je na sastanku Međunarodnog diskusionog kluba Valdaj apelovao na one koji čekaju na „postepeno izumiranje Rusije“.

„U ovom slučaju brine nas samo jedno – kako da se ne prehladimo na vašoj sahrani“, rekao je predsednik Ruske Federacije.

(Pravda)

KOMENTARI4 komentara

 1. Štrumf says:

  Zato što u svojoj zemlji on nema neprijatelje. Tako to ide.

  • jovan says:

   Ubijeni su jer nisu izvrsili zadatak za koji debelo placeni da sruse Putina, pa su mrtvi vise korisni gazdama sa Zapada.

 2. milorad3 says:

  samo ih nuklearizovati čim šušnu, njima treba pesnica u glavu, ali baš.Malo će se zašamute i da kukaju kao svaki tatin sin ali kad povrate svest SHBvATIĆE bolje nego IKADA,ima da ućute kao i svaki lajavi mrsomud koji preti ozbiljnom bokseru dok ovom ne pukne film.Medjunarodni odnos isu se pretvorili u zadimljenu kafančugu punu srče a tu samo tvrda pesnica, bistra glava i SUROVA sila, garantuje izlaz bez noža u bubregu.Trovačke priče su uvrede zapenjenog pijanog kokosa koji ni ne vidi od droge i alkohola sa kim priča:)Rusi su se zaista sudržali kao pravipošteni ateleta koji neće da lomi koske idiotu ali kad pljuvačka zapenejnog sernje upadne u oko tu radi pesnica refleksno.

 3. Beli Orao says:

  Ako se malo promućka zna se zašto! Ne smiče ih Putin nego zapadne obavještajne da bi se Rusija a i sam Putin što više kompritovali a i ukaljali ! Čisti propagandni rat ! Sve dosadašnje klevete upućene njemu su pokazale se kao laž i namještaljke !!! Zapad i nezna ništa drugo nega lagati , oklevetati , podmetati i SMRDITI !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *